Ik zie links en rechts wel eens laatdunkende commentaren langskomen over Robert Jensen. Ik stel voor om de vooroordelen waarop dat gebaseerd is aan de kant te schuiven en te luisteren naar wat hij te zeggen heeft. #StopDeLockdown

 

17 REACTIES

 1. Ik luister regelmatig naar Jensen. Hij slaat soms de plank mis, maar wie niet? Heel vaak zegt hij keihard hele goeie dingen. Een van de weinigen in Nederland die het lef heeft om tegen de heersende progressieve wereldorde in te gaan en voor vrijheid op te komen.

  • Ik hoor/zie Jensen voor het eerst sinds hij ooit bij Veronica een babbelsjoow had. E.e.a. lijkt te kloppen wat hij beweert. Het schuurt af en toe tegen aluhoedje aan maar zolang hij bronnen kan noemen is dat niet erg.

   • @Niko

    Waar schurkt hij aan tegen aluhoedje? Alles wat de goede man zegt is waar. Dergelijke arrogantie en telkens weer de standaard mantra’s “pilletje vergeten”, “complotdenker”, “aluhoedje”! Is godverdomme de doorsnee makke schaap onder de huidige absurde en zwaar ge/verstoorde situatie van een totale en vernietigende lockdown nog steeds niet wakker in welke wereld we zijn terechtgekomen? Hoeveel verder of erger moet het komen eer het klootjesvolk wakker wordt of dat ze eens met recht de excuses aanbieden aan degene die jarenlang hebben getracht het slappe en politiek correcte volk uit de comfort zone te trappen.

    Ik zal in de toekomst met liefde voor de beperkten van geest de vlag uithangen als ze bij iedere scheet die buiten waait weer verplicht een rottend vaccin moeten halen en de onderhuidse chip ze vertelt dat ze geen knip meer voor de neus waard zijn en ze letterlijk dood mogen vallen.

    De mensheid, het klootjesvolk, verdienen ze beter? Ik begin de zogenaamde ‘machthebbers’ steeds beter te begrijpen, met zulks klootjesvolk kun je niet anders doen dan wat ze nu doen. Feitelijk zijn de machthebbers dit wel verplicht, het klootjesvolk smeekt ze zelfs. “Alsjeblieft, maak een onderdanige hond van me”…”sluit me op, want ik mis een groot aantal chromosomen en kan daarom niet voor mezelf opkomen en zelfstandig naar buiten”…”vegen jullie alsjeblieft ook nog even mijn kont af?”…

    Het klootjesvolk is rijp voor de slacht.

  • Ja dat gebruik van alu-hoedje is erg denigrerend Niko, het tegendeel van veel lieden is de laatste 20 tot 30 jaar wel bewezen want bijna alles wat door deze zogenaamde complotdenkers is verteld en beschreven is allemaal uitgekomen. Het is namelijk geen complotdenken of alu-hoedjes dragers gekte maar gewoon gezond verstand en onderzoeken. Weet je trouwens dat aluminiumfolie op het hoofd zetten het laatste redmiddel was voor mensen die lastig werden gevallen door “aliens” of stemmen of angsten? En dat er nooit is onderzocht of deze mensen veel te sterk werden blootgesteld aan straling van het een of ander? Nee ze werden direct belachelijk gemaakt en voor gek versleten, de massa bepaalt en veroordeelt en helemaal als ze die ellende nooit zelf hebben meegemaakt.

  • “Arrogant” omdat ik mijn eigen mening heb en niet de jouwe? Dat vind ik dan weer arrogant. En mij dan ook nog “klootjesvolk” noemen. Wat je zegt ben zelf, ‘vriend’.

   “Aliens” die hier rondvliegen daar geloof ik niet in. Eigenlijk vind ik dat meer een onderwerp voor Niburu dan voor de Vrijspreker.

   Ik zie aluminium hoedjes (aluhoedjes) als symbool voor bepaalde internetcultuur. Eerder als karikatuur dan als iets dat ik serieus neem. Als een symbool voor mensen die tamelijk vergezochte ideeën en theorieën als onweerlegbaar bewezen achten en iedereen die er aan twijfelt als “deel van het complot zien”.

