dinsdag, 3 april 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Winnie en Nelson Mandela – de feiten.

Op 2 april 2018 is Winnie Mandela overleden, naar zeggen in familiaire kring; iets wat voor veel slachtoffers van deze monsterlijke misdadigster heldin die tegen de apartheid vocht, niet was weggelegd.

Dus nog maar even alle “accomplishments” van mevr. Mandela en haar tevens morsdode ex-man, dhr. Mandela, op en rij gezet. Mevr. Mandela kreeg in 1986 een eredoctoraat van de Universiteit Utrecht en was in 1990 ook op de thee in het Catshuis bij Ruud Lubbers, Wim Kok en Hans van den Broek, en op Huis ten Bosch bij Bea en Claus.

Zuid Afrika huilt; de wormen zullen er blij mee zijn.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Geschiedenis, Internationaal, Overheid, Politiek, Politiek gesjoemel, Terrorisme, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Ad schreef op : 2

    @only you [1]: Dat vraagteken moet vast een uitroepteken zijn!