vr-s05e14

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio praten we met Yoshi Livo over de huidige staat van de bitcoin en heeft Jurjen koopmans nieuws over Trump’s aandelen in Raytheon, de producent van tomahawk raket waar hij er recent 59 exemplaren van af liet vuren.
Verder behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Jurjen Koopmans, Peter Beukelman, Yoshi Livo, Johan Jongepier

3 REACTIES

 1. Stekkerauto’s: Als de Nederlandse staat zo dom is om verkeerd te investeren, moet zij de kous op de kop krijgen. Een auto heeft een eigenaar en dat is niet de staat, zo simpel is het.

  Laaggeletterdheid mag de maatschappij dan veel kosten, maar letterneuken kost nog veel meer. Op het menselijke vlak wel te verstaan. Ik heb analfabeten en laaggeletterden ontmoet die meer waard waren dan veel slimmerikken. Het is maar net hoe mensen met elkaar omgaan.

  Algemeen: Hoe slimmer mensen worden, hoe minder ze meestal als mens waard worden en hoe meer geld ze meestal bijeen harken. Dit is geen pleidooi voor domheid, maar wel voor andere omgangsvormen.
  Overheidsmachines spannen uiteraard de kroon met de slechtst denkbare omgangsvormen en het hoogste gehalte aan papiergeilheid en letterneurken. Ook fysiek zijn ze agressiever en dominanter dan vele burgers die eigenlijk best weleens, voor de verandering, als mens behandeld zouden willen worden in plaats van als een stuk vee.

  De vrijheid die staatshoofden en overheidsdienaren voorstaan heeft een errug vieze bijsmaak.

  Sietse [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Nico [1]:

  Een auto heeft een eigenaar en dat is niet de staat, zo simpel is het.

  FOUT!!!

  Alle gemotoriseerde voertuigen zijn eigendom van de staat en worden onder licentie (rijbewijs + kentekenbewijs) in bruikleen teruggegeven aan de hoofdberijder. Dat is ook de reden waarom de staat zonder rechtzaak “jouw” auto kan confisceren en verbeuren.

  Nico [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Sietse [2]: Ja, ik weet het. Maar dat is weer een dieper inzicht dat voor de meeste bezoekers van deze website te hoog is gegrepen helaas.

  Het leven van een mens wordt bij geboorte door de staat gekaapt en verwordt dan tot staatseigendom. Slaven (de bijbelse term; bezetenen) mogen best wel wat ‘bezit’ hebben, maar dan alleen voor zolang het de meester uitkomt. Vandaar dat wegenbelasting ook bekend staat als ‘houderschapbelasting’. De veronderstelde eigenaar is meer een houder dan een eigenaar. Want alle geld dat hij ‘heeft’ is eigendom van zijn eigenaar.

  Stelletje perverts!

Comments are closed.