Onlangs is een Schotse Youtuber door een rechter veroordeeld voor het plaatsen van een video.

De video bevatte een aantal referenties naar Hitler en was bedoeld als satire, net zoals bijvoorbeeld de impersonaties van Hitler door John Cleese in Monty Python en Faulty Towers.

Dat alles was echter geen argument om niks te doen voor de autoriteiten ter plaatse; ten slotte mogen er potentiëel geen zieltjes gekwetst worden (verkrachten, vrouwen slaan en zuur gooien schijnt ok te zijn).

Geen wonder dus, dat er mensen zijn die tot de conclusie komen dat het VK snel aan het afglijden is richting politiestaat. Houd er rekening mee, dat men daar in de toekomst aan de grens als buitenlander ook mee geconfronteerd kan worden; uw openbare mening is vogelvrij, en u dus ook.

 

Het Youtube kanaal van Count Dankula: klik

Hieronder een video van Count Dankula waarvoor u in dient te loggen bij Youtube: (klik)

 

De video waarover commotie is ontstaan:

 

Het origineel is hier te downloaden: klik.

Interview met Tommy Robinson:

Men zou zich af kunnen vragen hoe lang het duurt voordat de Vrijspreker beticht wordt van nazi-praktijken (want Tommy Robinson, Count Dankula) voor het posten van dit artikel en de plaatselijke autoriteiten na gaan vragen wie er achter deze post zit. We gaan het meemaken.

3 REACTIES

 1. Engeland is het nieuwe Zweden aan het worden. Mooie meisjes in Londen kunnen zuur in gezicht krijgen met de complimenten van verzuurde moslims. Conservatieve (wat dat ook zijn mag) activisten mogen het land niet in want dan storten de cliffs in zee. Haat-smurfen uit het Midden-Oosten krijgen de VIP behandeling.

  Al vind ik de betreffende video vrij smakeloos. Je kan deze gewoon uitzetten als het je niet bevalt. De rechtzaak heeft Cunt Dracula meer roem gebracht dan die ooit had kunnen hopen.

  Google en Facebook zijn uit de kast gekomen als extreem linkse en activistische bedrijven met een even extreme agenda. Je mag je mening er niet geven maar zij willen wel geld verdienen aan die mening.

  Geef zo min mogelijk geld uit bij die bedrijven. En zo min mogelijk informatie. Als ondernemer kun je stoppen met Facbook-ads, Google Ad Words en Google Apps. Voor Google Analytics op je website kun je ook iets anders nemen al zoek ik zelf nog tips voor een goed en betaalbaar alternatief.

  Hang Bejaarde [2] reageerde op deze reactie.
  Easymoney [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Hang Bejaarde [1]: Mee eens, ik beperk mijn kosten, probeer zo min mogelijk boetes te betalen, helaas lukt niet altijd. Ik blijf bij de social media weg etc.
  Onder de rader leven dus. Nogal moeilijk omdat mijn mening, niet de mening van de massa is. Recent ook met de sleepwet, mijn collega’s waren deze wet aan het verdedigen. Angst, onwetendheid, wie zal het zeggen.
  Een ding is zeker, wij gaan weer een slechte tijd tegenmoet.

Comments are closed.