TT: Door belastingmaatregelen lagen de  
 prijzen van eten,drinken,elektriciteit,
 gas,goederen en diensten begin dit jaar
 gemiddeld 2,2% hoger dan vorig jaar.Dat
 is het hoogste inflatiecijfer in vijf 
 jaar.Het lage btw-tarief ging omhoog  
 van 6% naar 9%.Voedingsmiddelen werden 
 gemiddeld 3,3% duurder.In de eurozone 
 bleef de inflatie beperkt tot 1,4%.

Op de een of andere manier, zijn de kosten bij mij en de mensen die ik ken, voor gas, electra boodschappen, veel meer gestegen dan 2,2%

9 REACTIES

 1. Verborgen miflatie ! kleinere verpakkingen, industriële sabotage (wasmachine, auto’s, telefoon, minderen service, verzekeringen, belastingen, zorg etc ……!

 2. Door dat tekort stijgen die dan weer in prijs maar dat heeft geen invloed op het officiele inflatiecijfer aangezien gele hesjes nog niet in de indexkorf zaten…

 3. Het kaalplukken van alle gemakken sociale, gezondheid aspecten etc gaat door zolang rutte en zijn deep state aa aan de macht zijn?

 4. Hier een aanval op ZZP. Ze zijn schuldig! Aan wat? Aan het minder dan loonslaven spekken van de kas, beschikbaar voor ‘herverdeling’ of ordinaire beroving. Zelfstandigheid als taboe, met ‘goed geregeld’ (voor wie?) als doel.

 5. U die stemt weet wat u doet. Stemmen is machtigen,STEM jij dan STEM je in. De overheid wordt dan jou gemachtigde die jou vertegenwoordigd en namens jou OORLOGEN voert, GELD steelt, mensen BEDREIGD en vele andere MISDADEN pleegt uit uw naam, u bent verantwoordelijk! (art:6:172 BW)

  Wens u zich nog te laten vertegenwoordigen of vertegenwoordigd u zich liever zelf.

 6. @Hoeder [3]: Dream on.
  Stemmen (algemeen kies’recht’ (het is geen recht) is rond 1900 doorgedrukt door de socialisten) heeft ons gebracht waar we nu zijn, geheel volgens plan.

  Hetzelfde blijven doen maar andere resultaten verwachten is de definitie van waanzin, schreef Einstein al.

  Wie ‘denkt’ zich uit deze neerwaartse spiraal te kunnen stemmen moet nog maar eens denken. De nazi’s hebben WOII niet verloren, de soldaten op straat zijn domweg vervangen door ‘wetten’ en het 4e rijk, de #EU, was een feit.

  Wie de bevelen van de staat (die ‘wetten’) negeert krijgt alsnog met die soldaten te maken, nu vermomd als landelijke politie, een paar jaar geleden naar nazi voorbeeld heringericht.

  Voordeel van ‘wetten’ voor de staat is dat de gemiddelde burger zich vrij voelt, terwijl hij het niet is. Scheelt een hoop (al dan niet georganiseerd) verzet, en het is wel zo gemakkelijk om die eenzame ontwapende burger met een overmacht aan gewapende(!) huurlingen te ontvoeren en in een kooi te stoppen. Of erger.

Comments are closed.