Er zijn 7,8 miljard mensen op aarde. Er zijn tot op heden 247 duizend corona doden. Dit betekent dat de afgelopen tijd 1 op de 31.597 aardbewoners aan corona is overleden. Elke dag neemt de wereldbevolking met 200 duizend mensen toe. In 30 uur neemt de wereldbevolking normaal gesproken met 250 duizend mensen toe. Corona heeft tot op heden niet eens anderhalve dag bevolkingsgroei kunnen voorkomen.

Wie roept er dat corona een bedreiging is voor de mensheid? Zelfs in Ecuador valt het tot nu toe mee. De reactie van politici is dodelijker. Dodelijk voor vrijheid, dodelijk voor economie, dodelijk voor menselijk geluk. Dodelijk voor de sociale mens. En dit alles om iets dat eigenlijk geen invloed heeft op de wereldbevolking.

De reactie van de politici lijkt niet langer kudde immuniteit verkrijgen, want daarvoor is het huidige aantal besmettingen te laag. Het doel lijkt het opdringen van een anderhalve meter alleenleving. Die mogelijk jarenlang kan duren als er geen vaccin komt. Dit is een hele enge gedachte. Geen dansen, geen bars, geen terrasjes, geen cabaret, geen theater, geen popconcerten, geen contactsporten, alle grote sportevenementen moeten zonder toeschouwers, alleen geselecteerden mogen reizen in het openbaar vervoer. Jarenlang mogelijk met maskers over straat. Jarenlange bezoekverboden voor je ouders in verpleeghuizen, alleen op de dag dat ze sterven mag je met een masker op en handschoenen aan afscheid nemen. Strandbezoek gaat op de bon. Continue elektronische monitoring middels smartphones van iedereen. Computeralgoritmes die aan de hand van je telefoon bepalen of je in aanvullende beperkingen een aantal weken thuis moet doorbrengen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit is een hele enge maatschappij. Die nu wel heel erg realiteit dreigt te worden. Dit is het einde van de vrijheid en van een menselijke samenleving.

Prettige bevrijdingsdag

14 REACTIES

 1. Wie roept er dat corona een bedreiging is voor de mensheid?
  Heb ik niemand, nergens horen roepen. Bron svp.

 2. Op onze aardkloot gaan plm 60 miljoen mensen per jaar dood. Aan Covid-19 tot nu toe een kwart miljoen. Laat dat straks een half miljoen zijn. Dan draagt Corona dus 1/120e bij aan ‘oversterfte’. (Waarschijnlijk nog iets minder omdat Corona ook overlijdens ‘naar voren haalt’).
  Dus minder dan 1% extra doden. Dat is de brede context.

  • Klopt, het stelt eigenlijk niet veel voor. Om daarom de economie zoveel schade toe te brengen, en de menselijke vrijheden zo te beperken is buitenproportioneel. NB: ik heb niet toegelicht hoe ik aan de 200 duizend man bevolkingsgroei per dag kwam. Het duurde 12 tot 13 jaar de afgelopen keren dat de wereldbevolking met 1 miljard toenam. Dat is ongeveer 75 miljoen toename per jaar. En ongeveer 200 duizend per dag.

 3. Ware het niet dat heel veel van deze mensen helemaal niet aan Covid-19 sterven maar aan onderliggende oorzaken. Als het vermoeden van corona er is wordt dit vaak op het overlijdenscertficaat genoteerd, artsen zien zich gedwongen dit te doen. De echte coronasterfecijfers, waar mensen puur en alleen aan corona zijn gestorven, vallen dus nog veel lager uit.

  • Eens. Gedurende de hele Covid-19 discussie heb ik nog geen definitie van een ‘Covid-19 dode’ aangetroffen. Zelfs niet na mijn exacte vraag ernaar op verschillende platformen.

   Heb zelfs gevraagd of het bekend is dat Covid-19 de exclusieve oorzaak is van overlijden. Ook hierop geen antwoord.

   Uit pure wanhoop ben ik maar de MIT systeem bioloog Dr. Shiva Ayyadurai gaan volgen daar hij competent, politiek actief (Senate seat Massachusetts) en betrokken is.

   Bij KenFM (in Duitsland) zien we ook competente en betrokken geesten die een beweging op gang brengen om op terug te vallen wanneer er keuzes moeten worden gemaakt.

  • Nog sterker aanbevolen kwalificatie eisen en bewijs van goed gedag (AIVD controle s.v.p.) !

  • Een IQ-test meet integriteit niet en stelt ook geen psychopatische persoonlijkheidsstoornis vast.

 4. Mooi geschreven Ratio, er valt ook niets te vieren, er is geen bevrijding. Een vooropgezet plan, Musk met 50.000 satellieten in een lage baan, wie wil dat? De corrupte en controlerende overheid, 5g masten, windmolens, zonnepanelen wie willen dat? Wij niet, althans daar ga ik van uit, politie die weer achter de eigen bevolking aan gaat in opdracht van een corrupte regering net als in de 2eWO en ze doen het graag, heel graag, 390e boete en een strafblad alleen omdat je een mens bent en je zo gedraagt. De waanzin, de gek makende waanzin en het komt niet nee het is er al, we zijn gewoon verdoemd, er zijn meer mensen klaar met deze onzin maar zolang een minderheid (denk dat het 60 – 40 is) zich nog braaf een die onzin regels houdt en kliklijnen belt (ook zoals in de oorlog) komt er geen einde aan alleen met geweld.

 5. corona..tja.. ik denk dat het nu tijd is om de 3 stappen agenda bekent te maken:

  1 de totale controlestaat
  2 het opblazen van de schulden bubbel en start robotisering
  3 Het grote groene plan

  En het grote Romeinse rijk leefde nog lang en gelukkig….maar zonder peter.

Comments are closed.