Men ziet dat Trump precies het draaiboek volgt van Margaret Thatcher in de jaren 80 en Vladimir Putin in de jaren 2000 om de Deep State onderuit te halen en te vernietigen.

Op dit moment zegt hij dat de Federal Reserve krankzinnig is om de rentestanden te verhogen. Hij weet natuurlijk dat de Federal Reserve geen keuze heeft om de Amerikaanse obligaties aantrekkelijker te maken voor investeerders, maar ook dat zij het geld keihard nodig hebben om de Deep State te kunnen blijven financieren. (de Federal Reserve is niet opgericht voor het Amerikaanse volk, maar juist voor o.a. de financiële elite, waaronder de systeembanken om deze te vrijwaren van economische inzinkingen). Wat Trump doet is wanneer de inzinking van de markten plaatsvindt dan kan hij de schuld hiervoor geheel bij de Federal Reserve neerleggen en hen als oorzaak aangeven van de economische ellende die daarna komt.

Het is dan mogelijk dat de Federal Reserve wordt aangepakt en rechtstreeks onder curatele wordt gesteld van de Amerikaanse overheid. Dan volgen er niet alleen massa-ontslagen, maar tevens officiële aanklachten wegens malversaties en wordt er vanuit de US Treasury Department. een rIgoreuze audit gehouden, waarbij al deze malversaties aan het licht zullen komen. Het is te hopen dat hij hiervoor Rand Paul gaat inzetten, die als een bloedhond de commissie gaat leiden om deze financiële criminelen achter tralies te zetten. Zijn vader Ron Paul zal hem hierbij uitstekend van dienst kunnen zijn. Beiden zijn zeer op de hoogte van het reilen en zeilen van de Federal Reserve en hun interventies alsmede manipulaties van de financiële markten.

De midterm-verkiezingen komen er aan in november en als de Republikeinen deze gaan winnen, zoals het er nu uitziet, dan is de beer los en kunnen er koppen gaan rollen.

Er zijn nu zo´n 45.000 verzegelde dagvaardingen voor directeuren en managers van grote bedrijven alsmede hooggeplaatste functionarissen in de Amerikaanse overheid. Men verwacht dat daarvan 40.000 verzegeld blijven en de lieden in kwestie stilletjes ontslag nemen om de weg vrij te maken voor andere corruptievrije mensen om het roer over te nemen. Doen ze dat niet dan worden ze alsnog aangeklaagd en kunnen dan een jarenlange gevangenisstraf uitzitten, net als Bernie Madoff toentertijd. Senator Lindsey Graham vroeg ook aan de aspirant-opperrachter, Brett Kavanaugh, wat de gevolgen zouden zijn voor hoogverraad en hielden deze wellicht ook executies in. Het antwoord van Kavanaugh was bevestigend.

Opperrechter Brett Kavanaugh

De andere 5000 verzegelde aanklachten worden wel uitgevaardigd, omdat de misdrijven zo groot zijn dat deze alleen kunnen worden bestraft met een passende veroordeling. Deze aanklachten worden uitgevaardigd zodra de midterm-verkiezingen achter de rug zijn op 6 november a.s. Opperrechter Kavanaugh is nu benoemd tot het hooggerechtshof na een enorme campagne van de Democraten en de Deep State via valse aanklachten omtrent zijn karakter. De meerderheid van de senaat heeft zijn goedkeuring gegeven aan deze benoeming en Kavanaugh wordt de 9e opperrechter aan de Supreme Court in Washington. Dat betekent dat er nu vijf Republikeinen zijn en vier Democraten en hierdoor kan het startsein worden gegeven om de aanklachten uit te voeren. Bovendien heeft Trump nu eveneens 13 nieuwe rechters benoemd om de alomvattende corruptie en criminaliteit binen de overheid aan te pakken.

Een interessante website voor de ontwikkelingen is de Twitter Account van QAnon, waar de laatste ontwikkelingen worden besproken. QAnon is zeer vermoedelijk een samenwerkingsverband tussen het Witte Huis, het Pentagon en de Amerikaanse Militaire Inlichtingendienst met als doel om de Deep State en de corruptie van politici aan te pakken. Deze samenwerking dateert al van voor de verkiezingen van 2016, maar werd vanaf eind 2017 zichtbaar. Het Amerikaanse leger, de veteranen en vele Republikeinen zijn het zat om te worden bestuurd door corruptie en criminaliteit zoals het was met de Bush-familie, de Clintons en Obama.

Q vertelt de oorzaken van onze misere, ellende, oorlogen alsmede malafide politici, media en financieel stelsel. In 1913 werd de Federal Reserve opgericht en kreeg de macht over de dollar, na de tweede wereldoorlog over de westerse valuta en na 1971 de macht over de wereldeconomie.

