3 REACTIES

  1. Ja het is erg controverseel, maar denk dat het toch juist is om hier voor te kiezen, de Fransen zijn heel heel gevaarlijk in zogenaamde vriendschappelijke samenwerkingen, voor dat je het weet ben je alles van waarde kwijt, en dat zou in dit geval zonde zijn !
    Kijk naar de Duitsers met hun Airbus, het is hun fabriek in Hamburg die dicht gaat als dat grote toestel de 380 ophoud te bestaan !
    Frankrijk is ook door de Euro erg verarmd, het beleid zit fout, het wordt weggesluist, en de inwoners weten dat ze dagelijks genaaid worden door de grote zich zelf goed verzorgende ambtenaren apparaat !

  2. Je kunt het ook zo bekijken; wat van jezelf is moet je niet in andere handen laten vallen of anders zorgen dat het terugkomt. Voor zover je het terug wil, want je kunt jezelf afvragen waarom een ander iets wilde hebben, hebben, hebben en waarom je iets terug zou willen. Wát ‘het’ dan ook is.

Comments are closed.