   In de jaren 90 zag ik ze op TV. Nerveuse types, in het programma van verhalenverteller Willem de Ridder, op stadszender Salto in Amsterdam. Ik keek er soms naar en kan mij niet herinneren dat er veel uitgekomen is van hun voorspellingen. Maar als je algemeen genoeg bent dan komt het altijd wel gedeeltelijk uit.

   Zo ga je al snel van twijfelachtig beleid rond een medische crisis, die eerder een politieke crisis is, naar almachtige bankiersfamilies die afstammen van satanische bloedlijnen en die samen met Joris D. en Micha K. babies in stukken snijden in de kelder van een boshut ergens.

   Dat bankiers samen met politici en grootbedrijven corrupte deals maken die niet in het belang zijn van heel veel anderen wil ik wel geloven. Dat dit een wereldwijde eenheid is die het op onze centen, vrijheid en dochters heeft voorzien geloof ik niet. En dat de wereldwijde politieke onenigheid alleen maar een show is, om ons op een dwaalspoor te zetten, geloof ik ook niet.

   Met “gewoon gezond verstand en onderzoeken” kijken naar wat er aan de hand is met bepaalde verschijnselen in de wereld? Ben ik helemaal voor. Waarbij ik graag het principe hanteer dat als er meerdere verklaringen zijn voor een bepaald fenomeen, dat de meest eenvoudige ook de meest waarschijnlijke is.

   En als ik een bepaalde mening heb en je bent het niet met mij eens? Prima. Hoeft ook niet. Als je er een woedeaanval van krijgt is het misschien een goed moment om je PC uit te zetten en een lange wandeling te gaan maken.

   359 Woorden zegt mijn tekstverwerker. Dat is een vol A4tje. Tijd om te stoppen…

   • Niko, opvallend dat vaak intelligente mensen, mensen die goed onderlegd, redelijk gestudeerd hebben of zelfs universitair zijn opgeleid niet willen, of anders gesteld, niet kunnen begrijpen wat zich in de ziekelijke en megalomane breinen van machthebbers en de ‘onderwereld’ van de macht afspeelt. Waarschijnlijk of misschien zien vele goed afgerichte geesten bijv. Lolita eilandeigenaar Jeffrey Epstein als onschuldig slachtoffer en Pizzagate als een oprisping van het schizofrene volk, false flags zijn doorgeschoten fantasieën van amateur speurneuzen en 9/11 een actie van Bin Laden die leefde in huizenhoge grotten van Tora Bora en is Pim Fortuyn vermoord door een dierenactivist enzoverder. Wat jullie krijgen voorgeschoteld is voor jullie wat het is? Precies zoals het klootjesvolk het nieuws accepeert via de nazi, fascistische, communistische mainstream media. Dat is het, klaar.

    Jij en velen met jou kunnen veel zaken, om welke reden dan ook, niet vanuit een andere diepere context analyseren, te moeilijk te begrijpen omdat het niet is te plaatsen in het (afgerichte en geschoolde) brein en kunnen ze daarom ook niet doorzien wat de open en heldere geesten wel zien of weten. Ze willen feiten, bewijzen, anders kan en bestaat het niet, ook al zitten ze er met de neus bovenop op. Ze willen geen rook, maar vuur zien en is er vuur en staan er midden in, dan nog zal men niet overtuigd zijn.

    Derhalve zullen de machthebbers uiteindelijk ook dergelijke mensen simpelweg rekenen tot het klootjesvolk. Het klootjesvolk wat ook niet kan of verder wil denken en vertikken te zien welk spel naar totale overheersing wordt gespeeld en hoe dramatisch dit spel uiteindelijk zal uitpakken voor het laatste beetje zelfbeschikking.

    Derhalve in mijn optiek pure arrogantie om anderen dan weg te zetten als complotdenkers, aluhoedjes, pilletje mensen. Arrogant te denken dat het wel meevalt en wel weer op de pootjes terechtkomt en deze coronahoax een onbuidend hobbeltje is.