De inkomstenbelasting werd in 1913 ingevoerd en is in feite een slavernijtaks, want je kunt het niet eens uitgeven, want het wordt al van tevoren geconfisceerd.

In 1914 met de start van de 1e Wereldoorlog verliet men massaal de goudstandaard en deze is nooit meer volledig teruggekeerd. Sindsdien zijn we een bankierseconomie geworden. Banken voegen niets toe aan productie, maar zijn de grootste parasitaire sector in de economie die tevens alle macht bezitten.

Intussen is de gehele Robert Mueller-affaire over de zogenoemde Russiagate afgerond en er is zoals iedereen al wist helemaal niets gevonden, zodat dit eindrapport nu in alle stilte kan worden opgeborgen.

Er was nooit een hack op de DNC computers, want het was een insider van de Democratische Partij, genaamd Seth Rich, die de bestanden heeft gedownload en naar Wikileaks verstuurd, die het op hun beurt hadden gepubliceerd. Seth Rich is helaas een paar dagen daarna vermoord en dit heeft waarschijnlijk te maken met deze openbaringen.

Seth Rich

Wanneer de midterm-verkiezingen over zijn kan Trump aan de volgende fase beginnen en een nieuwe werkbare relatie opstarten met Putin en Rusland. Daarom is John Bolton op dit moment in Rusland om de weg te vereffenen met dat land. John Bolton was vroeger een Neocon, maar is overgestapt naar Team Trump. Deze zogenoemde flip (overstap) wordt eveneens door anderen gedaan, zoals de oud-assistent procureur-generaal Rod Rosenstein bijvoorbeeld. Die heeft gezongen als een kanarie over de Deep State en is een belangrijke kroongetuige geworden in de aankomende processen.

De Deep State is in enorme paniek, omdat zij mensen en handlangers aan de lopende band verliezen en wordt steeds meer in het nauw gedreven. Donald Trump speelt het spel als geen ander, geholpen uiteraard door een team van mensen vanuit het Witte Huis, de Militaire Inlichtingendienst en het Pentagon.

Nepbompakketje

De Deep State probeert nu via diverse valsevlagoperaties zoals die bompakketjes bij hun mensen om de aandacht af te leiden, terwijl die pakketjes nooit zijn afgestempeld door de US Mail, wat normaal altijd gebeurt. Deze knullige pakketjes zijn gewoon persoonlijk afgeleverd met een ISIS-vlag eraan gekoppeld. Hetzelfde gebeurde na 911 toen er veel brieven verstuurd werden met miltvuur als inhoud, wellicht eveneens een Deep State operatie (Black Op). Die hele karavaan van mensen die naar de VS willen is ook zo´n operatie. Men is zo wanhopig, want als al deze acties mislukken dan is het doek eindelijk gevallen, want na de aanstaande verkiezingen worden de dagvaardingen uitgevaardigd en kunnen de rechtszaken beginnen, zodat de Deep State eindelijk voorgoed kan worden ontmanteld.

Dan zijn de Verenigde Staten weer een stap dichter bij ,,The Land of the Free and Home of the Brave´´.

13 REACTIES

 1. Het is geen ISIS vlag maar een bekende parodie erop.

  Vooralsnog hou ik het erop dat “Guardian of Zion” Bolton nog steeds zelf de deepstate is..

 2. Als deze site de lezer wil wijsmaken dat Trump (aka Trumf de crypto-jood) aan onze zijde strijd tegen de deepstate / illuminati, dan stop maar met lezen hier want dan is deze site niets meer dan staatspropaganda. De echte wakkere onder ons weten dat Trumf een Jood is en voor de Rothchilds werkt.

 3. Interessant artikel, waarvoor complimenten.

  Deep State kent twee dimensies, waarbij de ene leerzaam is voor de andere:
  – Individueel is Deep State bekend als onderbewustzijn, wat schijnbaar onverklaarbaar gedrag kan veroorzaken.
  – Nationaal is Deep State bekend als verborgen netwerken die wel verschijnselen veroorzaken, maar waarvan niet-ingewijden niet weten waar die vandaan komen.

  In beide gevallen bestaat Deep State kennelijk omdat het niet veilig geacht wordt om ‘bovengronds’ (bewust) te opereren. Dat geeft te denken. Zoals het onverstandig is te proberen onderbewustzijn uit te schakelen zonder de oorzaken aan te pakken, is het ook onverstandig de andere Deep State uit te schakelen zonder de oorzaken aan te pakken.

