donderdag, 4 juli 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Mises Zomercursus: gangbare vragen over economie…

De Mises Summer School is een tweedaagse cursus waarin u samen met andere geïnteresseerden en onder deskundige leiding kennis maakt met de economische theorieën van de Oostenrijkse School en inzicht verkrijgt in de verschillen met de meer gangbare economische theorieën die dagelijks in de media worden geventileerd. De cursus biedt een gids en inspiratie om verder op eigen gelegenheid de kennismaking met de Oostenrijkse School te verdiepen of te vernieuwen.

De stof wordt gepresenteerd in een kleine groep. Er is volop gelegenheid tot discussie en informeel napraten.

De Mises zomercursus is voor iedereen die zich wil verdiepen in de economische en politiek-economische theorieën van de Oostenrijkse School. Belangstelling voor economie en economische vraagstukken is de belangrijkste kwalificatie om deel te nemen.

Wanneer?

Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus (vrijdag 10 – 19 uur, zaterdag 10 – 16 uur).

Waar?

Conferentiecentrum De Glind, bij Amersfoort.

Kosten

De kosten voor studenten bedragen 95 euro. Niet-studenten betalen 165 euro. Deze prijzen zijn inclusief één overnachting (éénpersoonskamer, toilet en douche op de gang), ontbijt, 2x lunch, koffie/thee en 1 diner.

Meer info alhier. Aanmelden kan met dit formulier.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.