donderdag, 20 juni 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

ambtenaar

Een ambtenaar komt te laat op zijn werk. “Sorry, chef” zegt de man, “maar ik stond in de file.” “Oh”,  zegt zijn chef, “was het een lange file?”  Ambtenaar : “Geen idee, ik stond helemaal vooraan….”

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 1

  Een libertariër komt te laat op zijn werk. “Sorry, chef” zegt de man, “maar ik stond in de file.” “Oh”, zegt zijn chef, “was het een lange file?” Libertariër : “Geen idee, ik stond helemaal vooraan….”

  X [3] reageerde op deze reactie.

 2. Hang Bejaarde schreef op : 2

  Maar zonder gekheid, ik vind dit mopje een beetje generiek. Trekt de Vrijspreker nu meer bezoekers van gemeentehuizen, ministeries en snelwegbermen?

 3. X schreef op : 3

  @Hang Bejaarde [1]: Een etatist in Libertarië komt te laat op zijn werk. Hij verontschuldigt zich tegen zijn chef “Sorry, ik stond in de file.” Waarop de chef antwoordt “Wat is een file?”

 4. Nico schreef op : 4

  Meer file duidt op meer verdringing van feitelijke waarde, door verplichte verspilling. Files zijn geen spil (zie deze illustratie) maar overtollige ballast.

  Parallel met juridische dossiers: Die ontstaan door initiatieven van viezerikken. Meerdere partijen viezerikken wel te verstaan, want zoals oliemaatschappijen profiteren van files, zo profiteren bewoners van zwarte toga’s van viezigheid. Hoe meer files en viezigheid, hoe beter kennelijk. Hoewel ze ook gaan jammeren of verkillen als er teveel toeloop op gang is gebracht. De zaken kunnen ook té goed gaan…

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.