Kan het hele kabinet niet een paar maanden rekenles krijgen en de (klimaat) tafels leren?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

4 REACTIES

  1. maar hoe ga je ze leren dat de klimaattafel in de lucht er een die van 3 is

  2. De overheid; hier werden in drie kerken de beeldjes op het altaar verbrand de Jezus figuren van hun kruis gerukt en stuk gemaakt, van de kant van de overheid geen enkel geluid, zerken op Joodse graven vernield alle belangrijke Joden uit de politieke wereld demonstreren in Parijs, deze valse vlag was nodig om het gele hesjes volk in een verkeerd daglicht te stellen Finkelkraut en BHL zijn de aanstichters, overheid een grote dikke stinkende scheet !

  3. Deze Flibje inhoudelijk: Dat is toch de taak van een staatshoofd, om rekenfouten en misleiding met cijfers tegen te gaan? Of anders de topambtenaren van ministeries? Jezelf rijk rekenen is wel begrijpelijk, maar niet verstandig. En het gaat om meer dan alleen maar de centen. Wie liegt met cijfers heeft een mentaliteitsprobleem.

Comments are closed.