10 REACTIES

 1. Even tussendoor, ik raak danig de kluts kwijt door al die regeltjes, heb net in mijn elleboog zitten schijten.

  • PCR testen zijn onbetrouwbaar volgens informatie van het CDC.

   In de manual voor de PCR test kit voor Covid-19 wordt dat ook gezegd.

   Toch is deze test de basis voor statistieken op basis waarvan bestuurders besturen.

   Als je om je heen kijkt, zou je denken dat we niet in de middeleeuwen leven. Toch doen we dat, de mensheid is nog steeds niet af van de kwakzalvers en de snake oil salesmen. Het equivalent van aderlaten is ook aan de orde van de dag. En gif drinken om je te immuniseren tegen gif.

   De stupiditeit van de meeste mensen kent geen grenzen.

 2. Er worden mensen gearresteerd die te lang buiten staan en iedereen applaudisseert.

  Er worden dominees gearresteerd die het toch aandurven om een soort kerkdienst te houden en iedereen applaudisseert.

  Een jonge vrouw wordt gearresteerd omdat ze een stukje gaat rijden en krijgt een boete en iedereen applaudisseert.

  Een kinderfeestje wordt door de politie opgebroken en iedereen applaudisseert.

  Een aantal leerkrachten die door de wijk rijden om te zwaaien naar de kinderen uit hun klas worden aan de kant gezet door de politie en iedereen applaudisseert.

  Een eenzame surfer op een verlaten strand wordt gearresteerd omdat deze zich niet aan quarantaineregels houdt en iedereen applaudisseert.

  Bedrijven worden gedwongen de deuren te sluiten en wanneer een eigenaar toch wanhopig wat probeert wordt hij gearresteerd en iedereen applaudisseert.

  De bevolking wordt door de overheid en gemeentes bestookt om toch maar vooral de kliklijnen te gebruiken om je buren aan te geven die zich niet aan de regels houden en iedereen doet het.

  Hoelang zal het duren voordat iedereen stopt met applaudisseren en kritische vragen gaat stellen over wat er in ’s hemelsnaam allemaal gebeurt?

  Hoelang zal het duren voordat iedereen wakker schrikt vanuit hun coma? Hoever ben jij bereid om het te laten gaan?
  (Overgenomen van niburu.nl)

 3. De meeste mensen hebben nooit leren denken. Dat is eigenlijk een taak voor scholen en universiteiten, maar die maken zich alleen druk om ‘wat’ mensen denken, ze verwaarlozen het ‘hoe’. Daar hebben die mensen de rest van hun leven last van, de hele samenleving eigenlijk.

  Een goed voorbeeld vind ik het klakkeloos volgen van de ‘intelligente lockdown’. Waarom doet men dit en wordt de hele economie om zeep gebracht als covid-19 niet ernstiger is dan een stevige griep? Griepseizoen 2017/2018 gaf bijna 10.000 doden in NL (75 /dag), terwijl het verwachte dodental van Corona 5808 bedraagt (nu 3134).

  En als Corona geen hype is, waarom weigert men dan de bevolking te beschermen, zodat de economie normaal kan doordraaien? Dat persoonlijke beschermingsmiddelen, in combinatie met een goede hygiëne, werken blijkt wel uit het gebruik in de zorg. Als er schaarste is om iedereen er van te voorzien dan kunnen in enkele weken tijd productielijnen voor mondkapjes, veiligheidsbrillen, wegwerphandschoenen, handlotions, etc worden opgezet. China kan het ook, dus waarom wij niet?

Comments are closed.