De propaganda van de klimaatverandering is een belangrijke economische factor die de economie ondermijnt en de levensstandaard van de doorsnee persoon verlaagt. Regeringen hebben het omarmd omdat het een perfect excuus is om belastingen te verhogen, regelgeving uit te breiden en specifieke groepen te bevoordelen. Het veroorzaakt separatistische bewegingen zoals in Alberta, Canada tot de burgerlijke onrust in Frankrijk.

De hele agenda is georkestreerd door echte fanatici die tegen de industriële revolutie zijn. Zowel Jennifer Morgan als Al Gore, Greenpeace, de VN en een hele rits celebrities hebben een zeer vervormde theorie gepusht met behulp van niet-ondersteunde feiten uit een beweerde 97% consensus over het verklaren van de cyclische terugslag uit de Kleine IJstijd sinds het begin van de 19e eeuw aan uitsluitend mensen die weigeren te kijken naar de historische cyclische klimaatdata.

Hun drang om hun theorieën af te dwingen door hogere belastingen en wetten op te leggen, heeft de ineenstorting van de Duitse economie in gang gezet die de eurozone als geheel gaat meeslepen. Het klimaatpolitburo heeft de MSM en het grootste deel van de politiek in haar macht en smoort afwijkende meningen. De hele beweging heeft sterke overeenkomsten met de anti-communistische heksenjacht van McCarthy tegen Hollywood.

De insolventie van tal van Europese autofabrikanten wordt nu openlijk voorspeld door waarnemers uit de industrie. Alles moet ondergeschikt zijn aan de verandering in de richting van e-mobiliteit en zelfrijdende auto’s. Het feit dat elektrische auto’s nog steeds niet concurrerend zijn, wordt verwaarloosd, evenals de vraag of burgers willen rijden in voertuigen die worden bestuurd door techbedrijven.

Het keerpunt in 2020 zal een zeer ingrijpende gebeurtenis zijn omdat we nu het belang van de trendverandering kunnen zien aan de top van de ECM – 2015.75.

NASA’s voorspelling voor de volgende zonnecyclus onthult dat het de zwakste in 200 jaar zal zijn. De resultaten laten zien dat de volgende cyclus in 2020 begint en zijn maximum bereikt in 2025. Het is heel interessant hoe deze is afgestemd op het ECM-keerpunt op 18 januari. Als we een sterke toename van vulkaanuitbarstingen beginnen te zien, kunnen twee of drie van dergelijke uitbarstingen van 6+ een vulkanische winter creëren die zou bijdragen aan de goederencyclus en de voedselprijzen omhoog gaat drijven.

Bron: Armstrong Economics