In het nieuws onlangs het verhaal van Jeffrey Epstein en zijn sex-met-minderjarigen eiland. Deze geschiedenis werd trouwens voorheen als complottheorie door de reguliere media afgedaan. Uiteraard werd Trump gelijk aan Epstein gekoppeld maar Bill Clinton was frequent flyer bonusklant bij Epstein. Hoe kon Epstein zo lang onder de radar blijven ? Een mogelijke reconstructie.

Twee uitgangspunten en een doel: je bent een toegewijde en keiharde pedofiel. Door je vroegere werk in de bankwereld heb je connecties met zeer rijke en machtige mensen. Het doel is: erg rijk worden met een minimale pakkans.

De gebruikelijke route is pooier worden en minderjarige prostituees aanbieden aan erg rijke klanten. Dat heeft twee probemen: je bent vervangbaar en het is niet bijzonder lucratief. Je kan geen miljoenen dollars vooruitbetaling eisen. De alternatieve route is beter: laat je klanten sex hebben met minderjarigen en chanteer ze achteraf. Een betere manier maar je bent nog steeds kwetsbaar en grote hoeveelheden geld binnen krijgen, geeft een hoog risico voor ontmaskering.

Het alternatieve plan heeft bijstelling nodig. Eerst moet je mensen lokken. Organiseer luxueuze en spetterende feesten op je landgoed, nodig topacademici, artiesten, politici en influencers uit en zorg voor heel veel jonge, mooie vrouwen. De meeste mensen hebben geen idee dat er een agenda achter dit soort feesten zit en leven zich gemakkelijk uit. Vroeg of laat wordt een miljonair handtastelijk en belandt in een slaapkamer met een verborgen camera. De volgende ochtend sla je toe.

Je informeert hem dat ze pas 15 jaar was maar je biedt hem een mooie manier aan om dit op te lossen. Een flinke storting in je hedgefonds met een volmacht waar hij de zaak mee afkoopt. Het fonds is offshore in een belastingparadijs en niemand ziet de klantenlijst. Natuurlijk weet je niets van investeren maar dat maakt verder niet uit.

Het fonds zelf heeft geen personeel nodig alleen wat administratieve krachten. Je houdt je fonds low profile want aan andere – niet pedofiele – klanten heb je geen behoefte. Een overmaking van 20 miljoen dollar van miljonair X aan jou valt op maar een 5 miljoen kwartaaltarief om 1 miljard dollar te beheren is geen probleem. Je klanten zijn extreem voorzichtig en stil en jijzelf ook dus weinig kans op lekken.

Af en toe probeer je deze truc op andere mensen: belangrijke politici, burgemeesters, OM topmensen enz. Als ze niet investeren, is het wel handig om ze in je zak te hebben. Anderen kunnen ook gewoon omgekocht worden aangezien het geld toch over de plinten klotst.

Deze praktijk gaat door zolang mensen je willen betalen, dat is in theorie voor eeuwig. En als je ooit wordt gepakt dan kan je de steun van je vrienden bij de overheid of het OM gebruiken om het probleem op te lossen. Er is nagenoeg geen risico.

Het laatste puzzelstuk is het bewijs. Dat wil je ergens ver hebben maar wel beschikbaar. Waar de VS geen jurisdictie heeft maar waar je wel normaal heen kan gaan om de boel te regelen. Een onderzoek naar regelmatige vliegbestemmingen van Epstein kan hier helderheid brengen.
Onafhankelijk blogger Mike Cernovich heeft veel tijd en energie in deze zaak gestoken. De reguliere
media liet het als vanouds weer afweten.

8 REACTIES

 1. Dit soort dingen lijken me nogal simpel. Als je echt pedofiel (kinderliefhebber) bent, dan zet je kinderen qua informatie niet op een droogje tot ze ‘volwassen’ zijn en duw je ze ondertussen geen perversiteiten door de strot. Ook niet daarna trouwens. Traditie vereist dat dat juist wél gebeurt. Althans, bij de Uitverkorenen.

  Jammer van die verhullende beeldtaal overigens. Er zijn vele methoden bedacht om anderen te naaien en het zou mooi zijn als dat soort informatie eindelijk uit de kast komt. Dat maakt schoonmaken een stuk makkelijker ?

  johannes [5] reageerde op deze reactie.

 2. @jhon [2]: Het Romeinse misbruik-model heeft de laatste 2000 jaar op een heel eigen ‘wijze’ corruptie annex karakterbederf gestimuleerd en anders wel geforceerd. En voorbeeld doet volgen, ook dat is evident.

 3. Het is evident dat jullie excuses zoeken om dit goed te praten, ik ben van een heel andere kant, gewoon keihard opruimen deze zieke criminelen, de dead cult is groeiende qua invloed, ze maken 3% van de bevolking uit, maar net als andere minderheden, ze weten zich goed te organiseren, en zelfs voordeel uit hun ziekte te slaan, onze samenleving bestaat uit diverse goed georganiseerde minderheids groepen, die allemaal leven tenkoste van de chaotische meerderheid !

  jhon [6] reageerde op deze reactie.
  hugo van reijen [8] reageerde op deze reactie.

 4. @jhon [6]: Al die prognoses op lange dure, we gaan op een wereld ramp af, de techtonische platen gaan weer eens schuiven, voedsel tekorten oorlogen maar dan de echte, en niet te vergeten de ziektes, vooral geestesziektes, oorzaak moderne techniek, laten we de komende beurs krach afwachten, dat is meestal het sein voor de echte volksrellen !

Comments are closed.