10 REACTIES

 1. Het gaat wel de goede kant op met die app. De app makers en bureaucraten vechten elkaar de tent uit over de vraag wie het beste wanproduct kan maken. Het zal een gunstige smet op de app werpen waarbij de enige echte zorg is dat het onding door Rutte verplicht kan worden gemaakt.

  Ik maak mij meer zorgen om die freak van een Bill Gates die opeens de wereldleider wil zijn die iedereen gaat inspuiten met zijn gif. Een moderne dokter Mengele met gretige medewerking van de politiek en media. Het lijkt er op dat een vaccin niet de oplossing is tegen het virus maar toch blijft men er over drammen.

  En nu beginnen ook deskundigen te zeggen dat het Covid-19 virus uit het lab is ontsnapt, zie Zerohedge: https://www.zerohedge.com/health/covid-19-man-made-virus-hiv-discoverer-says-could-only-have-been-created-lab

 2. Veel mensen zijn om op te kotsen, is altijd al zo geweest, ja een corona ster op je jas en verraden door familie enz op een trein gezet worden om gedesinfecteerd te worden.
  Mensen moeten het nu zelf doen, horeca moet afspreken allemaal open te gaan zonder die belachelijke 1,5 meter, mensen die bang zijn ziek te worden blijven maar lekker binnen de rest van hun leven maar de normale mensen moeten weer gaan leven. Horeca open, wat wil de politie. het leger en handhaving doen dan, schieten?

  • @Willem

   En de politieagenten? Die staan doodleuk boven op elkaars lip, zonder mondkapjes Vindicat vol te blaffen met een corona verkoudheidsvirus, recht in de smoelen van een groepje studenten, die daarvoor als dank p.p. een 400 euro bonnetje kregen.

   https://youtu.be/n4fyXvAgErs

   Wordt het geen tijd dat de souteneurs in Den Haag worden opgesloten voor hun misdaden tegen de menselijkheid? Zag soeteneur Hugo de Jonge gisteren weer op tv voorbijschieten met z’n witte bikker schoentjes aan wat belerends uitbraken. En de NL kleuterbevolking vreet het voor zoete kots.

   Waarom bombarderen “ze” heel dat waardeloze linkse nsb land niet plat, dan hebben we het gehad. En anders steek de dijken door en laat de slaven verzuipen, is ook meteen het probleem van de eeuwige zogenaamde droogte in Nederland ook opgelost.

 3. @Willem,
  Je hebt volkomen gelijk met je Joden vergelijking en de desinfecterende douches. Als de regering zegt, dat iets voor je eigen bestwil is, bedoelen ze meestal dat het vooral goed voor de overheid is. Astronomische boetes voor horeca-eigenaren zullen openstelling overigens wel kunnen verhinderen.

  • Niet als ze als 1 man achter elkaar blijven staan, totaal negeren en niet toegeven, de boetes enz hebben ze ingevoerd om de macht te houden, kan je nagaan wat een smerige bende het is. Heb je die angst niet omdat 80.000 horeca ondernemingen met ruim 350.000 werknemers achter elkaar staan is het probleem zo voorbij. Heb dit voorstel ook bij de horeca Nederland enz meergelegd, hopelijk gaan ze er over nadenken, want 3000 doden waarvan 99% al oud en/of ziek was tegenover ruim 350.000 werknemers, dan is de keuze toch snel gemaakt he.

  • Dat zogenaamde coronavirus is tot nog toe NERGENS geïsoleerd.

   Laat dat maar eens even doorwerken tot de botte hersentjes..

 4. Maar ik ben er na jaren eindelijk achter ;
  Wie bepaalt wat normaal is ?

  Ik dacht dat het altijd democratisch was door
  de meerderheid. Weer mis !
  Hierdoor ben ik soms wel abnormaal.

 5. Had het er laatst met m’n tandarts over dat ik geen gsm heb.
  Geen probleem zij hij we bouwen gewoon een nieuwe blauwe tand.

Comments are closed.