donderdag, 14 februari 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Oorlogspropaganda 2

Zoals ik vorige week heb gemeld heb ik een zwak voor boeken en pamfletten. Zeker indien ze een tijdsbeeld verschaffen. Bij deze een voorbeeld van Brits Nederlandse oorlogspropaganda. Een exemplaar van De Wervelwind dat ik onlangs in bezit verkreeg. Met name de laatste drie scans zijn verhelderend. Adviezen hoe om te gaan met de politie, en met ondervragingen. Wat me vooral opvalt is het verval van het Parool, Vrij Nederland en Trouw. Bladen geschreven door rebellerende idealisten. Die hun leven op het spel zetten om artikelen te schrijven. Kranten en periodieken die thans tamelijk slaafs de collectivistische overheid steunen. Geschreven door zich conformerende  loonslaven. Haal uit deze scans wat U wenst.

 

 

 

 

 

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Ratio: Is het mogelijk om scans met een hogere resolutie te plaatsen? Zou de kleine lettertjes wat leesbaarder maken.

 2. tuthola schreef op : 3

  het is heel eenvoudig.
  de satanistische banksters denken doordat ze hun ziel aan satan hebben verkocht heerschappij zullen krijgen over de wereld met hun zogenaamde globalistische nieuwe wereld orde.
  centralisatie staat hierbij natuurlijk centraal.
  wat ze echter niet beseffen in hun blindheid is dat ze zelf ook slechts gebruikt worden en dat het onder de oppervlakte om wat heel anders gaat dan materie. ook zij zullen afgedankt worden en hun ziel verzwolgen.

  het occulte is wat telt. en occult betekent niet meer of minder dan ‘verborgen’. in principe leven wij in een realiteit van ‘bevroren licht’ alles bestaat uit dezelfde oneindige energie.

  het doel van de ‘donkere kant’ is om dit verborgen te houden en zodanig het donker, of de status quo in stand te houden.

  mark passio is iemand die hier over vertelt, niet altijd op een even tactvolle wijze moet ik toegeven, maar wat hij zegt is wel waar.
  er is zeker meer than meets the eye. maar u mag zelf uw onderzoek doen.

  “If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. For man has closed himself up, till he sees all things thro’ narrow chinks of his cavern.”

  ― William Blake, The Marriage of Heaven and Hell

  jhon [4] reageerde op deze reactie.
  Nico [6] reageerde op deze reactie.

 3. tuthola schreef op : 5

  @jhon [4]:

  martin, ik weet jie of jij dit zelf bent, maar wat mij betreft ben je wel een beetje op de oude weg van de jg. en dat is geen open mind. just saying.

 4. Nico schreef op : 6

  @ui [2]: Dat had ik al gedaan. Waarmee de kleine lettertjes iets leesbaarder worden.

  Kennelijk ging het Ratio om de titels, voor een rondje koppensnellen. “Wervelwind” suggereert iets. Evenals “Het enige legale bestaan is het illegale”; wiens wet is beter? De bijsluiter (motivering) voor zo’n stelling is misschien in de kleine lettertjes. Als ik die zonder leesbril niet kan lezen…

  @tuthola [3]: Anders uitgedrukt; bespelen of bespeeld worden, gebruiken of gebruikt worden. Als vuil of andere camouflage verwijderd wordt kun je de naakte feiten beter waarnemen.

 5. formidabele schreef op : 7

  Zoals Rutte zich voor een Europees Leger uitsprak vind ik al oorlogspropaganda op zich?