33 REACTIES

 1. Er is een fout opgetreden probeer het later opnieuw krijg ik telkens in beeld.
  Maar ik denk dat veel mensen het wel spannend vinden omdat ze eindelijk eens iets meemaken in hun leven, de “wetenschappers” zijn net de kwakzalvers van vroeger die konijnenkeutels als medicijn verkochten door er een angstverhaal bij op te hangen. Het is ook daarom dat veel mensen “vrijwillig” vragen om een lockdown, Burgemeesters van Noordwijk en Scheveningen roepen iedereen op om niet meer naar het strand te komen bijvoorbeeld want er is in Haaglanden al één dode te betreuren door dat virus, ja het is allemaal wat. Deze week zal er ook wel een “lockdown” worden afgekondigd, want er zijn al 106 doden, men kan zich beter druk maken om de geestelijke toestand waarin veel mensen verkeren dat is een veel grotere dreiging dat is wel duidelijk.

 2. Volgens mij kan je weldegelijk martial law krijgen, omdat de overheid aan de ene kant meer geld te besteden krijgt door hun stimulus en ze aan de andere kant mensen hun werk verbiedt.
  Dat betekent dat ze voor een appel en een ei in een uniform gaan rond marcheren.
  Resources geen probleem dus.

  Mijn speculatieve aluhoedje zegt dat ze deze crisis niet ongebruikt laten.
  Aangezien ze een zwaar probleem hebben met de dekkingsgraad voor pensioenen, komt het goed uit dat er een hoop pensionados zullen gaan overlijden.
  Misschien dat ze op een gegeven moment wel met een verplicht vaccin komen. Daar gaat dan iets mis mee en dan helpen ze de dekkingsgraad nog wat meer.
  Kunnen ze gelijk rechtvaardigen om de pharma regulator nog meer macht te geven, want het ging mis met het vaccin omdat ze moesten haasten en niet genoeg resources hadden. Klokkenluiders met conspiracy theorieën worden gelijk opgesloten en social media werkt mee om het fake nieuws van het internet te schrobben.
  De main stream media spreekt van een menselijk drama en koppen moeten rollen. De minister neemt zijn verantwoordelijkheid en vertrekt met een dikke wachtgeldregeling. Een commissie van wijze mensen met de juiste gender en kleurbalans wordt samengesteld om de zaak te onderzoeken en die concludeert dat er meer geld en macht naar de voedsel en waren autoriteit moet en dat er in de toekomst beter gecommuniceerd moet worden.
  Zoiets. Dat 2e stuk dacht ik al eerder, maar deze pandemie is ideaal voor de gewenste compliance en sociale druk. Net als met contant geld.

 3. We kijken feitelijk naar een film, een film die het script bevat voor de huidige coronahoax. Het is een exacte kopie ervan en is de film tot realiteit gemaakt, de één een film de ander een hoax met keiharde uitwerking en met daaraan verbonden een mega crisis.

  Movie: Contagion (2011).

  https://m.imdb.com/title/tt1598778/

 4. Gisteren OP1 waar een arts verklaarde dat de ambulances in Brabant niet alleen IC ‘corona patienten’ vervoeren en overplaatsen, maar ook andere IC patiënten. Heb daarover in het NOS,/RTL paniek journaal niets gehoord en lieten journalisten het overkomen dat speciale IC ambulances met grote spoed af en aan reden alleen voor ‘corona patiënten’. Hoezo we produceren geen stemming?

 5. CORONAVIRUS – MAAK JE EIGEN VOORSPELLING !

  Nu Rusland militairen stuurt naar Italië ‘om te helpen tegen corona’, dan ben je in Alice in Wonderland aangekomen, waar alles mogelijk is.

 6. De relatie Rusland Italie is al oud. Kijk naar de architectuur, marmer, licenties (Fiat).

 7. Voorbereiding in Villa de Geit: kasten uitstekend gevuld, zeker voor drie maanden heel goed te eten – geen eenzijdig voedsel. Maar ik verwacht niet dat de supermarkt op slot gaat, het kan wel zijn bepaalde producten steeds uitverkocht zijn. Ik vul aan wat ik aan kan vullen, veel meer inslaan is niet echt wat want het is allemaal beperkt houdbaar en moet ook allemaal worden opgegeten, voor het verstrijken van de houdbaarheidstermijn.

  Ik moet mijn werk kunnen blijven doen. Afgelopen vrijdag in kaart gebracht wat ik de komende zes maanden zeker nodig heb, en dat alvast besteld. Sommige dingen waren uitverkocht of ondervinden problemen bij uitlevering. Beter mee verlegen dan om verlegen.

  Ik loop nu al twee weken met griep, met de symptomen van corona. Mijn lichaam neemt er blijkbaar de tijd voor om het virus kwijt te raken en dat is prima. Toch zou het fijn zijn als de griep volledig weg is. Vanaf april komt de hooikoorts weer.

 8. @Nico de Geit

  Gisteren sprak ik hier een noord Italiaanse voor de huisdeur, we kwamen in contact omdat ze een hondje aan het uitlaten was, zo “mag!” je hier nog de straat op. Geweldig.

  Mijn Londonse buurman die bij mij op visite was vroeg haar hoeveel mensen in haar familie en vriendenkring ze kent met corona. Niemand! De tweede vraag was hoeveel familieleden of vrienden kennen iemand met corona of vrienden van vrienden enz. Niemand!

  • Achterburen van mij zijn hals over kop terug naar London. Kennen niemand met corona, ook zijn zoon die nog in Londen was, kent ook niemand!

   • Ik vertel ook alleen maar online dat ik al twee weken loop met een griep met de symptomen van corona. Het is griepseizoen, dus echt niet bijzonder.

