3 REACTIES

 1. Waarom heeft iedereen in ons land zoveel commentaar op Trump?

  Trump is de democratische keuze van de USA, of ons dat nou zint of niet. We zullen het met Trump moeten doen.

  En wat betreft de aanval op dat Syrische vliegveld: In dit geval is Trump een verademing na alle slap wegkijken door de rest van de wereld. De rest van de politieke wereld maakt zich vooral zorgen over zijn eigen belangen en heeft geen enkele boodschap aan de ellende van gewone Syrische mensen in Syrië.
  Als je zenuwgas Sarin gebruikt om je eigen burgers aan te vallen ben net zo’n schurk als Hitler.

  En kom me niet aan met het gevolg van “een aanval op gifgasvoorraden van rebellen” want dat is chemisch onmogelijk.
  Rusland staat keihard te liegen! Vandaar ook dat het betreffende ziekenhuis achteraf nog eens werd gebombardeerd om de sporen van Sarin te vernietigen.

  Ik weet waarover ik het heb; ik heb een universitaire chemische opleiding en het was de laatste 22 jaar mijn werk voor mijn bedrijf en de EU om de gevaren van gevaarlijke stoffen te beoordelen.

  Nico [3] reageerde op deze reactie.

 2. Er zijn maar weinig mensen die de totale problematiek in het midden oosten kunnen doorgronden. Één daarvan is Leon de Winter, die steeds weer op heldere wijze ons informeert hoe het krachtenveld daar in elkaar steekt. Lees zijn artikel in de Telegraaf van woensdag 12 april 2017. Dat staat helemaal los van de prietpraat over wie nu wel of niet de oorzaak is van het huidige incident.

 3. @Rob [1]: Gezien de chemie tussen staatshoofden en de bevolking, lijkt bureaucratie toch verdacht veel op de uitwerking van Sarin. Het sociale experiment is; laten we eens kijken of we ons doelwit kunnen verlammen en diens geest om zeep kunnen helpen. Lijkt me best geestdodend werk voor ambtenaren…

  Bureaucratie functioneert als een massavernietigingswapen van menselijkheid en menswaardigheid. En wordt ingezet onder de bezielende leiding van staatshoofden. Het is niet alleen chemische oorlogsvoering, maar ook biologische. Want er zijn overheidsdienaren nodig om deze chemie aan de man te brengen 😉

Comments are closed.