vrijdag, 2 maart 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Goed nieuws!

Tussen al het vervelende nieuws over wat politici nu weer doen, welke hulpverleners er nu weer over de schreef zijn gegaan en waar er nu weer bommen worden gegooid is er soms ook wat leuks te melden. Als je de krant leest denk je dat de wereld draait om politici, maar niks is minder waar! Politici zijn slechts een vervelende en dure afleiding van de werkelijkheid, en die is dat mensen het liefst gewoon ongestoord hun ding doen. Hun bedrijf opbouwen, hun kinderen opvoeden of hun werk doen.

En dat doe ik dus ook. Ik heb al eerder wat gepubliceerd over SmartFeud. Mijn nieuwe spel, dat de verbeterde versie is van Scrabble en WordFeud. Leuker, spannender en moeilijker.
Het spel is inmiddels zo goed als klaar. De Android versie is zelfs al te vinden in de Playstore van Google. Zoek gewoon op SmartFeud, en je komt de beta-versie tegen.

Uiteraard hoop ik dat veel Vrijspreker-lezers mijn spel willen testen. Gewoon omdat het een leuk spel is, maar ook om een mede-Libertariër zo een klein beetje te steunen. Het kost niks, en kan je een hoop plezier opleveren. Het is in ieder geval beter dan je tijd te besteden aan het je ergeren over politici en wat ze nu weer willen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 3

  Leuk initiatief maar ik kan je niet helpen als bezitter van een iPhone. Daarnaast ben ik niet echt een spelletjes-enthousiast. Dat wil zeggen, computerspelletjes… Maar als je een iPhone versie maakt dan wil ik het best eens proberen.

  Kim Winkelaar [4] reageerde op deze reactie.

 2. Kim Winkelaar schreef op : 4
  Kim Winkelaar

  @Hang Bejaarde [3]: Die komt er aan, duurt een paar weken langer 🙂

 3. GettingResults schreef op : 5

  Vielen Dank und Liebe Grüße zurück! ?