Een gelekt document laat zien hoe  door George Soros gefinancieerde groepen Google, Facebook en Twitter onder druk zetten om ‘conservatieve rechtse propaganda’ te elimineren. De recente golf van censuur op internet door Big Tech weerspiegelt het plan van Soros om de macht in Washington terug te pakken.

David Brock – oprichter van Media Matters – presenteerde de memo in januari 2017. Het document – in handen gekomen van The Free Beacon – stelt dat Media Matters en andere Sorosgroepen ’toegang hebben tot data van Facebook, Twitter en andere sociale media zodat ze die systeemmatig kunnen monitoren en analyseren.’

Volgens het document werken radicaal linkse groepen samen met Facebook en Twitter om rechtse content weg te werken.

 

De memo spreekt van een vier-jaar agenda waarin Trump en de Republikeinen aangevallen worden door Media Matters, American Bridge, Shareblue en Citizens for Responsibility and Ethics in Washington (CREW). Dit om afzetting van Trump en een Democratische meerderheid te bewerkstelligen.

Bron: The Duran

22 REACTIES

 1. Hongarije mag ie al niet meer binnen komen, heb ik op Internet vernomen?

 2. Netto onder de streep beslist wie genoeg poen (en interesse) heeft wat anderen moeten of juist niet mogen lezen en zien. Da’s nogal glibberig met kans op uitglijders en crashes of juist clashes. Schadelijke bijwerking van het recept ‘kapitalisme’?

  johannes [8] reageerde op deze reactie.

 3. Waarom Goluche en Fortuin en vele vele anderen wel en Soros niet ?!

 4. @Catherine [5]: Hanteer zelf de tegenstelling collectivistisch versus individualistisch. Rechts en links zijn holle begrippen. Bijna alle politieke partijen, NGO’s, lobby’s en (massa-)media zijn collectivistisch.

 5. Het gaat niet eens perse om “conservatieve” of “rechtse” meningen die worden verbannen. Ook “linkse” zijn al verbannen, vermoedelijk omdat deze niet de juiste linkse toon hebben. Anderen zullen volgen en het vuurwerk gaat komen als Trump straks ingrijpt.

  Aan de andere kant, als “links” dit soort methoden nodig heeft om nog een politiek punt te kunnen maken, dan is dat een teken van hoe ziek en zwak links geworden is. Ondanks al het geschreeuw in de media.

 6. Er was toch ook ooit het boekje van Soros met gebruiksaanwijzingen waar nep asielzoekers en economische vluchtelingen hun zaakjes kunnen laten behartigen, op kosten van de belastingbetaler. Zeg maar, ” het financieren van je eigen ondergang”.

  Verder is het totaal oninteressant om te weten wat figuren als bijv. crimineel George S, zoal uitspoken en waarom ze doen wat ze doen, als je aluhoedjes, complotdenkers, waarheidzoekers wegzet als idioten en geesteszieken hebben de verhalen rond dit of andere soortgelijke heerschappen weinig zin. Omvolking en één groot en gezellig multicultureel concentratiekamp maken van Europa is het doel van dit Bilderberg tuig. Ons onder controle, stukje bij beetje komt de realisatie van dit alles tot stand.

  IIS [13] reageerde op deze reactie.

 7. @IIS [12]:

  Ons onder controle, alleen natuurlijk als je mesprikkers, verkrachters, kopschoppers, schietpartijen, kalashnikovs, handgranaten en andere nieuwe toegevoegde extra’s overleeft. Anders hoef je je niet druk te maken om de toekomst (überhaupt, welke toekomst?).

 8. @Catherine [5]: Ik ben niet zo van de aluhoedjes. Maar het verdeel en heers principe heerst wel. Ondanks of wellicht beter, dankzij het streven naar “verbinding”. Dat de samenleving verdeelt raakt en dat mensen zo tegenover elkaar komen te staan, zou weleens de grootste bedreiging kunnen zijn.

  IIS [18] reageerde op deze reactie.

 9. Dat heeft u goed vernomen.
  Op de dag dat dit gebeurde, kopte het (papieren) Parool:
  Filantroop sluit kantoren in Hongarije.
  Filantroop dus. Tsa de Hongaren hadden het duidelijk niet begrepen.

 10. @Bertuz [20]:

  Bewijzen in overvloed over zoveel zaken, alleen omdat de staat en mainstream ze niet (h)erkennen blijven deze in het verdomhoekje liggen onder de noemer “complotdenken”.

 11. Zijn vriendin Mabeltje heeft zich dankzij hem ‘hogerop’ kunnen werken?Joegoslavie?

Comments are closed.