Uit een recent onderzoek blijkt dat de gratis proefmaand ophokcommunisme op weinig enthousiaste reacties kan rekenen. EU staatscommissaris Rutte kondigde in het weekeind van 14 maart de proefperiode aan en verlengde deze ondanks de magere en veelal negatieve respons van de deelnemers.

‘Het is een kwestie van wennen en zoals altijd zijn er mensen die onvoldoende beseffen hoe belangrijk dit is,’ sprak De Grote Staatsman. ‘Wij zijn door de bevolking aangewezen om hen de weg te wijzen en ze te leiden naar het Paradijs van Schijnveiligheid, Eeuwigdurende Solidariteit en Outsourcing Gezond Verstand. Deze – gratis mind you ! – proefperiode is essentieel om de handen daarvoor op elkaar te krijgen en het gezamenlijke enthousiasme verder uit te bouwen.’

De beroepsgroep Bekende Nederlanders is echter minder positief. ‘Sinds medio maart is het schnabbelcircuit opgeheven en is de mediaexposure gerantsoeneerd. Hierdoor boeten wij stevig in qua naamsbekendheid en inkomsten. Niet iedereen heeft interesse in onze kooktips, een bebaarde man met gitaar voor een politiek-correcte boekenkast of een vlog over het breien van beertjes,’ meldde Fries R. de Peter, bekend van Script-My-Opinion.

Millennial Bloem merkt op;”t is niet chill dat ik toch nog moet betalen en dat m’n vegahangouts dicht zijn…duh, alles zou gratis zijn ?! Insta is lamer dan lame….Loop nu al 4 fukking weeks met blauw haar dat allang geel had moeten zijn en m’n trip naar New Zealand is ook al naar de kiwi’s…’

Het Rijksinstituut voor Massamisleiding heeft berekend dat er toch een krappe meerderheid is voor voortzetting van de ophokperiode. Men heeft daarvoor een nieuwe revolutionaire rekenmethode gebruikt. Ook de producent van de vele bordjes die Nederland nu sieren, is zeer te spreken over de verlenging. ‘Wij juichen de inzet van onze Almachtige Staat toe om de hersenspoeling van het onwetende volk in een stroomversnelling te brengen en dragen ons nederige steentje graag bij’, aldus bedrijfswoordvoerder Grootebroer.

Nu de content voor de massamedia op dreigt te raken, hebben de verenigde staatsomroepen en de corporatistische zenders gezamenlijk een goede slag geslagen. Zij hebben de hand weten te leggen op 50 jaar beeldmateriaal uit de voormalige Sovjet Unie om de maatschappelijke transitie doeltreffend met beeld en geluid terzijde te staan.

 

2 REACTIES

  1. Tot een paar weken geleden stond ene M. Rutte bekend als opportunist, oplichter en beroepsleugenaar. Nu heeft hij opeens een transformatie ondergaan tot Geliefde Leider die ons door duistere tijden heen helpt en altijd eerlijk en betouwbaar is? Wie dat gelooft is gek.

    • Dhr. Oprutte wist bij de vorige verkiezingen ook precies hoe hij het gras voor de voeten van Wilders weg moest maaien met betrekking tot de Turkse minister van blablabla die de oegang tot Nederland werd ontzegd. Dhr. Wilnietders was opmerkelijk stil destijds, het zou toch niet dat….. naah, geen zilverhoedjesbullshit svp.

Comments are closed.