Teletekst: In gevangenissen blijken veel meer  

 vertrouwelijke gesprekken te zijn     

 opgenomen tussen advocaten en cliënten

 dan gedacht.Het gaat om zeker 25.000  

 gesprekken sinds 2013, meer dan de al  

 gemelde 3000 sinds 2017.

Wat moet ik daar nog aan toevoegen? Tig andere bewijzen dat er niets van overheidsbeloftes deugt?

7 REACTIES

  1. Ieder “systeem” heeft een houdbaarheid datum ! de macht doet nimmer een stap terug.

  2. Prive bedrijven zin niet veel beter. Google Home, Amazon Echo en anderen luisteren zelf bij u thuis persoonlijke gesprekken af.

    • Niet als je die zooi niet in huis haalt, snap toch al niet wat mensen met die rare dingen in huis doen, dat je vragen stelt of weet ik wat aan een computersysteem die alles registreert. Zelfs elke letter die ik nu typ wordt geregistreerd en via mijn ip adres weten ze wie ik ben. 10 jaar mail allemaal bewaard en dan doe ik het nog maar met een 12 jaar oude laptop met Linux er op kun je nagaan wat de meesten van jullie weggeven met hun smartphone i-phone en meer van die zooi.

  3. Actueel: vandaag bleek dat Apple toegaf aan de FBI om de back ups van alle IPhones, niet versleuteld op te slaan. Kortom u (en de FBI) weet genoeg.

  4. De gemiddelde gek zet z’n hele hebben en houden op Facebook of Instagram, helemaal uit vrije wil want “kijk eens wat een interessant leven ik heb!” (ehh nee). Dus spioneren is nauwelijks nodig. Behalve misschien tegen de paar mensen die wel wat geven om hun veiligheid en privacy.

    • Dat is wel zo maar de overheid heeft niks te maken met wat ik doe. Of dat ik hier reageer.

Comments are closed.