5 REACTIES

  1. Wat ik zonder meer weet, zie veel vrouwen zijn de weg kwijt, het ontbreekt aan leiding, het gewone gezonde verstand is willens en wetens kapot gemaakt, door de kleine 3% exstreem contra hétéro’s, die troebel water wensen, dit kwaad wordt gevoed door bepaalde politieke groepen, van wege het verdeel en heers denken, en het makkelijke manipuleerbare “DRUGS” waardoor de samenleving exstreem gevoelig wordt voor bepaalde “media” impulsen, en natuurlijk verder uitéénvalt, velen bevinden zich in een doodlopend straatje zonder dit te weten !

    Nico [4] reageerde op deze reactie.

  2. @toute va bien [2]: Dat gezonde verstand wordt kennelijk al veel langer kapot gemaakt dan velen vermoeden. Valt kennelijk pas op als de overlast te vet (en daardoor te zwaar) wordt. Cultureel zijn lekken in het individuele (psychische) immuunsysteem verplicht gesteld, waardoor beschaving gekkenwerk is geworden. Wat je dan krijgt zijn gekken die veronderstelde gekken als ketters bestrijden, te vuur en te zwaard. Wat dan weer reacties veroorzaakt.

    De term sense uit moleculaire biologie is niet nieuw. Er wordt al eeuwen van buitenaf (over)gevoeliger of juist ongevoeliger gemaakt op allerlei aandachtspunten. Tsja, niet vreemd dat er dan processen en verschijnselen over het hoofd worden gezien zolang dat nog kan.

    @toute va bien [3]: Het gaat hier om beeldvorming, met gevolgen zoals redeneringen en gedrag. De veronderstelde scheppers van beschavingen hebben denkfouten gemaakt die dankzij een soort vooroudervering naar volgende generaties zijn gegaan, als erfenis, eigenlijk als erfelijke belasting. Zo bezien kunnen veronderstelde toppers best nog wel wat leren. Ze moeten niet verwachten of zelfs eisen dat anderen in hun denkfouten meegaan. Dat zal zich wreken. Oorzaken, gevolgen. Ik zou zeggen… het is niet snel te laat voor zelf-correctie. Als een ander alsnog moet gaan corrigeren, dan is het feitelijk te laat. Doodgewoon doorgaan en wachten op bijv. een invallend leger of een revolutie is niet zo verstandig…

  3. @Nico [1]: Je praat hier natuurlijk voor je zelf beste Nico, tegen over onze créateur ga ik met je mee, maar tegen over welk individu ook, absoluut niet !

Comments are closed.