3 REACTIES

  1. idd wat kost het.
    niets over de bescherming van zo’n centrale tegen drone aanvallen.
    uiteindelijk is het totaal plaatje wat “geld”

  2. iK DENK DAT HET GEWOON? SCHONE ADEM IS WAT ONS VOORTBEWEEGT EN IN LEVEN HOUDT? ER ZIJN FANTASTISCHE ENERGIE BRONNEN? BIJVOORBEELD DE BEWEGINGEN VAN DE ZEE? DIE EEUWIG IS? OOK WIND MAAR IN TUNNELS? WARMTE UIT HET BINNENSTE VAN DE AARDE? GAAN WONEN WAAR HET KLIMAAT BETER IS AANGENAMER? MAAR HET GAAT OM POEN EN DAN MOET HET VERSTAND WIJKEN? GROET

  3. We gaan naar de klote…oneindige oorlogen is een verdienmodel, klimaat verdienmodel, politiek verdienmodel…ondertussen iedereen brood en spelen…media verdienmodel, scholing (haha) verdienmodel, medischezorg verdienmodel……stop er toch mee…flikker alles van die hoeren bende eruit kijk eens hoe we leven met materieele onzin, consumptie verdienmodel, internet verdienmodel, agrarische sector verdienmodel, vleesberg verdienmodel, vrije tijd verdienmodel….we zijn al naar de klote of pakken we “ZE” bij de kloten! huisvesting verdienmodel, netflix verdienmodel, mobiliteit verdienmodel……………..we kunnen ermee stoppen door andere keuzes te maken…….doe niet meer mee…gezin verdienmodel, schulden verdienmodel, geld verdienmodel, save the planet ….lachen man… https://youtu.be/7W33HRc1A6c

Comments are closed.