Tussen al het vervelende nieuws over wat politici nu weer doen, welke hulpverleners er nu weer over de schreef zijn gegaan en waar er nu weer bommen worden gegooid is er soms ook wat leuks te melden. Als je de krant leest denk je dat de wereld draait om politici, maar niks is minder waar! Politici zijn slechts een vervelende en dure afleiding van de werkelijkheid, en die is dat mensen het liefst gewoon ongestoord hun ding doen. Hun bedrijf opbouwen, hun kinderen opvoeden of hun werk doen.

En dat doe ik dus ook. Ik heb al eerder wat gepubliceerd over SmartFeud. Mijn nieuwe spel, dat de verbeterde versie is van Scrabble en WordFeud. Leuker, spannender en moeilijker.
Het spel is inmiddels zo goed als klaar. De Android versie is zelfs al te vinden in de Playstore van Google. Zoek gewoon op SmartFeud, en je komt de beta-versie tegen.

Uiteraard hoop ik dat veel Vrijspreker-lezers mijn spel willen testen. Gewoon omdat het een leuk spel is, maar ook om een mede-Libertariër zo een klein beetje te steunen. Het kost niks, en kan je een hoop plezier opleveren. Het is in ieder geval beter dan je tijd te besteden aan het je ergeren over politici en wat ze nu weer willen.

5 REACTIES

Comments are closed.