9 REACTIES

 1. Ooit, ten tijde van het Babylonische rijk, werd een beeld geschilderd. Het beeld van een man (de mensheid), kennelijk bedoeld als draaiboek voor de wereldgeschiedenis.

  Van kop tot tenen:
  Het hoofd als Babylonische rijk zou (via het Assyrische rijk) dat opgevolgd worden door schouders en borst als het Perzische rijk, dat opgevolgd zou worden door de buik als het Griekse rijk. Vervolgens kwamen de bovenbenen als het Romeinse rijk dat zou splitsen, de onderbenen als het Heilige Roomse rijk en de voeten als wat tegenwoordig de NWO genoemd wordt.

  (staat beschreven in het boek Daniël)

  Ik meld dit omdat Putin en Trump als ruiters op één paard nog steeds op die tweedeling in twee grootmachten duidt. China lijkt een rijzende grootmacht, maar niet alles wat lijkt is ook daadwerkelijk zo.

  Perspectief is belangrijk. Vanuit een ander perspectief zien dingen er soms heel anders uit. Zoveel mogelijk perspectieven bezichtigen is dan het devies.

Comments are closed.