zondag, 29 juli 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Asielzoekers.

Als uitgeprocedeerde asielzoekers niet weg hoeven, hoef ik dan ook geen belasting te betalen?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. DzVzTkM schreef op : 1

  wie gaat dat betalen, 3 x www?

 2. Nico schreef op : 2

  Asielzoekers zoeken, het woord zegt het al, een veilige haven. Een veilige haven is niet aan het oordeel van een ander onderworpen worden om toestemming te verkrijgen om ergens rust te mogen vinden. Wie een veilige haven zoekt heeft al genoeg meegemaakt en zou verschoond moeten worden van dwang, voor zover zo iemand zelf geen gekkigheid uithaalt.

  Degenen die menen als rechter te mogen optreden over iemand die ze zelfs nooit hebben ontmoet, of misschien via een afstandje horen en zien, hebben logischerwijs geen benul met wie ze te maken hebben en wat de gevolgen van hun ingrijpen zullen zijn. Ze zorgen er hoogstens voor dat perversiteiten vermenigvuldigd worden. ‘Recht’ spraak als duivelse methode om een in feite perverse orde te handhaven.

 3. Nico schreef op : 3

  Asielzoekers worden gecreëerd door middel van perversiteiten, die hun leven verzieken. Onderwerpen aan rechtspraak en eisen voor inburgering is weer een volgende perversiteit.

  Waarom wordt er wel geïnvesteerd in procederen, maar niet in de aanpak van de veroorzakende perversiteiten? Waarom zeiken over formaliteiten en allerlei eisen, maar niet de partijen aanpakken die asielzoekers hebben gecreëerd? Denk aan Syrië, waar een conflict werd veroorzaakt en allerlei partijen zich inmengden. Is de aanpak van perversiteiten taboe omdat de veroorzakers bijvoorbeeld de onruststokers en wapenleveranciers zijn, en tevens als rechter over asielzoekers willen optreden? Om vervolgens heer en meester over de spieren en hersenen van deze asielzoekers te worden?

  Er hangt een akelige stinklucht rondom het veroorzaken van conflicten, destabiliseren, buit maken en uitbuiten van in feite medemensen. Het zaakje stinkt, kan het daglicht niet verdragen. Als er geen asielzoekers worden gecreëerd hoeft er ook niet over belastingen en woningnood gezeken te worden.

 4. Bertuz schreef op : 4

  Als u uitgeprocedeerd bent wellicht.

 5. Eelke Piers schreef op : 5

  Asielzoeker? Iedereen die te lui is om te werken en een verzorgd leven wil tot aan zijn dood, noemt zich zo. Allemaal terug naar huis om hun eigen land op te bouwen

  mario [10] reageerde op deze reactie.

 6. johannes schreef op : 6

  Heel verkeerd benaamd, asiel wordt soms verleend aan mensen in dood’s angst cq dood’s nood !
  Wat wij nu zien is een door een bepaalde groep, Zionistische Europa haters, Soros etc? op gang gebrachte emigratie, zonder risico, gedacht om het oude continent en zijn samenlevingen, beschavingen, filosofiën om te brengen, en bisarre genoeg veel autenthieke Europeanen doen hier aan mee, en juichen het zelfs toe, onbegrijpelijk deze domheid, om de strop om je eigen hals te hangen, gelukkig komt er een denken op gang, wat wel inziet waarom dit gebeurd en door wie gedreven, helaas als je je eigen huis en haard verdedigt, niet alles als zoete koek slikt, krijg je allerlei stempels toegeworpen, jammer maar het moet stoppen, en worden terug gedraaid !

  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 7. IIS schreef op : 7

  @johannes [6]:

  Ik ben er bijna van overtuigd dat de redding komt uit het Oosten van Europa, het land met een leider die constant wordt aangevallen door de zionistische maffia. Als Rusland en Putin niet dat brengt wat er wordt gehoopt, dan zijn we aan de goden overgeleverd, want gemiddeld genomen zullen slappe Nederlanders nooit of te nimmer opkomen voor zichzelf.

  Nederland is verloren en zal afzinken in een stinkende beerput vol met problemen van uitzuigers en opvreters, moordenaars en verkrachters, met als doel Nederland te destabiliseren en af te maken, het verder verzwakken van de toch waardeloze positie waarin het land zich bevindt stopt voorlopig zeker niet.

  Het meest opvallende is dat ik mij niet kan herinneren wanneer ik ergens ook maar iets positiefs, iets hoopvols heb mogen horen of kunnen lezen. Al over decennia heb ik nog nooit gemerkt, gelezen, gevoeld dat zich een grote wending in positieve zin heeft voorgedaan.

