ingezonden door de cartoonist naar info@vrijspreker.nl  Dank voor het inzenden.

4 REACTIES

  1. De onwelriekende klimaathysterische Nederlanders met hun hersenen ter grote van een walnoot kennende zullen deze zich denk ik beperken tot het protest van de uitgeharde gele kruisjes in de onderbroek en binnenkort braaf weer stemmen op de oud vertrouwde afpers-pedo partijen. Kort gezegd: “soort bij soort”.

  2. Zo, dan weten we nu waar het Nederlandse woord “piel” vandaan komt. En er zijn varianten op het thema. Het lijkt wel een impliciete associatie test 😉

    Een Slavisch woord voor geld is peněz. Iemand in zo’n land zal stellig verklaren dat peněz heel iets anders is dan penis, hoewel het bijna hetzelfde klinkt en het eerste kennelijk een afgeleide van het laatste is. En ook dezelfde uitwerking heeft, want als het met dwang en geweld naar binnen wordt gebracht komt het neer op plundering. Van het waardevolle, het zuivere.

  3. Weer nepnieuws van de MSM. Nu hoor je links niet en Ollongren zwijgt in alle talen. Stem ze weg op 20 maart.

Comments are closed.