    Al drukt de macht het klootjesvolk, de bruikbare idioten, in iedere hoek van totale controle en lockdown, chippen iedere ledemaat en spuiten ze tot de nok toe vol met vaccins (gif).
    Dan nog zullen klootjesvolkmensen met volle arrogantie de heldere en wakkere van geest, die hebben gesignaleerd wat er zou komen en daarvoor waarschuwden, ’t allemaal maar aluhoedjes en complotdenkers blijven noemen.

    Uit het geestelijk beperkte, dromerige, lethargisch en arrogante klootjesvolksdenken komt het gevaar, het geeft namelijk de macht zijn macht! Niet van de aluhoedjes en complotters.

 2. Onderstaande is al een oud gegeven en er is de laatste 30 jaar ook heel veel over geschreven en gesproken en velen wisten dat het er aan zou komen en nu het er is is het ook duidelijk dat er nooit iets tegen gedaan had kunnen worden. Hoeveel moeite hebben websites zoals deze zich niet getroost om de waarheid te brengen in de realiteit van het bestaan? Hoeveel boeken zijn er geschreven hoeveel lezingen gehouden, het volk klapte en was het er volledig mee eens, maar toch gebeurt het en is het volbracht. Heb maar weer heel irritant politieke partijen gemaild dat ik wil weten wat er gisteren tijdens die besloten vergadering aangaande wijzigingen in de grondwet is besproken. Sinds het Verdrag van Lissabon stelt dat toch al niet veel meer voor maar ben benieuwd welke verdere vrijheidsbeperkende maatregelen en verplichtingen ze nu weer bekokstoofd hebben.

  Opb 13:16 En het maakt dat men aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd;
  Opb 13:17 en dat niemand kan kopen of verkopen dan wie het merkteken heeft: de naam van het beest of het getal van zijn naam.

  • Heb alleen van de Fvd antwoord gekregen
   Beste Willem,

   Hartelijk dank voor uw bericht.

   Wij waarderen het feit dat u de moeite heeft genomen dit onder onze aandacht te brengen en zetten uw bericht door aan onze collega’s op de fractie van de Tweede Kamer, alsook onze Commissie Standpunten, ter informatie. Zij nemen uw punt mee in hun analyse. Echter kunnen zij vanwege tijdgebrek hier niet direct op ingaan, dus zij kunnen u geen feedback geven. Vriendelijk vragen wij uw begrip hiervoor.

   Mochten zij aanvullende informatie van u nodig hebben dan zullen zij contact met u opnemen.

   Hartelijk dank voor het meedenken en uw betrokkenheid, dit waarderen wij enorm! Onze beweging wordt namelijk gevoed met uw informatie.

   Ter informatie: wij hebben een uitgebreide mini-docu gemaakt over het coronavirus. U kunt de video via onderstaande link bekijken.

   https://www.youtube.com/watch?v=hbdQBCYF5Zo

   Wij wensen u in deze moeilijke en onzekere tijd alle goeds toe, blijf gezond!

   Een fijne dag toegewenst, namens ons allen.

   Met hartelijke groet,

   Iem

   Team Webcare
   Forum voor Democratie (FVD)
   Herengracht 74
   1015 BR Amsterdam
   http://www.forumvoordemocratie.nl

   Bezoek ook onze webshop
   https://shop.fvd.nl/

   Steun ons! Bankrekening: NL96 INGB 0007 4662 25

  • @Willem.

   Kort en krachtig, bij deze sluit ik mij volledig aan bij je reactie.

   Het merkteken ligt al klaar, voor iedereen. Men hoeft daarvoor werkelijk geen goedgelovige te zijn om dat te begrijpen. De profetieën zijn echter onbeschrijfelijk helder en lijken de laatste bouwstenen te worden gelegd.

