Aluhoedje alert. De komende tijd zullen er steeds meer complot theorieën verschijnen over het corona virus. De eerste variant in een lange reeks wees het laboratorium in Wuhan als schuldige aan. Nu wijst men naar het militaire bio-lab in Fort Detrick, Maryland. The Times komt met het verhaal dat de Chinezen de Amerikanen beschuldigen van de verspreiding van het corona virus naar China. Dit laatste is best wel spectaculair.

Een complot theorie blijkt soms waar. te zijn. Ik heb nooit geloof gehecht aan de signalen dat leden van het Engelse koninklijke huis sex met minderjarigen hadden. Intussen blijkt dat ten minste prins Andrew van verboden vruchten snoepte.

De video duurt ongeveer een half uur. Op een gegeven moment suggereert men dat Amerika bewust met corona besmette rode baseball caps leverde aan Irak. Beetje ver gezocht. Zolang er echter geen overtuigend verhaal is over patiënt zero zullen mensen al dan niet terecht een coverup vermoeden.

Video ingezonden door ShutR

UPDATE, ik zie dat pcrs deze video ook heeft geplaatst aan het einde van zijn artikel. Ik laat dit artikel toch staan.

12 REACTIES

 1. The Anglo Saxon mission, zoek en gij zult uw antwoorden vinden, er is de afgelopen 20 jaar heel veel complottheorie en Alu-hoedjes gekte genoemd en dat was voor de mensen die deze berichten brachten niet erg leuk want alles wat ze wilden doen was de mensheid waarschuwen. Maar mensen zijn geconditioneerd, het brein werkt als dat van echte slaaf, kijk maar het wc papier chips en ketchup hamsteren. Het is jammer maar helaas zal het niet veranderen, bereidt u zich maar voor op een heel ellendige tijd.

 2. We don’t know which country is responsible for coronavirus but we should take all the precautions to get not affected with coronavirus

  • Maar serieus, dat coronaverhaal is een geweldige bliksemafleider. Welk nieuws staat er nu niet op alle voorpagina’s wat er anders wel had gestaan? Welke loser of crimineel kan zich nu als ‘redder’ presenteren?

   Als de bedrijfssluitingen doorzetten voor lange tijd en mensen hun spaargeld moeten aanwenden om te overleven dan moet je rekening houden met een ecomische krimp van tientallen procenten. Dat zal een evenredige krimp aan belastinginkomsten geven. Hoe gaat de staat daarop reageren? En iedereen die voor z’n inkomen afhankelijk is van de staat?

   • Inderdaad Niko dit gaat echt niet de goede kant op, snap ook niet waarom heel Europa zo slaafs die paar randdebielen die al keer op keer hebben bewezen niks anders te kunnen dan liegen en bedriegen zo slaafs gehoorzamen. Als ik een zaak had met personeel (had ik vroeger in betere tijden) en ik moest dicht om zoiets onbenulligs ging ik er tegenin, je laat toch niet de broodwinning van jou en je personeel afhandig maken? Belasting en huur en alles blijft wel doordraaien he. Net als na de 2eWO toen mensen uit concentratiekampen die net terug waren geen hulp kregen van de heldhaftige regering maar belastingaanslegen.

 3. Heb geen tijd voor (nu ook nog) deze video.
  Maar gezien de zg. “Spaanse” griep destijds ontwikkeld zou zijn geweest in Kansas en in dienstplichtigen zou zijn ingespoten (ik heb geen 100% bewijs maar vond het wel aannemelijk toen ik recent het gedetailleerde complot hoorde), is dit misschien ook hier de modus operandi geweest?

 4. Niet gezond verstand en matiging,maar irrationele angst en eigenbelang zijn de meest effectieve instrumenten om een volk te manipuleren.
  Ik wil de ernst van de situatie zeker niet bagatelliseren,maar het maakt ook wel duidelijk hoe kwetsbaar de samenleving,en hoe wankel de economie is.
  De banken en de financiele wereld hebben de samenlevingen de afgelopen jaren met hun misdadige speculatie met een enorme crisis opgescheept,waar de regeringen al lang niet meer uit komen.
  Eens kijken in hoeverre deze paniek een dankbare aanleiding zal zijn om de angstige kudde rijp te maken voor nog meer lastenverzwaring,de pensioenfondsen nog verder leeg te roven en het volk rijp te maken voor een recessie die sowieso onafwendbaar was.
  En passant ook de ideale aanleiding om China in het verdomhoekje te zetten,want dat land is een grote economische bedreiging voor het westen.

Comments are closed.