zondag, 2 december 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

kapitalisme, karavaan.

Als Kapitalisme zo slecht is en socialisme de oplossing, waarom gaat die karavaan niet naar Venezuela, dat is ook maar de halve afstand.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. toute va bien schreef op : 1

  Al deze door mensen benaamde systemen, is het zoeken naar, en het manipuleren voor, iets wat al lang en breed bestaat het gewone samenleven, met inspraak voor allen, en mogelijkheden om als persoon individu aan je trekken te komen, een verscheidenheid aan bloemen maakt het mooie boequet !
  Overheid is niet direct nodig, we kunnen het zelf wel af, met gewoon gezond verstand valt alles op te lossen, zelfs rechtspreken kan door het volk worden gedaan, dat heet een volks gericht, keihard en to the point, net als een volks referendum, geboren uit de guts gevoelens, misschien niet de meest diplomatieke oplossing, maar wel die het volk voorstaat, veel zwart wit en weinig plaats voor het grijse !

 2. DzVzTkM schreef op : 2

  die den riken gevet sijn goet, hi ghietet water in de vloet

 3. peter schreef op : 5

  youtu.be

  dromers wie wij zijn….

 4. Hang Bejaarde schreef op : 6

  Dat zouden zij vast hebben geprobeerd als Chavez nog leefde en oliemiljarden uitdeelde. Nu staan de miljarden op de off shore bankrekening van de koters van Chavez en die buschauffeur (kom hoe heet die geliefde nieuwe leider ook al weer?) is blut…