De doofpot over de waarheid van het neerhalen van MH17 moet potdicht blijven ter bescherming van de echte dader, die hier exclusief is afgebeeld .  Het maanden later gevonden ‘ bewijs’  van een stukje buk raket  is wel doorslaggevend.

met dank aan Matt de kunstenaar

10 REACTIES

 1. Een verdachte, in dit geval Oekraïne, hoort niet deel uit te maken van het onderzoeksteam. Samenwerken bestaat er maximaal uit om netjes vragen te beantwoorden van dat team. Dit alleen al maakt het werk van het JIT verdacht. We laten Jos Brech ook geen deel uitmaken van het onderzoeksteam naar de moord op Nicky Verstappen.

 2. Al blijven de MSM maar roepen dat Rusland de schuldige is, tonen mensen die zich echt in deze zaak verdiept hebben zoals Joost Niemoller, keer op keer aan, dat het nog steeds onduidelijk is wie de daders zijn. Maar nee het JIT en dus Rutte cs weten het zeker. Rusland en niemand anders. Als je bewijs haalt bij een grote, onbetrouwbare verdachte (de geheime dienst van de Oekraïne) doe je nie aan waarheidsvinding. Je zal maar nabestaande zijn. Schaamteloos Oals onze overheid met ze omgaat. Helaas schijnen mensen niet meer na te denken en genoegen te nemen met leugens. Andere voorbeelden: 9/11, aanval Irak en klimaat.
  Onvoorstelbaar dat mensen blijven stemmen op die louche VVD.

 3. Ach, wat vervelend nou voor Nederland, aan de ene kant moet de onderste steen boven komen, maar aan de andere kant is men gedwongen gas af te blijven nemen van Rusland. Dat moet toch als een steen op Rutte’s maag liggen. Wat een vervelende toestand nou, wat errugh…

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 4. Wel een beproefde tactiek, de getroffene buiten nasleep houden. Oeigoeren en Oekraïners moeten genaaid kunnen blijven worden, net als vrouwen verkracht moeten kunnen blijven worden. Laten we eerlijk zijn… sommigen zijn meer gelijk dan anderen en moeten toch èrgens hun frustraties kwijt? Stel je voor dat er één maat zou zijn voor ieder, in plaats van meerdere maten, dat kan toch niet?

  Een jurist legde me ooit uit dat westerse rechtspraak uitgaat van ‘zonden’ tegen wetgevers en hun opdrachtgevers die sommigen liefst ongehinderd begaan (soort aflaat gekocht?) en waarvoor anderen juist gestraft worden. Getroffenen zijn hoogstens getuigen. Op die manier blijven bijv. belastingopbrengsten zoveel als mogelijk doorgaan. En worden getroffenen ‘geproduceerd’ die zich heerlijk op werk gaan afreageren en daardoor misschien wat rendabeler worden. In rechtspraak buiten Europa is volgens die jurist situaties een context geschapen waarin correctie primair om de getroffene draait en is ‘het systeem’ vooral faciliterend. Hoewel er ook daar teveel zijn die zich te bemoeiziek met een te corrigeren situatie bemoeien.

  @IIS [4]: Tsja… westerse cultuur lijkt best wel op een Russische Matroesjka. Of misschien beter, op een ui. Als je lagen gaat wegpellen kom je geen geneeskrachtige pit tegen, maar wel gebakken lucht. En uien… tsja, daar ga je van ruften ? In de nasleep van de activiteiten van Romeinen die ongegeneerd onder de voet liepen blijft het kennelijk verplicht [figuurlijke] uien vreten. Alleen mist in de kern de substantie waarop ieder hoopt, bewust of onbewust.
  Vanuit Rome gezien is Rusland na de splitsing in het oost- en west europese rijk gewoon een ander been van hetzelfde bestuurlijke gedrocht.

 5. Het verhaal over de MH17 is kennelijk vooral bedoeld als symboolpolitiek. Er zou een vliegtuig zijn neergestort, maar er waren kennelijk geen kraters van inslagen van motoren te zien. Een Oekraïense die vlot ter plaatse was vertelde dat de lijken er kennelijk neergelegd waren en al een tijdje dood waren.

