Op Netflix is momenteel de documentaire Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers. Bob Lazar is een nerdy wetenschapper die in de jaren 80 door de VS overheid aangesteld werd om 9 buitgemaakte UFO’s technisch te onderzoeken. En om te zien of de exceptionele voortdrijvingstechniek – anti-zwaartekracht gebaseerd – nagemaakt kon worden. Hij bracht zijn werk via onderzoeksjournalist George Knabb naar buiten.

Het interessante aan Bob Lazar is dat hij totaal oprecht overkomt en in het geheel geen belangstelling heeft voor buitenaards leven maar zich kwaad maakt dat deze baanbrekende technologie verborgen blijft voor bedrijven en het publiek. Bob liet aan vrienden op de woensdagen de testvluchten met de UFO’s zien maar werd uiteindelijk gepakt. Tijdens het verhoor bleek dat hij 24/7 in de gaten gehouden werd en dat zijn werkgever wist dat zijn vrouw een affaire met een ander had. Dat bracht hem er uiteindelijk toe om uit de school te klappen.

Documentairemaker Jeremy Corbell was aanvankelijk van plan om Lazar te ontmaskeren maar raakte tijdens de opnames overtuigd van zijn verhaal en ervaringen. Zo kwam Lazar in de jaren 80 met het element 115 dat in 2003 opeens ontdekt werd als Moscovium. Element 115 werd als een gestabiliseerde brandstof in de anti-zwaartekrachtmachine gebruikt. Moscovium is tot op heden instabiel.

Na zijn coming out in de jaren 80 heeft Lazar een teruggetrokken leven geleid. Hij werkt bij een commercieel kleinschalig lab waar hij naast opdrachten ook eigen projecten runt.  Nadat de documentaire was gedraaid, werd dit lab overvallen door een horde overheidspersoneel van verschillende diensten die ‘op zoek waren naar een pakbon voor een materiaal waar mogelijk explosieven van gemaakt konden worden’. Het gebruikelijke intimidatiespel.

Mocht je geen Netflix hebben dan is er nog de recente podcast van Joe Rogan. Een interessant interview met Bob Lazar en filmer Jeremy Corbell over deze geschiedenis.

 

5 REACTIES

 1. Het feit dat dit soort informatie nu de MSM binnendruppelt heeft alles te maken met het fenomeen van controlled disclosure zoals de Amerikaans-Israëlische deep state dit toepast. Let ook eens op het zeer recentelijk “gelekte” Admiral Wilson Document. Deze wordt aan alle kanten geanalyseerd door de gerenommeerde historicus Richard Dolan die al 20 jaar onderzoek doet naar het UFO-/ALIEN-gebeuren. Het komt er op neer dat van officiële zijde eveneens bevestigd is dat “ze” al laaaang onder ons zijn…..

 2. Zo’n bla bla praatplaatje verhult dat sommigen van technologie willen profiteren om een voorsprong op anderen te kunnen creëren en handhaven. Het verzwijgen van relevante kennis is eeuwenoud; zonder dat zouden magiërs geen kans hebben om anderen te manipuleren. En als het middel (magie) een doel is geworden…

  Vergelijk dat, ter illustratie, met de zwarte magie van belastingheffing en de witte magie van subsidiëring. Het wordt niet in het belang van subsidie-vreters geacht om die magie transparant te maken.

  Wat vroeger magie en toverij werd genoemd, staat tegenwoordig bekend als wetenschap. Omgekeerd worden militairen en wetenschappers kennelijk ingezet om schier magische verschijnselen te bedenken of te verkopen. Kennis is macht en zo.
  Het verzwijgen van relevante kennis is een eeuwenoude methode om grip op anderen te krijgen en houden. Om daarmee verder te kunnen gaan zijn ‘uiteraard’ wel dogma’s en taboes nodig… beschermende constructies en regelingen. Een diep beschamende methode om te ‘leiden’.

 3. De grootste (technologische) kracht kan zomaar de grootste zwakheid blijken te zijn. Iets dat ik zojuist schreef, andere context maar zelfde principe:

  We have drunk Soma and become immortal; we have attained the light the Gods discovered. An article about cannabis. Interestingly, cannabis was formerly known as soma. For centuries. Think about the book Brave New Word, translated to Dutch “Soma paradise”.

  Smoking a joint is heavily criticized. Civilizations are powered by putting pressure on the ‘joint venture’ of unfalsified love between an individual man and woman, and within an individual family (household). It seems some like to see the ‘smoke of frustration’ coming out of them.

  According to Jesus: The greatest strength is also the greatest weakness. Which is not only individually true, but also collectively for projects known as ‘civilization’. Abusing the greatest strength could be the seed of collapse; by spoiling or by tyrannizing.

  P.S. Literally using cannabis or hemp can simply help to restore health, while figuratively smoking a joint is harmful for all.

 4. De tekst suggereert dat hij meerdere malen testvluchten heeft laten zien, maar verderop staat dat hij 24×7 in de gaten werd gehouden.

  Klinkt voor mij zwaar ongeloofwaardig dat hij niet al meteen bij de eerste poging gesnapt en gestopt is.

  Seneca [5] reageerde op deze reactie.

 5. @KlaasDenHelder [4]: Hij nam vrienden mee naar de rand van het testgebied ’s nachts waar ze de UFO’s konden zien opstijgen en manouvreren. Dat ging een paar keer goed maar de derde keer werden ze gepakt. Het 24/7 monitoren betrof telefoonverkeer – we spreken over 1988/89. Na zijn openbaring werd iedereen in zijn omgeving tegengewerkt en hijzelf geridiculiseert, beproefde methode.

Comments are closed.