31 REACTIES

 1. Overnight: Op Netflix draait nu een TV-serie “V wars”. Over een geheimzinnig virus dat van een Pool (noord of zuid ben ik vergeten) komt, waardoor er vampiers ontstaan. Die zich organiseren. Samengevat; ze noemen zich Bloods, vormen samen de ‘Bood nation’, hebben een erecode “Boedtrots, help iedereen (intern) en maak geen kinderen dood”.
  De olifant in de kamer is daar dat overheden zich ook als vampiers gedragen, eveneens naar believen de tanden in anderen zetten. En beide partijen betoverend gif gebruiken om buitenstaanders meegaand te maken.

  Iemand die zich voordeed als gangleider van de Cribs (bedrijfskleur blauw) vertelde ooit het verhaal dat de Cribs zijn begonnen omdat het niet anders kon, vanwege veiligheid. Maar ze zijn niet te beroerd om zich op buitenstaanders te storten, als vampiers. En hen uit te zuigen. De Cribs geven af op de Bloods die het alleen maar om geld zou gaan, niet om broederschap. Het lijkt wel het plot van Animal Farm, met al die figuren die zich op anderen menen te storten om hen te exploiteren weet je op een gegeven moment niet meer wie nou wie is. Als outsider.

  Als ik het goed begrijp hadden de Amerikanen een generaal nodig? Als bloedbankje toevallig? Met tanden erbij om in soldaten te zetten, om die te injecteren met…? Dat komt ervan, partijschappen. Gelederen van groepen ‘moeten’ versterkt of juist verzwakt worden. En áltijd gaat dat ten koste van individueel welzijn.

 2. “Iran zou zich kunnen richten op Amerikaanse basis, op handelsroutes, op schepen en bondgenoten, zoals Israël.”

  Volgens Kwarten is Iran vooral gebaat bij het zaaien van chaos in plaats van conventioneel oorlog voeren, omdat Amerikanen militair superieur zijn.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4973916/oorlog-iran-vs-soleimani-aanleiding-gevolg-raketaanval

  Iran doet niets zonder de Russen, een een aanval op Israël mag niet van de Russen, de helft van de bevolking in Israël is Rus, spreekt Russisch, enz. Dus Israël valt af. Maar er blijven genoeg andere doelen over.

  Amerikanen militair superieur? Nou, niet meer dus. Daarom hebben ze in Syrië verloren.

  De Amerikanen zijn in Irak om IS te bestrijden. Een beetje vreemd, want IS is een CIA-project, en altijd geweest.

  Hoe gaat het verder? Goede kans dat Irak weer in de Russische invloedssfeer komt te liggen. Dat zal het doel zijn van de Russen. En het zou best wel eens kunnen dat dat gaat lukken. Gewoon doorgaan met bombarderen tot je weer de baas bent. Meter voor meter.

  De Amerikaanse agressie is noodzakelijk om de dollar overeind te houden. Zowel Iran als Rusland hebben laten weten dat ze hun grondstoffen niet meer uitsluitend in dollars gaan afrekenen. Dat is onacceptabel voor de Amerikanen. Want als iedereen dat gaat doen dondert de dollar in elkaar, en daarmee het Amerikaanse imperium. Saddam en Kadaffi werden om die reden opgeruimd.

  Amerika is dus gedwongen om oorlog te voeren, druk op de ketel te houden. Maar de kans is groot dat ze dit niet kunnen winnen, net als in Syrië.

  In Nederland zie je hier en daar anti-Rusland berichtgeving in de media, gewoon compleet verzonnen en aantoonbaar onjuist. Zo zou in Rusland het geboorteaantal zijn gedaald tot 1,3. Het is ca. 1,7. Er zou geen immigrant naar Rusland willen. Het tegendeel is waar: miljoenen mensen uit voormalige Sovjet-staten staan klaar om direct af te reizen naar het rijke Rusland, maar ze mogen alleen komen als er werk voor ze is, anders niet.

  Vergeet niet: de roebel wordt gegarandeerd door grondstoffen.

  Al heel lang, al sinds 18 zoveel, proberen de Amerikanen te voorkomen dat Europese technologie samenkomt met Russische grondstoffen. Want als dat samenkomt is het afgelopen met Amerikaanse ‘superioriteit’. De Sovjetunie werd dus ook ook gesteund door de Amerikanen, net als de Tweede Wereldoorlog. Met het doel zelf aan de macht te blijven.

  Het op zeer laffe wijze liquideren van de Iraanse legerleider zal bedoeld zijn om de Iraniërs (en anderen) uit hun hok te lokken. Of de Amerikanen doen zelf iets en geven de schuld aan Iran. We gaan het meemaken.

  • Oorlogen worden veelal om politieke redenen “verloren”. De atoombommen op Japan kon Amerika zich politiek gezien veroorloven. Technisch gezien hadden die bommen eerder ingezet kunnen worden. De wereld was toe aan rust en vrede. En daarmee was de inzet van die dingen politiek gezien mogelijk.

   Onze valuta worden ook gegarandeerd door grondstoffen, sterker nog door alle producten en diensten.

   Superioriteit hangt ook af van het vermogen ergens iets succesvol mee te kunnen bereiken.