  Als nabestaanden zo verdrietig zijn, dan zou ik zeggen… kijk verder dan eventuele enscenering. En vraag jezelf af hoe die lijken feitelijk dood zijn gegaan.

  Wij zijn actief op de korrel genomen door een groep schijndoden in toga en uniform, om perversiteiten te forceren. Uiteraard in opdracht van, zoals bij voodoo-priesters die zombies aansturen. Inmiddels ben ik al ruim 4 jaar benieuwd welke streken er allemaal uitgehaald zullen worden om deze schijndoden en hun opdrachtgevers tegen de gevolgen van hun gedrag te beschermen. Het is nogal voorspelbaar, maar ook wel op een zieke manier humoristisch om te zien hoe anderen demonstreren waarvoor ze feitelijk staan. Tsja… wat erin zit komt er onvermijdelijk uit. Waar bescherming door overheidsdienaren al niet goed voor is hé? Gebrekkigheid en rottigheid kan dan vrij woekeren, mits lid van de ‘goede’ club.

  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico [6]:

  Nederland wordt/is een belangrijke hub voor het doorvoeren van Russisch gas. Amerika wil schaliegas afzetten in Europa, maar wordt uit de markt gedrukt door Rusland. Amerika zal er veel aan gelegen zijn om deze concurrent uit de markt te drukken en op —velerlei—manieren proberen zakelijke banden die Nederland onderhoud met Rusland te verbreken. Was er niet zoiets als; “follow the money”?

  https://www.tijd.be/nieuws/archief/amerikaans-schaliegas-verovert-europa/9752606.html

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 7. @IIS [7]:

  Ach, met wat hollywood-achtig toneelspel en een omgeving met drama en veel emotie creëren en deze opblazen tot ongekend grote proporties kan veel teweeg brengen. Zeg, een winkelier die een conculega uitschakeld door een grote smeercampagne te starten.

  Een voorheen verdwenen vliegtuig met wat geconserveerde lijken aan boord laten crashen kan of had een einde moeten maken aan de Nord Stream? Om maar eens wat te speculeren.

 8. @IIS [9]:

  Zoek de verschillen:……

  Schrijvers rapport MH17 zijn afgeleid, misleid en verleid.

  …..”De onderzoeker kan terecht stellen dat in principe maar één stukje van een moordwapen nodig is om het bestaan ervan te bewijzen. Maar waarom wordt geruisloos voorbijgegaan aan de onwaarschijnlijkheid dat (bijna) geen vlinderdasstukjes zijn teruggevonden in de wrakstukken? Dat geen van de bijna 8000 voorgevormde fragmenten in lichamen van passagiers zijn teruggevonden? “….

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/884126/schrijvers-rapport-mh17-zijn-afgeleid-misleid-en-verleid

  Vasyl Vovk: Buk-deeltjes in lichamen MH17

  …..”DEN HAAG (ANP) – Een Oekraïens oud-lid van het internationale onderzoeksteam (JIT) naar de MH17-ramp heeft tegen de NOS gezegd dat in slachtoffers metalen deeltjes zijn aangetroffen die waarschijnlijk afkomstig zijn van een Buk-raket. De man, Vasyl Vovk, was volgens de NOS tot juni werkzaam als leider van de Oekraïense afdeling van het team dat strafrechtelijk onderzoek doet.

  “Op basis van de voorlopige resultaten die onze Nederlandse collega’s ons geven, blijkt dat bij de fragmenten die in de lichamen van de slachtoffers zijn gevonden elementen zitten die overeenkomsten vertonen met de monsters van de onderzochte Buk”, aldus Vovk, die ook voor de Oekraïense geheime dienst SBU werkte. Ook in het vliegtuig zelf zouden deeltjes van waarschijnlijk een Buk-raket zijn aangetroffen”…..

  En dan opeens gaat het roer om, framing……

  …..”Correspondent Jeroen Akkermans heeft vorig jaar november vanaf de rampplek in Oekraïne een aantal fragmenten van het moordwapen voor onderzoek meegenomen. Het materiaal is onderzocht door een onafhankelijk instituut, dat op vertrouwelijke basis onderzoek heeft gedaan”…..

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/1282561/bewijs-voor-neerhalen-mh17-door-buk-raket

Comments are closed.