Reacties
  1. johannes schreef op : 1

    Je hebt parasiten en profiteurs, dan nog de vampiers de bloedzuigers, de lijken pikkers, de gevaarlijkste zijn die gene die in je denken roeren als in de soep en de balletjes IQ stelen, jouw ideƩen en creaties, krijgen deo je weinig in je leven !

    Nico [2] reageerde op deze reactie.

  2. Nico schreef op : 2

    @johannes [1]: Die laatste… cherry picking is waarschijnlijk een goede gewoonte; vanuit rivieren van kennis precies dat brokje informatie opvissen / filteren wat interessant is. En dan wel eerst schoonmaken voor gebruik. Tegelijk… schijnt het in wetenschappelijke kringen een goede gewoonte te zijn om minstens de bron van een idee te vermelden. En is het bij spionage een traditie om desinformatie te verspreiden, zand in de ogen strooien. Een spion die denkt geheimen te pakken te hebben heeft dan vooral tijd verspild.

    Al met al zijn de soorten figuren die je noemde m.i. belichamingen van milieuvervuiling. Geen gezonde omgeving voor initiatieven.