vr-s05e12-1

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio doet Andrea Speijer-Beek verslag van het grote libertarische debat en heeft Jurjen Koopmans een analyse van de resultaten van de verkiezingsuitslag van de LP.
Met Peter Beukelman en Henk Mintjes bespreken we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter Beukelman, Henk Mintjes, Andrea Speijer-Beek, Jurjen Koopmans en Johan Jongepier

12 REACTIES

 1. Tja, een beetje grof afgebeeld

  Klaver heeft geen verkeerde ideeën, maar in een kabinet met Doe oppertunist van een Rutte komt daar niets meer van terecht.

  Maar als hij geen coalitie aangaat, dan verwijd men hem dat weer, ja “je staat aan de kant” Het is dus nooit goed eigenlijk

  We zien hoe die zogenaamde PvdA helemaal niets meer is, dan een uitvoerende functie van de VVD. Dat lot ligt ook bij Klaver straks.

 2. Misschien heeft Dijsselbloem wel gewoon gelijk.
  Als een vent het niet bij één vrouw kan houden, dan is ‘ie geen moer waard.
  En waarom bier (veelal een monnikenproduct) drinken? Beter is Schotse of Ierse whiskey.

  Terzijde: Het woord whiskey komt uit het Scottish Gaelic en betekent ‘levenswater’. In whiskey zit alcohol (Engels: spirit). Goede ouders en goede vorsten zijn goede voorbeelden; mensen met spirit, bronnen van ‘levenswater’ (kennis voor een gezond leven).

  Als Dijsselbloem gelijk heeft, dan is er iets verkeerd gegaan met de opvoeding van mannen en zijn het ronduit hufters geworden die niet weten wat ze willen. En ja, daar krijg je vroeger of later een crisis van. Vreemd hé?

 3. @Jaas ( Mordor troll) [4]: De clou is je kennelijk geheel ontgaan. Het gaat mij op deze website nooit om mij. Gaat er echt geen belletje rinkelen als je het woord ‘spirit’ (Engels voor alcohol) ziet staan? Bier met een ietsiepietsie spirit en whiskey met wat meer spirit erin? Zoals je dat ook bij mensen kan bespeuren?

 4. Spiritisme bied de meeste kansen.
  De geest uit de fles, zo scherp als een mes.
  Je mag ook nog om de tafel dansen.
  Dat de politieke geest, maar tot U mogen komen.
  Verders zal het in realiteit, niet gaan!
  Het is gedaan!
  HET BLIJFT DROMEN over wat zou kunnen komen
  en wat had kunnen zijn.

  Daar zit het venijn!

  Het alles is slechts, schone schijn!!

 5. Alleen al het plaatje bij dit stukje diskwalificeert Vrijspreker als serieus platform. Is er geen redactie meer? Ga zo door, mensen. Dezelfde lieden die de LP onderuit gehaald hebben halen Vrijspreker onderuit. Succes. Left libertarians zijn geen libertariërs.

  pcrs [11] reageerde op deze reactie.

 6. Ancap .

  Wat heeft dat gekke plaatje met links libertarisme te maken ?

  Bij links libertarisme denk ik aan C4SS in Amerika etc, mutualisten, individualisten.

  Dit plaatje is gewoon mal, maar waarom de LP getorpedeerd is,heeft met andere dingen te maken dan een mal, ietwat homofoob plaatje

 7. Het niet modereren, eigenlijk vind ik dat nog wel een goede stap, ik bedoel, alles word al overal de mond gesnoerd. Mensen moeten ook gewoon op hun bek kunnen gaan.

 8. Wie het meest genaaid word is niet afgebeeld namelijk de kiezer in het algemeen.
  Maar dat willen de kiezers ook omdat deze kiezers het merendeel althans heilig geloven wat de rechtse rakker verkondigen nl. Dat links is de oorzaak van alle ellende.
  Nu komt er toch echt een moment dat links Niet meer bestaat.
  Maar dan is het TE LAAT. en lacht rechts de kapitalist weer eeuwen de slaven uit omdat zij zo dom waren naar hen te luiisteren.

 9. Bovenstaande foto is echt? Yasser heeft een behoerlijk opgepompte rotkop. En ouwe trekpaard Rutte neemt er goed van en laat nog een vette scheet richting Allahxander? Mooi vies zooitje ongeregeld, passen heel goed samen…fijne pasen nog.

Comments are closed.