  Dit kan vergeleken worden met kapitalisten die het ‘rode gevaar’ van het communisme willen bestrijden zonder zich af te vragen waardoor dat vermeende gevaar eigenlijk is ontstaan. Als de oorzaken afdoende aangepakt worden, zullen ook symptomen verdwijnen. En die oorzaken… verdwijnen niet met repressief beleid. Dat maakt het alleen maar erger.

  Francois [10] reageerde op deze reactie.

 4. @Echtwakker. Je snapt het spel niet. De ware machten achter dit hele spel offeren hun pionnen op door niemand anders dan hun eigen pionnen. Het motief : het volk laten zien hoe slecht deze pionnen wel zijn en dan met de vraag komen “hoe kunnen wij dit voor de toekomst verhinderen om niet in zo’n zelfde situatie te komen”. Het antwoord zal leiden tot de wereldregering. Dit is een schaakspel van uitzonderlijke grootmeester klasse. Daarom kunnen en konden de te offeren pionnen doorgaan met hun slechtheid zodanig dat wanneer dit geopenbaard gaat worden alle mensen van de aarde met grote weerzin dit ter kennis nemen. Dan de vraag “willen wij dit” en het antwoord zal zijn nooit meer. En om dit “nooit meer” te kunnen bewerkstelligen zal elk land zijn zelfstandigheid moeten opgeven want dan bestaat er geen veilige haven voor die “slechte” mensen meer.

  Nico [6] reageerde op deze reactie.

 5. @charlud [4]: Rondom dit thema kunnen allerlei verhalen gefabriceerd worden. De uitgangspunten zijn wel interessant. De één gaat ervan uit dat een ander tot een speelstuk gemaakt kan worden. En dat bijvoorbeeld het schaakstuk ‘koning’ meer waard zou zijn dan ‘koningin’ – en de rest kennelijk tot eunuch gemaakt is of zo, want geslachtloos. Uit dat soort elementen blijkt de aard van een verhaal. Tegelijkertijd kan niemand ontkennen dat een schaakspel en als een damspel etc. staat of valt met de beschikbaarheid van zowel spelinstrumenten als spelers. Je vraagt je dan af, heeft een schaakgrootmeester(es) niets beters te doen?

  @jhon [5]: Vermeende giants zijn in het zadel gezet. Dat is hun zwakheid. Als ze uit de gunst vallen is het met hen gedaan.

  jhon [7] reageerde op deze reactie.

 6. Deep state is er voor elite dus op dit moment worden de armen alsmaar armer en rijke steeds vermogende Reacties?
  Rentestand moet in evenwicht komen de pensioenen lopen achterop en de rente neemt niet toe naargelang de inflatie, juist dat verschil stoppen de elite in eigen zakken?

  jhon [14] reageerde op deze reactie.

 7. Tsja… het geheim van de macht is dat niemand ‘het’ weet. Dat geldt individueel v.w.b. het onderbewustzijn en in groter verband om anderen te kunnen bespelen zodat ze gewenst gedrag gaan vertonen. Als er iets onverstandig is, dan is dat wel het laatste. Want wat gewenst is, is niet per definitie gezond voor de betrokkene zelf. Vooral omdat beschavingen zodanig zijn ingericht dat de één het eigen leven dient op te branden, op te offeren, zodat de ander een gerieflijk leventje heeft en verwend kan worden.

  Als je kijkt naar de ontwikkeling van beschavingen, dan zie je dat er een filosofische dwaalweg is ingeslagen en steeds verder afgedwaald wordt van de pure innerlijke natuur. Misleiding en misvorming is de norm geworden. Alle technologische vooruitgang ten spijt is het niet zonder reden dat er steeds andere en steeds en aandoeningen en gebreken ontstaan. Het gegeven dat kanker en hart- en vaatziekten nu de toppers op de lijst met doodoorzaken staan spreekt boekdelen.

  Heden ten dage is beschaving de slechts denkbare deal die iemand kan maken. Voor de een omdat de overhead veel te groot is, voor de ander omdat het beschamend is om van een gerieflijk leventje en verwennerij te genieten ten koste van anderen. In termen van klimaat wordt dat economische voetafdruk genoemd. Als de schoenmaat te groot is worden anderen vertrapt en vertreden. Met een stevige zool eronder (inclusief spikes) merkt de betrokkene er zelf niets meer van. Laten we eerlijk zijn, als elitaire figuren hun dienaren (agenten) op anderen afsturen vangen anderen klappen en desnoods kogels voor hen. Zo bezien wordt ‘blauw op straat’ gruwelijk misbruikt door decadente, geesteszieke figuren. Van het religieuze geloof dat dat zo hoort moet afgekickt worden. Liefst cold turkey, dan is het zo snel als mogelijk voorbij.

Comments are closed.