Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms:

Direct de mp3 downloaden?

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Jurjen, Peter, David en Johan

13 REACTIES

 1. Ben 60 ig jaar getrouwd, het samen zijn gaat nog langer terug, het was zo simpel wederzijds vertrouwen, wederzijds respect, vriendschap op basis van liefde, we bezien de wereld van nu, en zien de mensen geleeft worden, de kennis komt van hun telephone,
  zielige bedoening !

 2. @Maarten [3]:
  De vrijheid van de vrouw is zwaar overtrokken, de gewone gemiddelde vrouw, die nog niet door de Lesbische Feministen is geindoctrineerd, gedraagt zich nog steeds als vrouw, maar veel mannen lopen achter hun lul aan, en denken zich van alles te kunnen permiteren, dit behoord keihard met castratie te worden bestraft, net als alle handelingen tegen de zwakkeren onder ons, gewoon niet accepteren !

  perspectief [8] reageerde op deze reactie.

 3. Liet een vrouw voorgaan met de mededeling “dames gaan voor” !
  dame zei tegen mij “dames & heren zijn gelijk ! ik zei dat er wel degelijk verschil was, dame vroeg wat dat was (grapje) dames plassen zitten en mannen staande ! gevolg klacht wegens sexsuele intimidatie ???????

 4. Over die Chrysler; inschattingsfouten zijn zo ongeveer het handelsmerk van overheidsdiensten. Geen benul hebben met wie je te maken hebt en dan toch een besluit nemen en dat door strotten duwen. Georganiseerde misdaad.

  Verhouding mannen en vrouwen: In de letterlijke betekenis heeft niemand zich met (ontluikende) liefde te bemoeien. Toch vereist de traditie dat, want liefde, loyaliteit en trouw worden alleen erkend wanneer er een juridisch contract genaamd ‘huwelijk’ is ondertekend. Wat van geestesziekte getuigt.

  Helaas worden dit onderwerp vervuild door genderrollen, voor in feite sociale groepen. Waar zowel mannen als vrouwen last van hebben. Terwijl, eerlijk is eerlijk, (letterlijke) mannen en vrouwen vaak alleen maar last hebben van verhalen over in feite genderrollen, en in de praktijk gebruikt worden. Man en vrouw als stuurbare speelstukken in de handen van anderen, die zich maar in een rol moeten forceren. Man en vrouw genaaid omdat ze daardoor veel minder of zelfs niet van het leven en de liefde mogen genieten.

  Vervloekt zij beeldtaal. Cremeren die hap. Het is niet te vreten. Je wordt er misselijk van als je begrijpt wat de uitwerking ervan is. Een recept met schadelijke bijwerkingen.

 5. Het moet me van het hart dat ik erg misselijk wordt van gezeik over mannen en vrouwen. Constructies zoals wetgeving die liefde tot een regeling met eisen voor mensen degraderen, die stuurbaar moeten en zullen zijn. Dat gaat ten koste van gezondheid; geestelijk, lichamelijk, sociaal.

  Daarnaast, een opmerking als een vuurpijl voor noodsituaties, worden allerlei spanningen tussen sociale groepen die een bestuurlijke rol vervullen geprojecteerd op individuele mannen en vrouwen. Waardoor milieuvervuiling van individuele belevingswerelden optreedt, wat verziekend uitwerkt. Wat gezond was of is wordt op die manier verziekt. Met geesteszieke figuren aan het stuur blijft er weinig tot niets gezonds over.

 6. @johannes [4]: Wanneer moet er castratie plaatsvinden volgens jou, bij welk gedrag of welke handeling?
  En vrouwen die zich van alles permiteren moeten die dan niet totaal genitaal en reproductief besneden worden? (om het maar een naam te geven)

  Ik heb de aflevering nog niet gehoord en ook nog niets gelezen, dat doe ik later wel, ik vraag hier naar meer informatie aangaande je uitspraak.

  johannes [9] reageerde op deze reactie.

 7. @perspectief [8]: Volgens mijn bevindingen, is een verkrachting een halve moord, en wel die op het wezen de mens zijn denken en wil, van oudsher een oorlogs handeling tegen over een verslagen tegenstander !
  Om paal en perk hier aan te stellen (de verkrachting) moet hier streng gestraft worden, en voorbeelden gesteld, zo werkt dit bij beestachtige mensen.
  Ach de vrouw, staat op zo’n heel andere plaats in onze samenleving en denken, ik kan en moet ze alles vergeven, vanwege hun vrouw en cq moeder zijn, onze moeders van onze kinderen, maar dit is wel heel gevoelsmatig, een natuurlijke benadering, een oer gevoel, groet !

  perspectief [10] reageerde op deze reactie.

 8. @johannes [9]: Allereerst dank je voor je reactie.

  Ik neem aan dat je spreekt over een fysieke verkrachting, en niet dat wat “ze” tegenwoordig allemaal onder verkrachting scharen.
  Het zelfde geld voor geweld.

  Ik kan niet opmaken of je dat met die vrouwen cynisch of letterlijk bedoeld.

  Ik ben zelf vrouw. Voor de goede orde 🙂
  Er zijn meer zogenaamde moeders en vrouwen die verschikkelijke dingen doen inclusief verkrachten en geweld, al hoor je daar maar weinig van.

  Ik zelf vind dat als ik de aangevallen wordt of een ander persoon aangevallen (fysiek) wordt, zij het man of vrou, bekende of vreemde, dat deze zich met geweld mag verdedigen inclusief dodelijk geweld. Je weet immers niet van te voren of een aanvaller of deze je alleen gaat beroven, verkrachten of vermoorden etc…….of allemaal. Of het een man of vrouw is maakt niet uit.
  Groet terug 🙂

  johannes [11] reageerde op deze reactie.

 9. @perspectief [10]:
  Ja het kwaad verschuilt zich overal, heb in mijn lange leven de verschrikkelijkste onmenselijke dingen zien gebeuren !
  Vrouwen nou mijn moeder was er zo één vechten voor de vrijheid van haar medestanders, maar andere tijden andere zeden !
  Ik sta tegen over vrouwen altijd heel respectvol, waardeer hun anders zijn, maar moet soms wel slikken, bij bijvoorbeeld vrouwen als Ollogren, maar goed we zijn met zijn allen, mijn eigen lieve vrouw nu 82 is een Dame, en zo kan ik er meer, ik wens je sterkte in je vrouw zijn, vriendelijke groet !

  Nico [12] reageerde op deze reactie.
  perspectief [13] reageerde op deze reactie.

 10. @johannes [11]: Het probleem is waarschijnlijk dat leerprocessen steeds verder verstoord raken, verziekt worden. In allerlei bevolkingsgroepen. Technologie schrijdt voort, maar ten koste van wat? Volgens mij heeft iedereen daar last van, hoewel die last wordt verhuld met een bepaald gebruikersgemak.

  Apparaten, machines, constructies, regelingen etc. gaan steeds meer domineren. Terwijl datgene waar je gelukkig van kan worden gewoon uit planten, dieren en mensen komt. Van binnenuit. Maar wat erin zit of van binnenuit kan groeien komt steeds meer onder druk van buitenaf te staan. Verstikkend. Middelen die een doel zijn geworden en vervolgens een last. Sluipenderwijs.

 11. @johannes [11]: Ik weet niet wie ollegren is, met uitzondering op dat het waarschijnlijk iemand met grootheidswaanzin en een bemoeialcomplex is, zoals alle politici.

Comments are closed.