VR-s05e36

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Dennis Oosterwaal, Henk, Yoshi Livo en Johan Jongepier

1 REACTIE

  1. Als jongeren een gezonde levensstijl boven het café verkiezen, is dat toe te juichen. Alleen… is een café letterlijk vertaald meer een koffiehuis dan een alcoholhuis. Het café als ontmoetingsplaats met non-alcoholische dranken en bijv. hapjes en broodje heeft heus wel overlevingskans. Het moet gewoon leuk zijn om af en toe eens naar een café te gaan (dus zonder dronken mensen a.u.b.)

    Het artikel over politie betreft mensen met arbeidsbeperkingen, dus niet ‘Mongooltjes’.
    Je kunt jezelf afvragen wat de definitie van een arbeidsbeperking is.
    Over Mongolen kan veel gezegd worden, maar onze ervaring leert dat het best moeilijk is om een beter karakter te vinden dan bepaalde Mongolen. Dat geldt ons inziens zowel voor bepaalde mensen met Down-syndroom (bijgenaamd ‘Mongolen’) als voor een keizer van het vroegere Mongoolse rijk, Genghis Khan.
    Er doen veel misverstanden over Mongolen de ronde. Onbekend maakt onbemind.

Comments are closed.