woensdag, 10 april 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

gedwongen vaccinatie

Ik vind het vele malen enger dat de overheid overweegt vaccinatie af te dwingen dan dat er ouders zijn die hun kinderen niet tegen mazelen willen inenten

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hoeder schreef op : 1

  De onzin die erboven vaccinatie wordt verteld is stuitend. De overheid beschermt de industrie en niet de burger. Het RIVM kan niet aantonen dat vaccinaties, nuttig, noodzakelijk en veilig zijn. De cijfers van Lareb laten zien dat er nog al,wat vaccinatieschade is. En daar hoor je niemand over. Ons immuunsysteemmis superieur tov al,die chemische troep, die bovendien rechtstreeks inndevbloedbaan van babies wordt gespoten. En zeker die adjuventen zoals kwik en aluminium zijn doodeng en veroorzaken vrijwel zeker ziektes als ADHD en Alzheimer.

  Ratio [2] reageerde op deze reactie.

 2. Ratio (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Ratio

  @Hoeder [1]: het is inderdaad big business. Mogelijk schrijf ik er vandaag een artikeltje over. Zie www.rivm.nl zie pagina 32. Over het algemeen zijn de kosten sterk toegenomen sinds de start van
  het RVP, van €5 miljoen (mln) in 1957 tot €93 mln in 2014. Met name sinds de jaren tachtig zijn de kosten sterk toegenomen. Zeker de toevoeging van het 7-valente pneumokokkenvaccin in 2006 deed de kosten sterk toenemen (van €67 mln in 2005 tot €120 mln in 2007). Echter, per capita of per geboorte vallen de totale uitgaven erg mee, met slechts €5,54 per persoon en €533 euro per geboorte in 2014

  Dit zijn cijfers die voor inflatie gecorrigeerd zijn.

 3. peter schreef op : 3

  Dwang ontstaat daar waar er geen overtuigende argumenten voor verandering aangeboden worden….ruim 80% van de mensen vinden het dwingen van die laatste 20% oke… daar zijn we nu beland. Nu prik morgen milieu, dit lijkt wel…..

 4. only you schreef op : 4

  Dat leidt tot dictatuur?

 5. 1984 schreef op : 5

  @ratio: Ik kijk met enorm veel spanning uit naar jouw artikel. Het is mijn inziens ronduit zorgwekkend en ergens ook beangstigend hoe de media en de politiek haar propaganda machine met betrekking tot vaccinaties laten draaien momenteel. We zijn inmiddels beland in een ANIMAL FARM (George Orwell), waarin de hoeders ons als schaapjes graag zo snel mogelijk de verdoemenis in helpen. Wellicht tijd voor een kleine petitie?

  ratio [8] reageerde op deze reactie.

 6. Nico de Geit schreef op : 6

  Veel mensen laten zich alleen informeren door de MSM. Het RIVM vertegenwoordigt de Nederlandse overheid. Op hun site staat dat vaccinaties bijwerkingen kunnen hebben, maar dat de bijwerkingen opwegen tegen de voordelen.

  Op de sites van de producenten staat iets heel anders: De werking is niet gegarandeerd, en als het werkt is dat hooguit voor enkele jaren. De risico’s – alle risico’s – zijn voor de gebruiker.

  Er wordt verwezen naar de bijsluiter. Die moet je lezen voordat je je laat vaccineren. Uw overheid frommelt de bijsluiters gewoon weg.

  Er worden miljarden verdient en menigeen is er rijk mee geworden. Anti-vaxers moeten de cel in, want ze brengen de inkomsten, herstel, de volksgezondheid in gevaar. RT kwam een tijd geleden met 800 dode weeskinderen, gebruikt om vaccinaties op uit te testen. Dat soort verhalen dringt niet door tot de westerse media.

  En dan dat 19-jarige meisje dat is overleden aan de mazelen. Wat de MSM steeds weglaat is dat het kind al sinds haar vroege jeugd in een elektrische rolstoel zat en waarschijnlijk zou zijn gestorven aan de vaccinatie. Als ze was overleden na de vaccinatie komt het niet in het nieuws.

 7. Nico de Geit schreef op : 7

  Kinderziekten die de meest zwakke individuen om laten komen, is dat slecht? Moet iedereen volwassenheid bereiken en zich voortplanten? Ook als de mutaties doorgegeven worden aan het nageslacht?

  Vroeger – vóór de industriële revolutie – kwamen mensen met een zwakke gezondheid om en onverbeterbare criminelen werden terechtgesteld.

 8. ratio schreef op : 8

  @1984 [5]: het artikel komt morgen en valt wel mee, ik neem het zelfs op voor sommige vaccinaties als hondsdolheid, dat in west europa is verdreven. En polio. Ik heb wel een visueel gemeen geintje toegevoegd, een advertentie van grunental voor softenon als slaapmiddel voor jonge vrouwen….

  Eagle_Eye [10] reageerde op deze reactie.

 9. Nico de Geit schreef op : 9

  Het is wel weer typisch dat ze minderjarigen dwingen zich te vaccineren. Die kunnen ze lekker uit huis plaatsen. Volwassenen tegen hun zin inenten stuit op veel meer verzet.

 10. Eagle_Eye schreef op : 10

  @ratio [8]:
  De meeste ziektes zijn verdwenen door betere hygiëne, het verdwijnen van open riolering en gezondere levensstijl. Polio wordt via ontlasting overgedragen, iets wat tegenwoordig netjes via het riool wordt afgevoerd. Heeft niets te maken met vaccinaties.