Reacties
 1. Joseph Kétèll schreef op : 2

  Die Gekaufte Journalisten!
  Udo, eenzame, verguisde, briljante, dappere schrijver.
  Je zou bijna achterdochtig worden bij zijn dood

  Andre [3] reageerde op deze reactie.

 2. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 4
  Andre

  @Andre [3]:

  Duitsland, een vrij land.

  “Ulfkotte’s book Bought Journalists became a bestseller in Germany but, in a bizarre twist which Ulfkotte says characterizes the disconnect caused by CIA control of the western media, the book cannot be reported on in the German press.

  Ulfkotte said: “No German mainstream journalist is allowed to report about [my] book. Otherwise he or she will be sacked. So we have a bestseller now that no German journalist is allowed to write or talk about.””

 3. Klavan schreef op : 8

  @pcrs [7]:

  “Ze” zijn het nog niet verleerd.

 4. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 9
  Andre

  @IIS [6]:

  Gisteravond deze bekeken over de gevolgen van de vluchtelingencrisis www.youtube.com

  Een bijna 2 uur lange confrontatie met feiten van 5 jaar geleden, o.a. dat elke vluchteling 40-50k kost. Dat mocht destijds door de NL regering niet uitgezocht worden (“dat doe je toch niet”) waarop Nyfer het in opdracht van Wilders gedaan heeft. nyfer.nl

  Het is er ondertussen niet florissanter op geworden..