Reacties
 1. jhon schreef op : 1

  Het is de toon die de muziek maakt !
  youtu.be

 2. toute va bien schreef op : 2

  Vreselijk réactionaire man die Farage, zowel Engeland als Europa staan slechte tijden te wachten, whats going up, has to come down, en daar kan niemand wat aan veranderen, gelukkig !

  Jan [4] reageerde op deze reactie.

 3. toute va bien schreef op : 3

  Tusk een man met grote ambities, die over lijken gaat als het moet,
  lees het hoe aan de macht kwam in Polen !

 4. Jan schreef op : 4

  @toute va bien [2]: deze man durft nog tegengas te geven, de rest laat bijna alle elende over zicht heen komen, europa is mislukt alleen weten we het nog niet allen.
  later denken we nog terug aan mensen als Nigel Farage, wij hebben hellaas Rutte je weet wel de man van de onderste steen die boven moet komen.

 5. Nico schreef op : 6

  Volgens Nigel F. wordt er vanuit Brussel wel over hemel en hel gesproken, maar zijn EU leden kennelijk bang voor een harde Brexit. Doet denken aan Star Wars en ‘May the force be with you”. In Amerikaans-Engels duidt ‘the force’ op paramilitairen genaamd ‘politie’, in deze context een verwijzing naar GB en premier May. Zonder de ruggensteun van ‘the force’ verder moeten lijkt kennelijk een doemscenario. En dan is er nog de schuldvraag die Nigel aanhaalde.

  Nigel F. blijft braaf de rol van kroonjuweel vertolken. Kennelijk is de Britse stijl van debat voor zover mogelijk open en scherp op de snede. Die stijl hanteert hij netjes, met een vleugje humor. Geluiden vanuit Brussel komen blijkbaar vooral neer op bangmakerij en dwarszitten.

  Je vraagt je af… wat zijn de bedoelingen van betrokkenen nu eigenlijk? In de oudheid werd de hel als een ondergronds gebeuren voorgesteld, de hemel als ver van de aarde. Feit is dat op het aardoppervlak vloerverwarming, kampvuurtjes met hout en zonnewarmte elkaar kunnen ontmoeten. Het heeft voordelen om met beide benen op die grond te staan. Ook vissen rusten op die grond, zij het dat ze niet te maken hebben met Global Warming, maar Global Cooling – tenzij vliegvis.
  Wat er ook zij, anderen met langdurige ongemakken (zoals hel) bedreigen lijkt me teveel Old School.

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 6. toute va bien schreef op : 7

  In 100 AD, de Romeinen kwamen met een Fiscus Judaicus, een Jew tax, om het geheel een beetje recht te trekken, het woekeren (Lenen) nam zulke vormen aan, waardoor hun macht (net als nu ) tegroot werd, en gevaarlijk voor het systeem, groet !

  Het heeft niet mogen helpen lees hun geschiedenis gebouwd op de slachtofferrol !

 7. IIS schreef op : 8

  @Nico [6]:

  ….”Je vraagt je af… wat zijn de bedoelingen van betrokkenen nu eigenlijk?”….

  De Brexit is bitterhard nodig om Engeland veilig te stellen als de georkestreerde EU depressie aller tijden komt. Simpel uitgedrukt: de Engelse (Rothschild) ratten verlaten het zinkende schip. Nichel speelt in deze filmscène een soort van Robin Hood-achtigr rol.

  Daarna? Pull the plug!

  jhon [9] reageerde op deze reactie.
  Nico [10] reageerde op deze reactie.

 8. jhon schreef op : 9

  @IIS [8]: Volg de profetieën, je begrijp het. vervolg 1000 jarig rijk.
  Wraak op de Russen en Britten USA volgt.
  sites.google.com

 9. Nico schreef op : 10

  @IIS [8]: Gezien o.a. het bureaucratische monster dat in EU verband steeds verder wordt opgetuigd… kan ik me voorstellen dat steriele afstand zowel praktisch als wenselijk geacht wordt. Dat soort extremistische hobbies kunnen maar beter afgetuigd worden 😉