 3. Waarschijnlijk gaan ze binnenkort allemaal naar Sochi. De Ayetollah, Erdogan maar ook Saoudi Arabië. Als Poetin de hele regio weet te organiseren, ik denk dat de Amerikanen het dan moeilijk krijgen.

 4. Pantoffelheld sraël en hun gekke Bennie en de mesjogge VS, zullen vast en zeker alles onder controle hebben, werkelijk vast en werkelijk zeker, heel, heel zeker, is de overtuiging.

  Sterkte gewenst met de overtuiging.

 5. Elke land heeft een soevereiniteit. Er zijn landen zoals NL die dit vrijwillig opgegeven hebben. Maar in de basis elk land is soeverein. Dat betekend dat ze zelf mogen weten hoe ze dat land regeren.. Daar kan je het mee oneens zijn maar daar zou je je niet in moeten mengen. Het westen heeft een superieur complex en denkt dat zijn “normen” en “waarden” de beste zijn in de wereld en deze aan iedereen goedschiks en kwaadschiks moet opleggen. Altans wij de burgers worden dit zo verteld.. de echte reden is dat landen zoals Iran, Irak, Rusland niet poppen zijn van IsraHell en UsOfAssholes. Europa is sinds de tweede wereld oorlog een slaafje door de Marshall plans. Amerika heeft toen geld uit niets geprint om de weder opbouw te betalen, zolang dat geld niet terugbetaald is zijn wij hun slaafjes en moeten we mee bewegen met elk sheet die ze laten. Er zijn echter landen (the axis of evil) landen die echter zelf beslissen wat ze doen en ze niets aantrekken wat IsraHell en UsOfAssholes… In de ogen van de westerse landen zijn dit slechte landen, die ons constant aanvallen, de Media is natuurlijk de hersenspoel machines van het westen… Amerika heeft veel meer generaals die daadwerkelijk oorlog voeren in andere landen, dus echte terroristen… Als Iran een van de Amerikaanse terroristen zou uitschakelen dan was de wereld te klein…

 6. Iran wordt gepositioneerd als een schurkenstaat door de grootste schurkenstaten die er zijn: de VS en Israel. Je hoeft alleen maar JFK en 9-11 naast elkaar te leggen en te analyseren om dit te erkennen. Men vond het blijkbaar van voordeel om Solemaini om te leggen; een oorlogsdaad die pas echt een impeachable offence is maar dat zal niet gaan gebeuren. We zullen gaan meemaken wat de gevolgen zijn.

  https://www.unz.com/estriker/the-line-in-the-sand/

  • Weet niet waarom maar je doet me denken aan Harry Stulemeyer aka Spy nose.

   • Dat was van een tijd dat je hier nog wat kon leren, is helaas verleden tijd als het aan sommige lieden ligt.

  • Mee eens en laat ons hopen dat sommige lieden het voor gezien houden zodat we weer wat wijzer kunnen worden van elkaar 😉

  • En te dicht in de buurt van zo’n 30+ US bases. Hun fantastische high-tech leger is in staat om de VS, aan de andere kant van de oceaan, aan te vallen.

   Trump z’n America First is nu gebleken Israel First te zijn, of beter Bibi Netanyahu first. Wat een fokking lowlife, die Trumpet. Geen haar beter de andere warmongers die hem voor zijn gegaan. Het wachten is nu op de volgende Trump adept die met 4D chess argumenten aankomt. Fokking morons.

   https://www.targetliberty.com/2020/01/how-donald-assassinated-america-first.html?m=1

 7. Een interessante analyse over de volgende zetten in dit schimmige spel. Wellicht dat de Irakezen de VS als bezetters gaan bestempelen en ze gaan verzoeken om te vertrekken, wat een overwinning voor Iran zou zijn en de VS ook in de problemen zou brengen vis-a-vis hun illegale handelingen in Syrië. Wat de analyse níet vermeldt, is dat dat uiteindelijk toch Trump weer in de kaart zou kunnen spelen (“we vertrekken uit het MO”).

  https://thesaker.is/soleimani-murder-what-could-happen-next/

 8. Nog een inzicht. Je zou bijna denken (of laat ons zeggen hopen) dat dit Trump z’n manier is om zijn verkiezingsbelofte waar te maken en uit het M.O. te verdwijnen: meegaande beweging (met de neocons) veroorzaakt blowback waardoor ze moeten verdwijnen (of anders veel bodybags). Staat overigens ook niet in dit artikel; we zullen zien.

  https://www.unz.com/pgiraldi/the-soleimani-assassination/

 9. Breaking:

  De VS wordt vriendelijk doch dringend verzocht op te tieften: https://www.presstv.com/Detail/2020/01/05/615421/Iraqi-lawmakers-draft-US-forces

  En blijkbaar gebeurt dat al volgens “bronnen”: https://www.presstv.com/Detail/2020/01/05/615417/US-withdraw-troops-region

  Volgens dit verhaal heeft Trumpet naast het vermoorden van o.a. een generaal ook nog wat interessante berichten gestuurd via de Zwitsers: https://www.moonofalabama.org/2020/01/the-revenge-for-the-assassination-of-qassem-soleimani.html

  Interesting times.

Comments are closed.