Hoe veilig is de uitrol van het 5G netwerk. Ik heb geen flauw idee. De “nationale bond tegen overheidszaken” weet het kennelijk ook niet zeker. Ze stellen dat de Nederlandse overheid ons allen tot proefkonijn maakt in de uitrol en daar hoort een vergoeding tegen over te staan:

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en mogelijk schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest? De oplossing: Stel de directeuren van de telecomproviders en politici aansprakelijk en biedt hen een verbintenis aan met een maximale dagvergoeding van € 2.000,- per dag, per overtreding. Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond tegen Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.

Als u zich opgeeft voor een geneesmiddelenonderzoek in een kliniek, dan zijn de resultaten en bijwerkingen van de te testen medicijnen nog niet bekend. U krijgt dan voor uw deelname als proefpersoon ook een dagvergoeding… Claim uw rechten. Zonder uw wilsverklaring (Art 3.33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (Art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen u gepleegd met recht op een schadevergoeding (Art. 6.162 BW).

De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt u in staat om eerst de telecomproviders hardhandig op de vingers te tikken. Deze actie tegen de telecomproviders loopt van 27 september t/m 31 oktober. Daarna gaan we de politici aanpakken. bron.

De bedoeling is dat je een paar formuliertjes invult, en 29 euro overmaakt aan de bond. Die vervolgens de telecomproviders aansprakelijk stelt en juridische procedures opstart. Er wordt een dagvergoeding van 500 euro geëist, waarvan u 5 procent dient af te dragen aan de bond bij de winst van de procedure. Kortom. De inspanning is minimaal, de inzet is minimaal, en er is een kleine kans op een grote uitkering van rond de 180 k per jaar voor ieder jaar dat de procedure duurt. (uitkering kan groter zijn als u dicht bij een 5G mast woont). De bond claimt al eerdere juridische overwinningen behaald te hebben. En de bond claimt al meer dan 1400 deelnemers in deze procedure. Waagt u ook een gokje of ziet u dit niet zitten?

NB: formulier om mee te doen op deze pagina

9 REACTIES

 1. U begrijpt het al. Het draait om het begrip “persoonlijke dienstbaarheid”. Wat is dat? Tip; lees de memorie van toelichting op het betreffende artikel goed door voor u mee doet.

 2. Twee andere hobbels die nog genomen dienen te worden zijn de ‘onrechtmatigheid’. Waar bestaat die uit. En de ‘schade’. Welke schade precies en hoe kwantificeert u die?

 3. Mogelijk speculeren de initiatiefnemers op veel goedgelovigen. Dan tikt 29 euro p.p. eenmalig aan. Mocht het juridische gokje van de initiatiefnemers lucratief uitvallen, hoewel zeer kleine kans, dan is nogeens 5% van 500 euro (25 euro p.p.p.d.) een extra uitsmijter. Maar ja, da’s alleen maar de rekensom.

 4. ” Zonder uw wilsverklaring (Art 3.33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden”
  Euhm, is belastingheffing ook een persoonlijke dienstbaarheid?
  Of alles wat daarmee gebeurt? Zoals Offensie (in Nato-verband), hersenbevuiling via scholen en NOS, vergiftiging via “goedgekeurde” medicijnen en behandelingen (denk aan chemo of bestraling i.g.v. kanker) etc.

  Zou mooi zijn als we zo gewoon ALLES onderuit kunnen halen waar we als individu onze toestemming niet voor gegeven hebben.
  Zo zouden we in wezen heel het fenomeen roverheid kunnen slopen tot er niks meer van over blijft.

  Is hier een jurist die er meer over weet?

  Misschien iets waar hr. Manders zich kan vol overgave kan op storten, ook uit overtuiging, zodat hij in elk geval al veel arbeidsvreugde beleeft, los van mogelijk financieel gewin.

 5. Aan het betalen van belasting moeten bepaalde privelèges worden verbonden, ook aan de hoogte van het betaalde bedrag, je zou kunnen denken aan stemmen en of referenda, burgerschap met privilèges op gebied van transport ( gratis ), hier hoord ook bij het zich kunnen laten horen, op ongenoegens tegen de overheid, beetje als de Romeinen, Patriciers, en plébérs !

  • Privileges als de slaaf meer betaald?

   Ik geef niets om privileges. Een gepriviligeerde slaaf is nog altijd een slaaf. Ik wil gewoon vrij zijn.

   • Natuurlijk, maar om als vrij mens te kunnen leven, en fungeren, moet je over bepaalde eigenschappen beschikken, zoals gezond verstand, en dit wordt alsmaar schaarser !
    Ik ging uit van met honing vang je meer etc etc als, intelligentia neemd een paalde pose aan, vanwaaruit, men zich laat zien en horen, terwijl zij tegelijkertijd een grote persoonlijke vrijheid er op na houden, iederéén studeerd tegenwoordig, en het leid tot niets, om dat een ambacht uitvoeren, de grote menselijke vervulling is, het maken en bouwen van?! maar goed dit is natuurlijk heel beschouwelijk, en voor kritiek and maby verbetering vatbaar !

 6. De personen in deze video geloven nog steeds dat, omdat er mensen (the founding fathers) opgeschreven hebben dat mensen god given rights hebben dat ze die rechten krijgen via zo’n stuk papier met inkt erop.
  Maar goed dat doet er nu niet toe.

  Misschien is dit wat om die stikstof onzin te stoppen.
  Of andere implementaties van agenda 21 (agenda 2030) waar dit stikstofonzinverhaal een heel klein deel, van is.

  Dit gaat ook niet meer over geld verdienen.

Comments are closed.