    Mensen zijn hysterisch. Niet allemaal maar een deel wel. Voor je het weet lassen ze je voordeur dicht.

 9. Totale hysterie, vol-idioterie en compleet doorgeschoten maatregelen met politieke acteurs en ander gespuis die hun rolletjes spelen in dit spel en m.i. bij bosjes door de mand vallen als goedkope, leugenachtige, hoeren en loophonden van de macht. De mensen die hun ziel voor eeuwig hebben verkocht voor een paar zilverlingen en daarbij hun ziel als een parel voor de zwijnen hebben gegooid. Kort omschreven: alles judas praktijken.

  Maatregelen treffen en mensen opsluiten, afzonderen of verplichten als gevangenen binnen te blijven, hoogst waarschijnlijk laten inslapen van zwakkeren en ouderen of binnenkort van tegendraadsen en dwarsliggers(?), dit is voor mij althans een niet te vergeven valse vlag oorlog tegen vrijheid en de menselijkheid. Van mij mogen de bedenkers van dit nep virus met hun gezweep en hetze er omheen dat krijgen wat ze anderen wensen te geven.

  Dit komt nooit meer goed en dat is ook de bedoeling. Binnenkort namelijk kun je van alles van deze door en door corrupten, leugenaars en misdadigers verwachten. Chip in je lijf tot aan verplicht vaccineren met onbekende substanties tot aan het de dood injagen van miljoenen/miljarden mensen op de meest gruwelijke wijze.

  Dit is niet meer discussie-waardig, dit is niet meer iets om politiek correct over te zeveren. Dit is m.i. het einde van onze
  soevereiniteit en bestaan en doet voor mij de deur dicht.

  De discussie over wel of niet een totale vergrendeling (fuck down) om een niet bestaande virus, met alle menselijke en economische dramatische consequenties tot gevolg is niet te accepteren. En al was er een virus geweest, dan laat het uitrazen en daarbij mensen daarbij dragen mensen hun eigen verantwoording. En kan een overheid en politiek niets anders doen dan de verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en slechts zonder dwang of macht te adviseren en te bemiddelen richting publiek.

   • @jhon

    Aan het eind zijn we uiteindelijk allemaal de klos. Als de tijd komt dat de mens 300 jaar oud kan worden, zoals gedacht, dat voorspelt niet veel goeds. Wie wil er nog leven in een wereld waarin leiders 300 jaar oud kunnen worden en de slaven kort en sterven bij bosjes. Schijnt alles nog te komen in de toekomst die misschien zieker is dan dit heden. Arme toekomst.

   • En weet dat de waarheid een blote kont op straat is. Wie geen nagel meer heeft om z’n reet krabben en met lege maag onder een brug slaapt, die kent op zeker de waarheid. Misschien binnenkort massa’s in het theater!? Zijn ‘we’ er klaar voor?

  • ….- daarbij dragen.

   Het is opstijgende en naar dood stinkende zwavel uit de putten van de verachtelijke, psychopatische macht, noem het de deep state of illuminati, or whatever, het bewijs dat ze er zijn is voor mij nu overduidelijk geleverd, in deze mondiaal georkestreerde opvoering der waanzin.

   • Moeilijk deze correctie, – daarbij mensen…

    Allen veel sterkte gewenst in deze tijdloze tunnel van gezond verstand en visieloosheid. Er zal vanzelf wel weer licht komen, tenminste dat hoor ik veel slaven scanderen. En vertrouw daarbij vooral braaf op uw verlichte leiders. Fuck down, kom er maar in.

  • Er zouden 20.000 Amerikaanse soldaten komen naar Europa ‘om te oefenen’. Die oefening is afgeblazen. Nu stuurt Rusland troepen naar Italië ‘om te vechten tegen corona’. Dat zet de deur open voor heel veel andere landen om ook Russische steun te vragen als dat hen zo uitkomt.

  • ‘Dit is m.i. het einde van onze soevereiniteit’

   Misschien is het je ontgaan maar Nederland is in mei 1945 ‘bevrijd’ door de VS.

 10. ….van ‘gezond verstand’..

  Las net een heel dramatisch en verschrikkelijk bericht, tenminste voor duizenden mensen met gatekaas in het hoofd….”Corona nekt ook avondvierdaagse”.

  Zullen zich denk ik een groot aantal nu voor langere tijd terugtrekken en afzonderen om dit verschrikkelijke nieuws met tranen in de ogen te verwerken. Ambulances zullen af en aan rijden om mensen te komen ophalen die totaal zijn ingestort na het lezen van dit bericht. En dan nog maar te zwijgen over de formule 1, te Zandvoort. Er zullen spontaan sterretjes in de pansterbril van zijne konink-lijke hoogheid zijn gesprongen na de F1 fuck down.

  De drama’s zijn niet meer te overzien…Al een laatste spuitje gehad?

 11. Alle Menschen, die ihren Erstwohnsitz nicht in Meck-Pomm haben, müssen das Land unverzüglich verlassen.

  „Am Samstagabend kam bei uns das Ordnungsamt vorbei und sagte, dass wir das Haus sofort verlassen müssen. Das heißt für uns aber, weil wir in Frankreich wohnen, dass wir als deutsche Staatsbürger mehr oder weniger gezwungen sind, das Land zu verlassen“, sagt die Weberin zu BILD. „Nach heftiger Diskussion haben sie mir bis Sonntagmorgen Zeit gegeben. Sie sagten, dass sie sonst wiederkämen und die Polizei mich ins Gefängnis bringt.“

  In het Nederlands: als je niet in Mecklenburg Vorpommern woont moet je per direct de regio verlaten, of naar de gevangenis.

Comments are closed.