Best ongezond om met politici om te gaan.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

8 REACTIES

 1. Hoogst waarschijnlijk gezelfmoord door: *)
  – De Russen
  – De Joden
  – Buitenaardse Reptielen
  – Micha Kat
  – Hillary Clinton

  *) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 2. Ohm namo narai !

  Over het monster van Lech…………..

  en Mabel , Friso , de van Korlaars , Jimmy savile , Demmink , Berlijn , Gerlof leistra , Kalbfleisch en Westenberger wil ik nog even vermelden dat ik ze gezamenlijk met de ´Heer Epstein´ heb gesignaleerd in het centrum van Groningen.
  Met een actieradius van ongeveer 1 km. Begin | halverwege de jaren ´90….
  Dit nog even in reactie op hun 9e cirkel rituele Molochdiensten.
  Ter eer en meerdere glorie van henzelf en de satan…

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude – tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

 3. Wat ik begreep was/is de man nep en een door de Mossad opgeleide acteur, die tot overmaat van ramp zogenaamd miljardair was/is. Z’n taak was mensen, o.a. politici, rechters en royals uit te nodigen op cokesnuiffeesten en neukpartijen en dat alles op JE zijn eiland waar de heren/dames met jonge meisjes/jongens hun verrotte gang konden gaan. Echter, deze cokesnuivende neukpartijen zijn netje op beeld opgeslagen en zijn gebruikt om de boel te kunnen chantaren.

  Denk echter niet dat we ooit nog meer iets horen van JE en de zaken die zich op het eiland hebben afgespeeld. Waarschijnlijk is JE doid, maar evenzogoed hangt hij ergens rond in Israel, wachtend op een nieuw gezicht.

  Wel bijzonder dat Freddie Heineken op z’n lijstje stond. Nog even en de naam Friso duikt erbij op. Het moet niet gekker worden.

  johannes [7] reageerde op deze reactie.

 4. Zijn cel genoot is herplaatst ??? en toen heeft zijn celgenoot zelfmoord gepleegt, en toen en toen, nou zé doen maar, wij kunnen toch niet van ze winnen, no way !

 5. @IIS [4]: Het gaat een stukje verder, als alleen drugs en sex, het gaat om iets diepers slechters, ik ga dat hier niet uitleggen, maar het heeft met satanisme te maken, en ja dan het chanteren van gevallen Engelen, door een land waar niets echts aan is, met slechte mensen, die koste wat het kost de wereld willen beheersen, en ze zijn hier bijna in geslaagt, ga maar niet verder, maar er staan dingen in de bijbel die zich misschien gaan voltrekken, je oogst wat je zaait, groet !

Comments are closed.