Riot control voertuig voorzien van EU vlag betrokken bij de bestrijding van gele hesjes. Voor zover bekend heeft de EU geen afstand genomen van het gebruik van haar vlag tegen demonstrerende Fransen.

4 REACTIES

  1. Gelet op de Franse Grondwet kunnen/moeten Fransen iedere “vreemde” krijgsmacht aanvallen & elimineren ?

  2. Eigenlijk gek dat militairen en gele hesjes als schaakstukken tijdens een partijtje schaken tegenover elkaar gezet worden. Zouden die partijen niet in de gaten hebben dat ze door hun werkgever en spelleiders geschaakt zijn en gebruikt worden? Eigenlijk hebben ze een gemeenschappelijk belang om ervoor te zorgen dat ze niet langer gebruikt worden, zodat ze hun eigen leven kunnen gebruiken. Maar dan wel op een gezonde manier. Gele hesjes zouden zeggen ‘zonder uitbuiting’, militairen zouden zeggen ‘zonder dat er zichzelf verspreidende gevechten uitbreken’. En ze hebben allebei een punt, punten die zonder problemen over elkaar geschoven kunnen worden om in elkaar op te gaan.

  3. Ze weten veel meer als vermoed, in 2018 80 politie zelfmoorden, in al 20 nieuwe gevallen van zelfmoord, Macron gaat Skiën, onderwijl worden de adressen van de elite in de as gelegt !
    Er is nog steeds geen vriendschappelijk gebaar uit het establisment te vinden, waardoor de gele hesjes steeds actiever worden, men beraad zich op de volgende stappen, natuurlijk de jonge revolutionairen staan voor aan, en worden als altijd voor tuig uitgemaakt, nou dit tuig hebben ooit de volks republique uitgeroepen, maar het lijkt of het kwaad groter en sterker is geworden, ook duidelijker, de Joden hebben zich duidelijk uitgeroepen tot vijand van dit revolutionaire denken, ze hebben te veel te verliezen hun Franse imperium ,is enorm meer als de helft van het financiele economische gebeuren hebben zij in handen, vandaar, ja de toon is gezet het heeft te maken met anti zionisme, maar ze zijn machtig deze criminele religeuse bastaards !

Comments are closed.