vrijdag, 8 februari 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De 5 stappen naar een vuurwapenvrij Amerika

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Nico schreef op : 1

    Is beeldtaal hier een factor? Er is een verschil tussen als een instrument zoals een wapen gezien en gehanteerd worden of dat zelf zijn.

    Als ik het bezit en restricties daarop letterlijk neem, dan is het onverstandig om anderen te verbieden zichzelf te beschermen. Figuurlijk (instrumentalisme) ligt dat anders, want als instrument van een ander dienen is zoiets als levensenergie en levensjaren aan een ander offeren. Levende mensenoffers.

    Wat ons (man vrouw) betreft gaat er niets boven individuele onafhankelijkheid en dito zelfstandigheid. Met alle beschikbare middelen. Daar hebben individuen die zich als sociale kankercellen gedragen – en net als kankercellen voeding van anderen wegzuigen, de levens van anderen inlijven in een gezwel genaamd ‘organisatie’ of anderen ‘desnoods’ verstikken – helaas schijt aan. Dat kan anders…