Luister Vrijheidradio via:

Als MP3 Downloaden:

Volg ons via Facebook, TwitterMinds.comHonest.cashMemo.cash en Steemit.

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we  de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi, Jurjen en Johan

4 REACTIES

 1. Dit is nonsensicaal.
  Als KLM werkelijk tegen verspilling zou zijn, dan zou KLM het publiek niet moeten dwingen, om in het bezit zijnde van een goedkoop ticket, e.g. Frankfurt-Amsterdam-Singapore of London-Amsterdam- Singapore, heen en weer te vliegen naar Frankfurt, respectievelijk London.
  Nu is het zo, dat KLM, tegen de wetgeving in, de coupon Amsterdam- Singapore niet honoreert, als de passagier Frankfurt- Amsterdam of London-Amsterdam niet vliegt.
  Hier valt alleen onderuit te komen, als de passagier voor het segment Amsterdam- Singapore incheckt ruim VOORDAT het vliegtuig uit Brussel of London vertrekt. En zelfs dat zou ik niet voor de toekomst durven garanderen.
  In de USA zijn tegen de AMTRAK processen gevoerd, omdat Las Vegas- New York duurder verkocht werd dan San Francisco -Las Vegas- New York.

  Hang Bejaarde [2] reageerde op deze reactie.

 2. Bij de brillen aan daklozen link krijg ik de volgende melding: “451: Unavailable due to legal reasons” Werkt die bij jullie wel zonder VPN?

  @hugo van reijen [1]: Dit soort geintjes heb je toch ook met British Airways en Lufthansa, alleen zijn dan respectievelijk Britten en Duitsers duurder uit?

  Overigens valt vliegen met de KLM binnenkort grotendeels af te raden. Men heeft met entousiasme vele Boeing 787 “Deathliners”, pardon “Dreamliners” besteld en die lijken minstens zo slecht gebouwd te zijn als de 737 Max. “If it’s Boeing I ain’t going”.

  Hang Bejaarde [3] reageerde op deze reactie.
  Pcrs [4] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.