  De linkse (alles is tegenwoordig links, zelfs rechts) rotting in de politiek en de maatschappij zet zich nog steeds voort en stopt pas als de verrotting is voltooit. Tenzij er een alles verfrissende wending komt.

  The Real Reason the Ruling Class Hates Putin (correctie: toespraak van Putin was al in 2013)

  www.youtube.com

  johannes [8] reageerde op deze reactie.

 8. johannes schreef op : 8

  @IIS [7]: Er is veel en veel meer als dat de meeste mensen weten, er bestaan hele oude organisaties, die dat is waar behoorlijk door de media’s en aanverwante kliek, is zwart gemaakt, en daar door ongeloofwaardig, maar die nog steeds een hele grote vinger in de pap hebben, en zich zelf aan het opmaken, om tot daden over tegaan, en helaas dit wordt dan geen pseudo democratische half gebakken handeling, hier waar ik woon het zuiden van Frankrijk, broeid het, de gezag staat aan de kant van het wel willende volk,
  wacht maar af, wij de gewone Europese inwoners zijn met velen,
  de mensen zijn bang om een standpunt in te nemen, en dit uit tedragen, je wordt dan onmiddelijk Facist cq Racist genoemd, wat nergens op slaat, gewoon baas in eigenhuis !!!

  jhon [9] reageerde op deze reactie.

 9. Nico schreef op : 12

  @only you [11]: Het zou pas leerzaam worden wanneer de wereld meekijkt terwijl zo’n migrant korte metten maakt met de oorzaak. Zonder dat er gezeurd wordt over inmenging in binnenlandse aangelegenheden, want zo’n migrant mag best wel wat ruggensteun om actiepunten inzake inmenging in het eigen leven af te werken.

  De enige manier om een zo gezond als mogelijke wereld te creëren is perversiteiten afdoende aanpakken. Zodat er niets van overblijft. Momenteel regeert niet de leugen maar perversiteit. Dat kan best anders. Een staatshoofd of regering die problemen heeft met de aanpak van perversiteit is niets waard, terwijl andersom juist door het faciliteren van die aanpak gedemonstreerd kan worden iets waard te zijn. Daden spreken luider dan woorden.

  Zo kan de daad om iemand te onderwerpen aan procederen om elders verder te mogen uitgelegd worden als perverse gebarentaal. Het gebaar is niet mis te verstaan; ‘je bent afhankelijk van onze goedwillendheid en dient maar gewoon te doen wat er door ons geëist wordt’. Terwijl het gebaar van omgevingen opschonen (oorzaak aanpakken) weer een andere taal spreekt, een andere boodschap uitdraagt.

  Traditioneel gaat er veel aandacht naar symptoombestrijding, maar over afdoende aanpak van oorzaken lees je in geschiedenisboeken niets. Ook niet in hedendaagse monologen via allerlei kanalen.

 10. IIS schreef op : 13

  @mario [10]:

  De religieuze geilneven lusten natuurlijk wel zo’n klein getint of gebruind tussendoor knaapje, vandaar ook dat ze zich ‘hard maken’ voor al de zielige (illegale) emigranten…Alleen al als ze erover nadenken loopt het water ze al in de mond. Zelfde geldt voor de sociale-werkers, veel duikt graag met wat kleurrijks in het nest. En vandaar veelal ook de subjectieve benadering en dwarsliggers voor xenofoob, racist of fascist uitmaken? Het is zo lekker?

  Het woord “vluchteling, emigrant of asielzoeker” is er één voor de façade.

  Ennuh, op deze vraag….” Als uitgeprocedeerde asielzoekers niet weg hoeven, hoef ik dan ook geen belasting te betalen?”…Is toch simpel te bedenken, wie anders dekt de ontstane minnen? Ik schat even voorzichtig dat voor iedere (illegale) emigrant, ongeacht zijn status, er dik vier autochtonen zich in het zweet en bloed moeten werken.

  Gelukkig valt in Europa allemaal wel wat mee, laat maar komen die hap, de EU/NL politici zijn van buigzaam rubber. How comes?

  New York Times: Israel Blackmails Pedophile Congressmen
  youtu.be

  mario [14] reageerde op deze reactie.

 11. IIS schreef op : 16

  @IIS [15]:

  Noem het anders insluipers, binnendringers, indringers, krakers, bezetters, kolonisten.

  Een ex huursoldaat, moordenaar, verkrachter, crimineel die vlucht is ook een vluchteling en ik weet zeker dat Europa wordt overstroomd met dergelijke vluchtelingen, alleen, wie kan of wil de antecedenten achterhalen? Liever kruipt men met ze onder de dekens, mensen met gewelddadig verleden prikkelt de genitaliën of geeft een kick?