   Met onderhuidse chip, smartphone, internet en 5G zullen we uiteindelijk eindigen in een 24/7 digitale gevangenis. Overal waar we gaan en staan, alle handelingen en transacties zullen worden gecontroleerd. De onderhuidse gecodeerde chip komt er 100 procent voor iedereen en er zullen meerdere in het lichaam worden geplaatst die niet zijn te verwijderen of te hacken. En wie weigert zak sterven van ellende. Corona is de kroon op het satanische werk van een speciale groep uitverkorenen.

   https://youtu.be/QZ8hefESt7c

   • Ik ben zeker geen expert in Bijbelse zaken. Als ik toch een bescheiden duit in dat zakje zou mogen doen, dan zou ik zeggen dat als ik het goed begrepen heb degenen die het merkteken van de duivel aanvaarden, er niet veel plezier aan zullen hebben. Verschrikkelijke plagen of zoiets zullen hun deel zijn. Degenen die het weigeren trekken aan het langste einde ofschoon onder hen slachtoffers vallen.

    Hoe het ook zij, geloof of niet, ze kunnen mij de pot op. Geen teken en geen “vaccin” voor deze jongen. Suck it up, assholes. Go fuck yourselves, morons.

   • En dan was er ook nog iets over de weigeraars, die een clubje gaan vormen. Count me in.

    Er zijn en blijven genoeg manieren om onder van alles en nog wat uit te komen. Neem bijvoorbeeld internet, zonder een ISP kun je met een mesh network werken. En kroketten kun je ook zelf maken, weet je.

   • @Van Dobben

    Linksom een vervloekt leven met chip en rechtsom een vervloekt leven zonder chip. De bijbel anticipeert hier duidelijk op angst en straf, maar geeft verder geen vredige oplossing of uitweg.

    Klaartekst, in beide situaties, als men de openbaring van Johannes mag geloven wordt het voor beide partijen zwaar klut! De bijbel legt mensen in ieder geval in een spagaat. Mij benieuwd hoe de religieuzen er mee zullen omgaan en hoe trouw ze werkelijk zijn aan hun God/Yahweh/Allah. Weet niet of het Yahweh uitverkoren volk het nieuwe testament en de openbaring van Johannes ook (stiekem toch) volgen. Dacht het niet, maar een chip in het goyim zullen ze opzeker goedkeuren. Gij zijt minder dan varkens. Gevaarlijke gedachte.

   • @Van Dobben

    ISP, mesh Network or whatever, zodra je niet de toekomstige wettelijke richtlijnen volgt ben je een gevaar voor anderen en daarmee begaat men een zware overtreding. Misschien zelfs eindigt men dan in de isoleer of dodencel, in ieder geval krijgt men een behoorlijke boete. Je kunt het zo gek niet bedenken of de chip maakt het mogelijk. Wie denkt clever te zijn komt bedrogen uit.

  • @jhon

   Groninger Adriaan Wierenga vergeet één ding, wat hij zich natuurlijk niet kan voorstellen, want dat heeft hij niet op school zo geleerd (afgeleerd met diepere en gezonde verstand zelf na te denken, of is het: “wiens brood men eet, diens woord men spreekt?”). Wierenga is een man van de noodwet, duidelijk niet van het strafrecht die z’n Pappenheimers kent.

   Maar wat nu in het geval, waar ik zeker van overtuigd ben, de leden van de WHO en het RIVM een corrupte en omgekochte kliek en zooitje leugenaars en gangsters is en de politici van bovenaf gedelegeerde en gecontroleerde marionetten zijn die de adviezen van hun uitheemse opperhoofden -dienen- over te nemen en uit te voeren en corona daarom voor mij niet meer is dan een hoax waarmee we onder valse voorwendselen wederrechtelijk zijn opgesloten.

   Wat is dan nog de wet en de heren en meesters, de machten en krachten die met corruptie, leugens en manipulatie vol op het corona-gaspedaal zijn gaan staan en de mensheid en economie zo in de afgrond hebben gestort.

   De wet is in dit geval gecorrumpeerd, net als de uitvoerders van de werkelijke machthebbers en kan men alleen onder valse voorwendselen een noodwet in laten gaan. Wierenga zal het allemaal worst zijn, net als zoveel idioten.

   Wierenga is ook slavenklootjesvolk.

  • Je zou bijna gaan denken dat ze wat te verbergen hebben. Gelukkig maar dat ik geen aluhoedjesfiguur ben.

   Leve de Koning !

Comments are closed.