13 REACTIES

 1. Ze zijn ietwat gierig, en dat is prima, er zijn wetten waarlangd men leeft, oude wijsheden worden stringent gehandhaaft, ja speels is het niet, maar het is een keus, Nederland hie bij vergeleken is een Sodom en Gamorra, waar de overheid toekijkt met zijn perverse gedachten, hoe het drugs gebruik toeneemd, en de mensen tot viese gedemoraliseerde sexueel verminkte individuen worden, met te veel schulden uiteoindelijk gedoemd zijn tot een slaven bestaan, ja het is een keus !

 2. Men kan zich beter afvragen waarom er een verschil is tussen het armere oost Groningen en het rijkere westen van Nederland. En waarom er een verschil is tussen Nederland en Zwitserland enz. Lijkt een mentaliteitskwestie en het dom en onder het maaiveld houden van het makke volk door de corrupte politiek en afpersende overheid. Hoe dommer en makker het volk hoe armer ze zijn?

  Ze accepteren zelfs stembusfraude en laten zich naaien en beroven en zijn vooral zeer verdeeld. Er is geen onderlinge saamhorigheid en dus financiële verzwakking.

  toute va bien [5] reageerde op deze reactie.
  peter [10] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [4]: IQ gebruik, wijze van denken, geen zelf vertrouwen, het onderschatten van zich zelf,
  en dan het oude feodale systeem niet op tijd vervangen !

 4. @joost [3]: kijk jij heb het door….het gaat natuurlijk alleen maar om de BIS en vooral om verdieping 12/13 tot en met 22. Dat is off limits voor bilderbergertjes en rest, ooit een rodeschild op een bilderberg meeting gezien? Bilderberg meetings zijn flauwekul……aldus rodeschild.

 5. Ze hadden gewoon geluk buiten WWII te blijven. Met die paar mensen hadden ze het zeker niet gered tegen een invaller. De Zwitserse franc is een probleem door hun prudente gedrag. Worden ze eigenlijk voor gestraft. Hoe houd je je exportindustrie in het leven. Decentralisatie en referenda werken daar prima, maar zou dat in andere landen ook zo zijn. In ieder geval wordt er niet veel gelachen. Dan kan je beter naar de Engeland kijken.

 6. @IIS [4]: Vele westerlingen zitten hier ondergedoken..het domme Groningen..we lachen ons altijd rot om die hoogbegaafde en haha beschaafde mensen in de randstad..portemonnee vol, hoofd leeg..hebberig als de pest. Let wel op in het Groningse..je denkt dat ze dom zijn..maar ze naaien je waar je bij staat..is een tip!

  jhon [11] reageerde op deze reactie.

 7. @jhon [11]: tja..die hebberigheid …dat is ook zo. Maar ter nuancering, niet heel Groningen kraakt…niet al die rekenmeesters, mediasterren en politiekeclowns op alle niveau’s geloven, het gastafelgesprek koste tot nu al ongeveer 1 miljard en het echte werk moet nog beginnen.

  De gaswinning gaat zich verplaatsen naar Drente en Friesland….de schade zal volgen….geen enkel bestuurlijk systeem houd die hebberigheid tegen.

 8. Zwitserland komt over als een praatplaatje over panarchisme. Een deel van het totaalbeeld.

  Zou de welvaart van Zwitserland iets te maken hebben met de Zwitserse Garde, zoals de pauselijke Zwitsers Garde? Voor wat hoort wat…

Comments are closed.