https://www.youtube.com/watch?v=N9kgN_pk0F8

10 REACTIES

 1. Ik heb de video na 1 minuut voor gezien gehouden want ik weet het intussen wel. De “nep nieuws” propaganda is op fenomenale wijze in de eigen gezichten van CNN, MSNBC, New York Times, etc. uiteen gespat. Ze hebben zichzelf enorm overschat.
  Maar hier is natuurlijk ook nep-nieuws in overvloed. Vind maar eens een officiele nieuwsbron die bijvoorbeeld de hele waarheid over de “Oranjes” schrijft.

  Met dalende lezersaantallen en wegrennende adverteerders kun je gaan wedden over wanneer ze failliet zijn. Overname door een Belg zie ik als half faillissement. Zo’n overname-bod als de Telegraaf nu krijgt zou men 20 jaar geleden met veel verontwaardiging hebben weggewuifd.

  Albert S. [2] reageerde op deze reactie.
  Jannes [8] reageerde op deze reactie.

 2. @Naam * [1]: Helemaal mee eens. De reguliere media in Nederland is net zo verschrikkelijk als die van Amerika. Je hoeft alleen maar te kijken naar de RTL uitzendingen over Syrië door propagandist Olaf Koens. Hij zit in Tel Aviv, zo´n 800 km. van Aleppo, maar deed alsof hij er dichtbij zat en de waarheid over het conflict wist. In werkelijkheid kreeg hij zijn gegevens van Al Nusra Al Jabatt (een zijtak van Al Qaida), dus de Nederlanders werden getracteerd op Al Qaida propaganda op de nepnieuwszender van RTL.

  Naam * [4] reageerde op deze reactie.

 3. in een omgeving waar nep-nieuws gedemocratiseerd is naar iedereen met een twitter- of Whatsapp account, is het best handig dat er op de Vrijspreker.nl gestreefd wordt naar objectiviteit en je op zijn minst aan het nadenken wordt gezet.

 4. @Albert S. [2]: Het is lang geleden dat ik naar het RTL of NOS nieuws heb gekeken. Dat deze met halve waarheden vanuit een studio komen verbaast mij niet.

 5. Het hoort allemaal bij het maunder min.De elektrieke geladenheid der matrix is aan het veranderen…..Dr Tesla weet er alles van…..uwe ook?

 6. @Naam * [1]: We zien de instorting van het mediacircuit in vol ornaat. De oplagen dalen zienderogen en de journaals blinken uit in nietszeggendheid. Een groot deel van de bevolking is er helemaal klaar mee.

 7. Ik kijk nooit naar de NPO, naar RTL4 of lees geen MSM kranten. Alle nieuws krijg ik indirect via alternatieve kanalen. Op zijn hoogst zou ik de Metro doornemen.

  Zo blijf ik verschoond van alle propaganda die gebaseerd is op politieke belangen. Natuurlijk kunnen alternatieve kanalen ook subjectief zijn, maar de belangen zijn veel minder groot.

  Het verschil tussen de MSM en alternatieve media is niet dat ze geen nepnieuws brengen, maar dat de alternatieve media ook echt nieuws kan brengen.

  Scholen voor journalistiek zijn bolwerken van linkse deugers. Daar komt niets uit met integriteit. Dus als ik dan toch een geopinieerd nieuwsartikel moet lezen, kan het net zo goed een artikel zijn met een mening gebaseerd op waarden die ik onderschrijf.

Comments are closed.