Reacties
  1. johannes schreef op : 1

    Prima, da’s wat ik wil, schrijf nu een tijdje mijn reacties in die Welt de krant van Axel springer de censuur druipt er af, het geraffineerd put down van de Duitsers gaat maar steeds door, die stomme moffen willen het niet eens in zien, ze zijn levens gevaarlijk die Hebrewers, geld en media is genoeg dus, voor ons Anarchisten, dit hun ontnemen, dan gaan we verder zien, en de bijbelse wetten weer vertalen als, zij geen geld of wisseltrucs, gewoon broodbakken !

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.