“Wir haben’s nicht gewußt”..

Nu ook in Nederland.

9 REACTIES

 1. Goeie mense zijn onder kontrole mense die veel van de politicie en overheden kunnen leren gied met diepe respekt in gehoorzame te zijn moeten demense zo zijn als hond braaf. Wie kan beter nadenken dan de politi en politicie en overheden nu doen,? Niemand kan goet nadenken dat we daarom een gevaarlijke mensen van de wereld zijn en daarom zullen machtige demense controle moeten krijgen over met gechipte dingen op onder de vellen van iedermeteen en mag die mense een vacsin niet weigeren anders worden demense ook ziekelijk van hem die nied zijn gevascineert. Omdat daarmee iedermens zo is ingespoote met gezonde vloeistof in spuit.

  Waarom willen demense zich tegen die magtige overhijt verzettelijk maken? Diemense als heel liefe liefe Bill Gate ((is friend van George Sorosch en verschrikkelijk verzelfmoord gedane liefe man voor kinderem JeffeyEpstein:)) die veul d’rmense alles in India en Afriekaanse donkermensen geholpen en geluuk heeft gebrachd is een +Rekening Poort+ in Nederlandse Bill Gates vertaalt en wie gaat door deze Poort zal de Rekening krijgen van ene mooieste leven. Schadelijk damense toepassing en naam geven dat eenmens als Bill is gelijk aan Mengele als in Weiße Engel.

  Waarom Bill Mengele zoals demense zeggen hem te noemen? Want hij ken voorkomen datt wij ziek worden van verschrikkelijk bloedt uit mond spuiten en met alles lijken gestapeld in straaten kovit–19 vierus en dan beter krijge demense vascin om gelukkige mense worden met tong uit demond hangen kweillen omzo in rolstoelen gaan zitte voor altijd hele leven is beter dan met streepjespak en gele ? in Hfema Camps opgesloten doodgaan als in lelijke doodmakerskamers te worde gestopd en daar stikke.

  Dit is de oplossing dat iedere demense worden gevasieneerd en geschipd in de vel en dan 110% word uw alles in deze lefen gelukkig alls in de Gloria van Jeses Crisis voor altijd alsof wemensen het Paasveest iedere dag krijgen.

 2. Probeer de “Een mens” reactie te interpreteren en lijkt zijn of haar reactie veel op een waarschuwing gevat in cynisme.

  Het is een risico om niet gevaccineerd te zijn. Democraat Bill Gates is een Soros en Epstein vriend en zogenaamde ‘menslievende redder’ door een (ziekmakend) vaccin aan te leveren met onderhuidse RFID chip en zal dit uiteraard onder dwang van de politiestaat verplicht worden?

  Spanje en Italië lijken daarbij gangmakers en zullen andere landen dat beleid zeker volgen.

  Alle signalen wijzen steeds meer in deze richting. Zelfs de profetieën van Johannes met het merkteken van het Beest gaat al aardig die kant op.
  Echter, wie dit merkteken niet accepteert zal niet kunnen kopen of verkopen en is het verboden te reizen of zal men zelfs kunnen eindigen in een Fema Camp? Ook dat lijkt mij in deze door de overheden overspannen aangezwengelde situatie niet geheel ondenkbaar en zal reizen alleen nog mogen als men is gevaccineerd met één of andere substantie waarvan men zegt dat het onschadelijk is. De chip of een verplicht gezondheidspaspoort geeft dan aan wie wel of niet is gevaccineerd. Bij iedere griep- of verkoudheidsgolf of iets anders zal men verplicht zijn zich met een onbekende, maar volgens de gezondheidsdiensten onschuldige substantie, in te laten spuiten.

  Zo wordt vaccinatie verplichte kost en is iedereen met chip opgesloten in een digitale gevangenis van de controlestaat.

  N.B. Corona is een verkoudheidsvirus en dergelijke virussen komen en gaan in korte golven. Met deze wetenschap zou de totaal krankzinnige lockdown allang opgeheven moeten worden en rechtvaardigd al helemaal niet de huidige langere meest krankzinnige lockdown.

  ….”Coronavirussen zijn, naast de rhinovirussen, de veroorzaker van een groot percentage van gevallen van gewone verkoudheid bij volwassenen, met name in de winter en vroeg in de lente”… (Bron: Wikipedia).

 3. …corr. comma weg en rechtvaardigt.

  Mijn gedachten gaan uit naar degene die zijn omgebracht door het ‘gezondheidssysteem’ en degene die nog omgebracht zullen worden onder de valse voorwendselen van een corona virus en vooral gaan mijn gedachten uit naar de vrije ondernemers die verplicht hun deuren moesten sluiten onder druk van een corrupte overheid.

   • Zo, da’s geen sinecure en Europa zal er alleen worden gespoten voor sterilisatie? Dan denk ik dat Onkel Bill bijv. voor de (wat) oudere verplichte deelnemers een heel ander ingrediënt heeft, alles per leeftijdscategorie, alles in een bepaald spectrum. Er zijn uiteindelijk niet zomaar zeven vaccinfabrieken van Onkel Bill onderweg. Zeg, zeven verschillende spuitjes met verschillende uitwerking?

    Och ja, wat stom, met een dergelijk aangedragen waanzins idee ben ik natuurlijk volgens de mainstream een idioot, een verschrikkelijke dwarsdenker, een complotgek.

    Er schijnen zelfs 70 verschillende ongeteste vaccins onderweg te zijn. Dat wordt nog interessant, alleen Onkel Bill levert daarbij natuurlijk de begeerde onderhuidse chip bij. Neef Musk jaagt 5G het heelal in om verbinding te kunnen maken met 7 miljard aardse gechipte slaven.

 4. Beate Bahner is “opgenomen”in de psychiatrie.

  https://www.youtube.com/watch?v=DCn6geRBYPY&t=43s

  In Zwitserland is ook een arts in de psychiatrie “opgenomen”

  https://unser-mitteleuropa.com/erster-corona-kritischer-arzt-festgenommen-und-in-psychatrie-eingeliefert/

  link uit het artikel van de MSM
  https://unser-mitteleuropa.com/erster-corona-kritischer-arzt-festgenommen-und-in-psychatrie-eingeliefert/
  Nog een artikel over dezelfde arts.
  https://www.20min.ch/schweiz/news/story/Polizei-fand-Waffe-bei-Hausdurchsuchung-11080581

  Deze mensen worden als gestoort weggezet Wat ervan waar is en of dit een terechte opname is of dat het zo voorgespeelt word, in de media, kan ik niet zeggen.

Comments are closed.