11 REACTIES

 1. Ja geweldig he, een van de vele voorspellers van wat er zou gebeuren, helaas heeft het geen zin alles te voorspellen ook al kom je met feiten want dan ben je alu-hoedjes drager en een complottheorist en nu ben je dus een opruier en verspreider van “fake” nieuws. We kunnen er net zo goed het bijltje bij neer gooien, het handjevol mensen met gezond verstand wint het nu eenmaal nooit van de massa die voornamelijk bestaat uit randdebielen. Het zijn de armen van geest die de aarde zullen beërven, het stond al beschreven. Veel geluk er mee.

 2. Ben jij een alu-hoedje Seneca ? Lijkt me fake news. /sarc

  Kende hem niet, maar de onderliggende documenten zijn als bewijs niet te ontkennen, evenmin als uitspraken van misbaksels als Onkel Bill Gates, Rockefeller etc. Er wordt al decennia lang gewerkt aan deze agenda, waarvan ze zelf weten dat het een kwestie is van lange adem. De misbaksels achter deze agenda weten precies hoe de massa’s reageren en op welke knoppen ze moeten drukken om hun doel te bereiken.

  • Oneness vs. de 1 %
   De mevrouw is van de UN dus ik vermoed dat ze zelf tot de 1% hoort dan wel daardoor betaald wordt. Als dat klopt, dan presenteert men een valse dichotomie ofwel a fucking waste of time. Dag hoor, mevrouw met de stip op het hoofd.

 3. Het filmpje van Harry Vox ( bestaat hij?) is knap in elkaar gezet en leuk om te zien. Zelf geloof ik niet in in dergelijke complot-theorieen en ik
  geloof evenmin, dat dit in 2014 opgenomen is.

Comments are closed.