10 jaar geleden organiseerde de bureaucratische, op eigen gewin uit zijnde WHO een Fake Pandemie.

WHO dringt er bij mensen op aan cashless door het leven te gaan want “Vieze geldbriefjes kunnen Het Virus verspreiden”.

WHO vindt geld belangrijker dan mensenlevens.

Natuurlijk wil de bureaucratische, empire bouwende WHO een complete en globale lockdown, zie Complete, Globale Totalitarianisme.

WHO werkte doktoren tegen zodat ze geen grenscontroles zouden adviseren om de verspreiding van CV-19 te stoppen.

Was WHO Direkteur Tedros (die op China geilt) een topman van de gewelddadige Ethiopische Communiste Partij?

WHO wil families uit elkaar halen.

WHO bobo: Het is tijd om mensen uit hun huizen te halen.

WHO verordonneert mensen om zich voor te bereiden op een Nieuwe Manier van Leven.

De WHO hielp Rood China om CV-19 te verdoezelen.

De WHO zou omgenoemd dienen te worden in de “Chinese Health Organization“.

De WHO is een Rood China Apologist.

Trump schampert op het globalistische bureaucratische WHO vanwege het Baffen van Beijing.

Trump stopt met financieren van de WHO vanwege het samenspannen met Rood China om de CV19 uitbraak onder het tapijt te schuiven.

Auteur van US Bio-Weapons denkt dat de WHO en Rood China liegen over het Coronavirus.

Dr. Shiva Ayyadurai, MIT PhD vernietigt Fauci, Birx, de Clintons, Bill Gates en de WHO.

De W.H.O. is echter nog slechter dan u hierboven kunt lezen en zien; zie dit vernietigend artikel over de vaccinebedrijven die de WHO financieren.

World Health Organisation ? Maak daar maar World Hell Organisation van.

7 REACTIES

 1. Het is meer dan verbijsterend te constateren dat hordes geestelijk zwaar beperkten de door farmaceuten gecontroleerde (inclusief Bill Gates) WHO blij en vrolijk omarmen en daarvoor uit dank zich laten opsluiten als criminelen i.p.v. dergelijk valse en smerige ziekteverspreiders en moordenaars naar de strot te vliegen, kruipen ze voor deze en andere gangster-organisties.

  De overheid en politiek laten zich daarbij tot overmaat van ramp ook nog leiden en voorlichten en vooral voorschrijven en dicteren door de corrupte en omgekochte stasi’s!!(???). WHO is door en door verrot, verrot tot op bot, nee, tot op het merg en zou wel eens willen weten hoeveel miljoenen de leden hebben gekregen van farmaceuten en Gates z’n geschooide miljoenen euros, van o.a. debiele Nederland.

  Hopelijk trapt Trump deze hele criminele bende de afgrond in, inclusief de politici die hun corrupte en doorgedraaide adviezen hebben opgevolgd.

  Wat geeft uiteindelijk dergelijke adviserende = Befehlende WHO (+ RIVM honden) marketing-organisaties en politieke -paten het recht te doen wat ze doen, MET ONS‼️

  De grootste schuldige in dit drama us natuurlijk de geestelijk beperkte bevolking die als hond achter de loopse teef aanloopt en zich gewillig laat naaien.

  Chippen, chippen en nog eens chippen daar draait het nu alleen nog om. De mensheid is klaar om als chippy the pig van onkel (aunt?) Gates verder te gaan.

  De mensheid is kortzichtig en braaf dom tuig!

  • Trump is meer van hetzelfde. Net zo min als andere politici lost hij iets op, hij maakt alleen de problemen groter. Neem bijvoorbeeld die bail out, een soort copie van wat Obama deed, maar dan groter van -wat- 10 biljoen amerikaanse muntjes o.i.d., die is rechtstreeks naar Wall Street gegaan, vandaar dat de aandelenkoersen weer omhoog zijn. Ondertussen stijgt het financiële water van kleine- en middelgrote bedrijven, gemeentes, staten en de 99% die niet in de 1% klasse valt richting de lippen. Je kunt er donder op zeggen dat de 1% straks voor een appel en een ei bedrijven en vastgoed gaat kopen van bedrijven in nood. Trump is net zo’n crimineel als degenen die hem “ondersteunen”. Mocht het je nog niet zijn opgevallen, het lijkt er op dat hij met name ook democraten (ook in de 1%) van dienst is met zijn bail outs. In ruil daarvoor hebben ze een seniele onverkiesbare vrouwen”liefhebber” die geilt op zijn eigen beenhaar als presidentskandidaat naar voren geschoven, wellicht binnenkort vergezeld door een uiterst onverkiesbare vice-presidentskandidaat als kers op de taart, zodat meneer Trump nog 4 jaar leuk kan doorhobbiën. Ondertussen is daar die urban legend van Q met zijn voorspellingen en insights. Gaat nergens over, dat.

   • @André

    Heldere taal. Hoe anders zal de USA overleven? Lijkt mij niet zo heel raar, uit volle macht erin gaan, of(f) course.

    Ben misschien heerlijk simpel klootjesvolk, echter niet zo simpel te denken dat er ook nog maar iemand is die ons gaat redden of niet van de ‘partij’ is.

