woensdag, 13 februari 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Zo komt er een tekort aan gele hesjes.

TT: Door belastingmaatregelen lagen de prijzen van eten,drinken,elektriciteit, gas,goederen en diensten begin dit jaar gemiddeld 2,2% hoger dan vorig jaar.Dat is het hoogste inflatiecijfer in vijf jaar.Het lage btw-tarief ging omhoog van 6% naar 9%.Voedingsmiddelen werden gemiddeld 3,3% duurder.In de eurozone bleef de inflatie beperkt tot 1,4%. Op de een of andere manier, zijn de kosten bij mij en de mensen die ik ken, voor gas, electra boodschappen, veel meer gestegen dan 2,2%
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. jhon schreef op : 1

  Verborgen miflatie ! kleinere verpakkingen, industriële sabotage (wasmachine, auto’s, telefoon, minderen service, verzekeringen, belastingen, zorg etc ……!

 2. Scrutinizer schreef op : 2

  Door dat tekort stijgen die dan weer in prijs maar dat heeft geen invloed op het officiele inflatiecijfer aangezien gele hesjes nog niet in de indexkorf zaten…

 3. Hoeder schreef op : 4

  20 maart natuurlijk.

 4. only you schreef op : 5

  Het kaalplukken van alle gemakken sociale, gezondheid aspecten etc gaat door zolang rutte en zijn deep state aa aan de macht zijn?

 5. Nico schreef op : 6

  Hier een aanval op ZZP. Ze zijn schuldig! Aan wat? Aan het minder dan loonslaven spekken van de kas, beschikbaar voor ‘herverdeling’ of ordinaire beroving. Zelfstandigheid als taboe, met ‘goed geregeld’ (voor wie?) als doel.

 6. patrick schreef op : 7

  U die stemt weet wat u doet. Stemmen is machtigen,STEM jij dan STEM je in. De overheid wordt dan jou gemachtigde die jou vertegenwoordigd en namens jou OORLOGEN voert, GELD steelt, mensen BEDREIGD en vele andere MISDADEN pleegt uit uw naam, u bent verantwoordelijk! (art:6:172 BW)

  Wens u zich nog te laten vertegenwoordigen of vertegenwoordigd u zich liever zelf.

 7. neus schreef op : 8

  stemmen doe je een gitaar 🙂

  www.youtube.com

 8. AnCapRealist schreef op : 9

  @Hoeder [3]: Dream on.
  Stemmen (algemeen kies’recht’ (het is geen recht) is rond 1900 doorgedrukt door de socialisten) heeft ons gebracht waar we nu zijn, geheel volgens plan.

  Hetzelfde blijven doen maar andere resultaten verwachten is de definitie van waanzin, schreef Einstein al.

  Wie ‘denkt’ zich uit deze neerwaartse spiraal te kunnen stemmen moet nog maar eens denken. De nazi’s hebben WOII niet verloren, de soldaten op straat zijn domweg vervangen door ‘wetten’ en het 4e rijk, de #EU, was een feit.

  Wie de bevelen van de staat (die ‘wetten’) negeert krijgt alsnog met die soldaten te maken, nu vermomd als landelijke politie, een paar jaar geleden naar nazi voorbeeld heringericht.

  Voordeel van ‘wetten’ voor de staat is dat de gemiddelde burger zich vrij voelt, terwijl hij het niet is. Scheelt een hoop (al dan niet georganiseerd) verzet, en het is wel zo gemakkelijk om die eenzame ontwapende burger met een overmacht aan gewapende(!) huurlingen te ontvoeren en in een kooi te stoppen. Of erger.