In memorian: Dr. Udo Ulfkotte (1960-2017)

9 REACTIES

 1. @Andre [3]:

  Duitsland, een vrij land.

  “Ulfkotte’s book Bought Journalists became a bestseller in Germany but, in a bizarre twist which Ulfkotte says characterizes the disconnect caused by CIA control of the western media, the book cannot be reported on in the German press.

  Ulfkotte said: “No German mainstream journalist is allowed to report about [my] book. Otherwise he or she will be sacked. So we have a bestseller now that no German journalist is allowed to write or talk about.””

 2. @IIS [6]:

  Gisteravond deze bekeken over de gevolgen van de vluchtelingencrisis https://www.youtube.com/watch?v=AngWgq0dpcQ

  Een bijna 2 uur lange confrontatie met feiten van 5 jaar geleden, o.a. dat elke vluchteling 40-50k kost. Dat mocht destijds door de NL regering niet uitgezocht worden (“dat doe je toch niet”) waarop Nyfer het in opdracht van Wilders gedaan heeft. http://nyfer.nl/documents/rapportPVVdef_000.pdf

  Het is er ondertussen niet florissanter op geworden..

Comments are closed.