    Maar mag ik toch wel sterk hopen dat éne Trump of wie anders dan ook de WHO en aanverwante ziektes opruimt, afmaakt en fileert. Trump die de WHO bijdrage ogenschijnlijk opgeschort heeft om redenen, maar dit geld door anderen, dus ons idioten, zeker gelapt gaat worden, is duidelijk. Zelfs Babylonische Hoerllywood sterretjes smeken hun brave volgelingen geld te doneren en zo geschiedde.

    En ik bevat ook nog maar net met mijn simpele geest dat het corona-spel een onvoorstelbaar groot aantal mogelijkheden aanreikt waarmee overheden, de Powerboys ons klootjesvolk ongestraft messen in de rug kunnen duwen.

    Las net dat coronahoax opgedoken is op nertsenfokkerijen. Dus!? Duidelijk toch. En welke sectoren, na de bejaarden, zullen de de noemer “virus” nog meer geruimd worden? Haram huisdieren of een te grote stapel aan kippen en varkens? Binnenkort kost mevrouw kippetje het drie dubbele en mogen de beperkten van honger sterven, tenzij de anderen de portemonnee wordt leeggeroofd en dit geld zogenaamd naar voedselbanken gaat? Laat de fantasie de vrije loop en zult weten hoeveel er meer mogelijk is dan onder ‘normale’ omstandigheden. Wat simpel en toch een geweldig effectieve uitvinding, zo’n pokkeklootjesvolk virus.

   • @IIS

    Zeker een zeer effectief concept, een (corona)virus. Past precies in het idee dat iets ontastbaars, want alleen waar te nemen door specialisten in witte jassen, de oorzaak is van ziektes. Geef het virus maar de schuld, in plaats van de echte oorzaken te onderzoeken. De specialisten die het allemaal weten zijn “wetenschappers” die elkaar PhD’s hebben verstrekt onder de dekmantel van “wetenschap”, gecorrumpeeerd door vals geld. Prachtig concept, daar kunnen we rustig een glaasje whiskey op drinken.

    Trump weigert gestolen (belasting)geld aan de WHO door te schuiven omdat hij ze verdenkt in bed te liggen met Rood China, en niet omdat de WHO al vanaf het uur nul zo corrupt is als de neten. Lees dit maar eens van een PhD in (revisionistische) geschiedenis: https://www.garynorth.com/public/20793.cfm om te zien waar het om draait. Het zal Trump allemaal een zak interesseren, zolang hij z’n vriendjes maar kan helpen.

    Ik heb jaren geleden eens een cursus gehad van een vrij bekende PhD (heb je ‘m weer) in psychologie, en die merkte naar mijn onbescheiden mening zeer terecht op dat iederen spelletjes speelt met iedereen, zowel individueel als in een groep, zowel lokaal als internationaal. Veel meer dan van een afstand proberen te zien wie wanneer welke spelletjes speelt, om daar vervolgens zelf aktie op te ondernemen en beter van te worden kun je niet doen. Dus ik zie wel wat Trumpet al dan niet doet, of wanneer hij zijn mening weer eens een keer wijzigt (zoals bij Kamp/Georgia).

   • Interessant verhaal. Anthony Fauci echter lijkt mij toch duidelijk te fungeren als ‘pusher’ van de farmaceutische industrie. En de farmaceuten zullen, ondanks dat anti-vaxxers weinig invloed lijken te hebben, de hete adem in de nek hebben gevoeld van de steeds groter wordende groep burgers die zich hebben gekeerd tegen vaccinaties en daarmee de revenuen verder terug dreigen te lopen.

    Bill Gates zal samen met Anthony Fauci c.s. en verdere belanghebbenden van de maffioso farmaceuten al een duidelijke verdere route hebben klaarliggen dat het vaccin + chip het beste gepusht en geaccepteerd wordt met een buiten proporties opgeblazen coronahoax + lockdown.

    De gecontroleerde media zwengelen de coronahoax verder aan zoals van bovenaf bevolen wordt en laten zeker niet (uitvoerig) de protesten zien die reeds op verschillende plekken zijn begonnen tegen de lockdown.

    Bill Gates is een smerig monkey chipmannetje, maar als ik Anthony Fauci zo bekijk dan vraag ik mij af of er werkelijk überhaupt (ooit) wel virussen (hebben) bestaan en het niet één grote miljarden scheppende hoax is.

   • @IIS
    “..vraag ik mij af of er werkelijk überhaupt (ooit) wel virussen (hebben) bestaan en het niet één grote miljarden scheppende hoax is.”
    Ik denk het antwoord wel te weten, en dat ziet er niet best uit voor Fausti & co. Zie ook een paar andere recente posts van mij. Als je eenmaal doorzien hebt dat democratie een farce is, dan is het niet moeilijk om ook door andere dingen heen te prikken die als een olifant in de kamer door het leven gaan.

    Heb ik zelf nog niet bekeken: https://www.youtube.com/watch?v=Eed3uBM3G_w

    Afijn, de rabbithole gaat diep en laat op het moment ook nogal eens zwarte Youtube schermen zien; downloaden is aan te bevelen.

    EDIT video net bekeken, eerste 10 minuten (ong.) introducties even doorbijten, daarna zwaar interessant voor degenen die zich afvragen of de aannames van de huidige medische industrie wel kloppen en hoe die tot stand zijn gekomen.

Comments are closed.